Преглед во грид:
Има залиха
-13%
Брз преглед

NITEC М01
Шифра: 66556

(0)
Нарачки (0)

NITEC М01, Мирис за клима уреди, Perfume..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
69 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

NITEC М02
Шифра: 66557

(0)
Нарачки (0)

NITEC М02, Мирис за клима уреди, Anti tabac..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
69 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

NITEC М03
Шифра: 66558

(0)
Нарачки (0)

NITEC М03, Мирис за клима уреди, Bouquet..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
69 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

NITEC М04
Шифра: 66559

(0)
Нарачки (0)

NITEC М04, Мирис за клима уреди, Pine..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
69 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

NITEC М05
Шифра: 66560

(0)
Нарачки (0)

NITEC М05, Мирис за клима уреди, Blue river..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
69 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

NITEC М07
Шифра: 66561

(0)
Нарачки (0)

NITEC М07, Мирис за клима уреди, Green apple..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
69 Ден.
Има залиха
Брз преглед

WHIRLPOOL WPRO Универзален дал
Шифра: 55065

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WPRO Универзален далечински управувач за клима уред, 484000008628..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Midea Wi-Fi Stick for MSM seri
Шифра: 72215

(0)
Нарачки (0)

Midea Wi-Fi Stick for MSM series..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Haier SMART WIFI-Module KZW-W0
Шифра: 70298

(0)
Нарачки (0)

Haier SMART WIFI-Module KZW-W002, Compatible with Arctic Series and FlexFit Series (VHB version) wall mount type of indoor, Internet remote wifi control, Weekly timer..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

ST GAC-12SOO
Шифра: 71496

(0)
Нарачки (0)

ST GAC-12SOO, Superior Technology, 12000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 3.25KW и Греење 3.40KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, Тајмер функција, Auto restart, Самодијагностика, Заклучување, Вертикален Auto swing, Cold plasma филтер, Бучност на внатрешна единица Мин: 33dB, Макс: 42dB, Бучност на надворешна е..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST TAC-09SOO
Шифра: 70278

(0)
Нарачки (0)

ST TAC-09SOO, Superior Technology, 9000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 2.64KW и Греење 2.78KW, Скриен Дисплеј, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, Бучност на внатрешна единица Мин: 35dB, Макс: 40dB, Годишна потрошувачка на ел. енергија: 411kwh, Нормална работна температура: -7 to 43 C, R410A еколошки гас, A енергетска класа во ладење и греење,..

Редовна Цена 14,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST PAC-J09W
Шифра: 71567

(0)
Нарачки (0)

ST PAC-J09W, Superior Technology, Портабл клима уред ПИНГВИН, 9000BTU, Бела боја, Одвлажнување 24л на ден, ЛЦД Дисплеј, Ладење, Тајмер, Sleep mode, Самоиспарувачки систем, EER Ладење 2.63 W/W, COP Ладење 2.61, Циркулација на воздух 380 м3 на час, Тајмер 24 часа, Самодијагностика, Вградени Тркалца за лесно преместување, Бучност 54дб, Далечински упра..

Редовна Цена 15,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST TAC-12SOO
Шифра: 70279

(0)
Нарачки (0)

ST TAC-12SOO, Superior Technology, 12000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 3.53KW и Греење 3.66KW, Скриен Дисплеј, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, Бучност на внатрешна единица Мин: 34dB, Макс: 38dB, Годишна потрошувачка на ел. енергија: 549kwh, Нормална работна температура: -7 to 43 C, R410A еколошки гас, A енергетска класа во ладење и греење..

Редовна Цена 15,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

ST PAC-J09HW
Шифра: 71568

(0)
Нарачки (0)

ST PAC-J09HW, Superior Technology, Портабл клима уред ПИНГВИН за ладење и греење, 9000BTU ладење, 8000BTU греење, Бела боја, Одвлажнување 24л на ден, ЛЦД Дисплеј, Ладење, Тајмер, Sleep mode, Самоиспарувачки систем, EER Ладење 2.63 W/W, COP Ладење 2.61, Циркулација на воздух 380 м3 на час, Тајмер 24 часа, Самодијагностика, Вградени Тркалца за лесно ..

Редовна Цена 16,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

Gorenje KAS35NF1N
Шифра: 69448

(0)
Нарачки (0)

Gorenje KAS35NF1N, климатизер за ладење и греење, 3.5 KW, моќност при ладење 3520w , потрошувачка на ел. Енергија 1100w , моќност при греење 3660w , потрошувачка на ел. Енергија 1200w, A енергетска класа, проток на воздух 600м3, далечинско управување, детекција во случај на испуштање на разладен гас, автоматска работа, автоматско повторно вклучувањ..

Редовна Цена 20,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,990 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST GAC-12INV
Шифра: 71499

(0)
Нарачки (0)

ST GAC-12INV, Superior Technology, 12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.20KW и Греење 3.40KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, SEER 6.10, SCOP: (4.0 average, 5.1 warmer, 3.3 colder), Тајмер функција, Auto restart, Самодијагностика, Заклучување, Вертикален Auto swing, Cold plasma филтер, Бучност на внатреш..

Редовна Цена 21,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,999 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST TAC-12INV
Шифра: 70281

(0)
Нарачки (0)

ST TAC-12INV, Superior Technology, 12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.50KW и Греење 3.65KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за греење: 4.0, Бучност на внатрешна единица Мин: 36dB, Макс: 50dB, Годишна потрошувачка на ел. енергија за греење: 910kwh, Годишна потрошувачка на ел. енергија за ладење: 184kwh, Нормална работна температура: -1..

Редовна Цена 21,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST GAC-18SOO
Шифра: 71497

(0)
Нарачки (0)

ST GAC-18SOO, Superior Technology, 18000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 5.2KW и Греење 5.33KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, Тајмер функција, Auto restart, Самодијагностика, Заклучување, Вертикален Auto swing, Cold plasma филтер, Бучност на внатрешна единица Мин: 31dB, Макс: 42dB, Бучност на надворешна ед..

Редовна Цена 23,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST TAC-18SOO
Шифра: 70280

(0)
Нарачки (0)

ST TAC-18SOO, Superior Technology, 18000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 5.27KW и Греење 5.42KW, Скриен Дисплеј, EER за ладење 3.22, COP за греење: 3.61, Бучност на внатрешна единица Мин: 40dB, Макс: 45dB, Годишна потрошувачка на ел. енергија: 819kwh, Нормална работна температура: -7 to 43 C, R410A еколошки гас, A енергетска класа во ладење и греење..

Редовна Цена 23,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
20,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

SAMSUNG AQ12TSBNCEE
Шифра: 65301

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG AQ12TSBNCEE, Климатизер, Бела Боја на внатрешната единица, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење (од 15 до 43 степени целзиусови), 3,8KW на греење (од 5 до 24 степени целзиусови), Full HD Filter, Anti-bacteria слој, автоматско чистење на воздухот, Оптимално еднострано крилце за воздушна струја, 4 брзини на вентилаторот, усмерување на воздухот..

Редовна Цена 24,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
21,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 63 пронајдени (4 Страници)