Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST AH-230S Superior Technology
ST AH-230S, Superior Technology, Овлажнувач и прочистувач на воздух 2во1, Ултрасонично овлажнување, го прочистува воздухот од никотин, формалдехид и јаглерод моноксид, идеал..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Beurer GERMANY LB 12
Beurer GERMANY LB 12, Мини овлажнувач за воздух, иделаен за канцеларија и соби до 20м2 како и за патување, се коисти стандардно PET шише од 0.5л како резервоар, 2 вклучени ада..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Gorenje H 17 BY
Gorenje H 17 BY, Baby Collection Овлажнувач на воздух, Бело сина боја, Капацитет на резервоарот: 1,7 Литри, Приклучна моќ: 30 W, Ултрасонично делување, Ладна пареа, Модерен дизај..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Gorenje H 17 Y
Gorenje H 17 Y, Овлажнувач на воздух, Жолта боја, Капацитет на резервоарот: 1,7 Литри, Приклучна моќ: 30 W, Ултрасонично делување, Ладна магла, Модерен дизајн, Подобрен к..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
Gorenje H 17 G
Gorenje H 17 G, Овлажнувач на воздух, Зелена боја, Капацитет на резервоарот: 1,7 Литри, Приклучна моќ: 30 W, Ултрасонично делување, Ладна магла, Модерен дизајн, Подобрен ..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
De Longhi VH400
De Longhi VH400, Овлажнувач за воздух, сина боја, 4.5л капацитет на резервоар, 15часа континуирана работа со полн резервоар, ноќно светло, пареа која се сетира, диспанзе..
3,399 Ден. Цена:3,399 Ден.
De Longhi UH700M
De Longhi UH700M, Овлажнувач за воздух, сина боја, 6.1л капацитет на резервоар, 20часа континуирана работа со полн резервоар, транспарентен резервоар, Механички хигрост..
3,449 Ден. Цена:3,449 Ден.
Beurer GERMANY LB 44
Beurer GERMANY LB 44, Овлажнувач за воздух, бела боја, вклучени анти бигор перничиња, иделаен за соби до 25м2, отстранлив 2.8л резервоар, испарување на водата без мириси и б..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Beurer GERMANY LB 50
Beurer GERMANY LB 50, Овлажнувач за воздух, бела боја, вклучени анти бигор перничиња, иделаен за соби до 40м2, отстранлив 5л резервоар, испарување на водата без мириси и ба..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
Beurer GERMANY LB 88 White Dual
Beurer GERMANY LB 88 White Dual, Овлажнувач за воздух, бела боја, вклучени 15 анти бигор перничиња, иделаен за соби до 48м2, Двојна технологија - ултрасонично овлажнување + испа..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Beurer GERMANY LB 88 Black Dual
Beurer GERMANY LB 88 Black Dual, Овлажнувач за воздух, црна боја, вклучени 15 анти бигор перничиња, иделаен за соби до 48м2, Двојна технологија - ултрасонично овлажнување + испа..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Gorenje H 50 DW
Gorenje H 50 DW, Овлажнувач на воздух, Јонизатор, Бела боја, Површина: 50 м2, Капацитет на резервоарот: 5 Литри, Приклучна моќ: 25 W, Ултрасонично делување, Ладна магла, Мод..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Philips HU4803/01
Philips HU4803/01, Навлажнувач на воздух, NanoCloud технологија, Навлажнува 220ml/h, до 25м2, Сензор за квалитет на воздух, Сензор за влажност, контрола на влажност 40-50-60%, Автома..
9,299 Ден. Цена:9,299 Ден.
Philips HU4813/10
Philips HU4813/10, Навлажнувач на воздух, NanoCloud технологија, Навлажнува 300ml/h, до 44м2, Сензор за квалитет на воздух, Сензор за влажност, контрола на влажност 40-50-60%, Автома..
10,699 Ден. Цена:10,699 Ден.
Платежни картички