Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Beurer GERMANY AROMATIC OIL HARMONY
Beurer GERMANY AROMATIC OIL HARMONY, Made in Germany, Ароматско масло растворило во вода за користење со Beurer GERMANY LA 30, комплет од 3 шишенца (Vitality - портокал, грејпфрут и бергамот, Relax - ва..
499 Ден. Цена:499 Ден.
Philips HU4102/01
Philips HU4102/01, Филтер за навлажнувач, NanoCloud технологија, за HU4801/01, HU4803/01, HU4813/01..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Beurer GERMANY Filter SET LR 330
Beurer GERMANY Filter SET LR 330, Сет од филтри за замена на модел на апарат за прочистување воздух LR 330..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Philips AC4155/00
Philips AC4155/00, Филтер за комбиниран прочистувач и навлажнувач на воздух, за AC4080/10..
999 Ден. Цена:999 Ден.
ST AP-8410CE
ST AP-8410CE, Superior Technology, Филтер СЕТ..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Beurer GERMANY Резервни филтри СЕТ за прочистувач на воздух LR 200
Beurer GERMANY Резервни филтри СЕТ за прочистувач на воздух LR 200..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Philips AC4124/10
Philips AC4124/10, HEPA филтер за AC4012/10..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Beurer GERMANY Резервни филтри СЕТ за прочистувач на воздух LR 300
Beurer GERMANY Резервни филтри СЕТ за прочистувач на воздух LR 300..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Philips FY2420/30
Philips FY2420/30, Филтер со активен јаглен за прочистување на воздух, за AC2887/10..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips AC4123/10
Philips AC4123/10, Филтер со активен јаглен за прочистување на воздух, за AC4012/10..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
De Longhi AC100 резервен филтер
De Longhi AC100 резервен филтер..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
De Longhi AC230 резервен филтер
De Longhi AC230 резервен филтер..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Philips FY2422/30
Philips FY2422/30, HEPA филтер за прочистувач на воздух, за AC2887/10..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
SHARP FZF30HFЕ
SHARP FZF30HFЕ, Заменски ХЕПА филтер за модел FP-F30EUH, трајнот 2 години ..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
SHARP FZY30SFE
SHARP FZY30SFE, Заменски (ХЕПА + филтер за миризби), за модели FUY30EUW, KC930EUW, трајност 2 години..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
SHARP FZA61MFR
SHARP FZA61MFR, Замеснки филтер за овлажнување, за модели KC-D60EUW, KC-D50EUW, KC-D40EUB, KC-D40EUW,KC-A60EUW, KC-A50EUW, KC-A40EUW, трајност 10 години ..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
Philips AC4158/00
Philips AC4158/00, Анти-вирус филтер за прочистувач и навлажнувач на воздух, за AC4080/10..
4,699 Ден. Цена:4,699 Ден.
Philips HU4801/01
Philips HU4801/01, Навлажнувач на воздух, NanoCloud технологија, Навлажнува 200ml/h, до 25м2, Сензор за квалитет на воздух, Автоматско исклучување кога ќе снема вода, Тајмер 1/4/8 ..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
SHARP FZD40HFE
SHARP FZD40HFE, Заменски ХЕПА филтер за модели KC-D50EUW, KC-D40EUW, KC-D40EUB, трајност 10 години ..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
SHARP FZA51HFR
SHARP FZA51HFR, Заменски ХЕПА филтер за модели KC-A51R, KC-A50EU, трајност 10 години..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
De Longhi AC75
De Longhi AC75, Прочистувач на воздух Air purifier, Елиминира комплетно ПМ2 и ПМ10 честички, Систем за филтрација на воздух со тројно филтрирање (филтер против прашина, HEPA ф..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
Beurer GERMANY LR 200
Beurer GERMANY LR 200, Прочистувач на воздух, бела боја, трослоен систем на прочистување на воздухот - предфилтер + ХЕПА филтер + филтер активен јаглен, го чисти воздухот ..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
ST AP-8410CE
ST AP-8410CE, Superior Technology, Прочистувач на воздух, Четирслоен филтер Корејска технологија - предфилтер + True HEPA филтер + активен јаглен филтер + UVC, Ги чисти 99.9% ПМ2 и ПМ10 ч..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
SHARP FUY30EUW
SHARP FUY30EUW, Прочистувач за воздух со PlasmCluster Ion технологија, Бело/сива боја, го чисти воздухот од ПМ2 и ПМ10 честички, фунги, бактерии, вируси, полен и прав, ЛЦД диспле..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Beurer GERMANY LR 300
Beurer GERMANY LR 300, Прочистувач на воздух, бела боја, трослоен систем на прочистување на воздухот - предфилтер + ХЕПА филтер + филтер активен јаглен, го чисти воздухот ..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Gorenje OPTIAIR 203M + ГРАТИС Дополнителен  Резервен Филтер
Gorenje OPTIAIR 203M + ГРАТИС Дополнителен Резервен Филтер, Прочистувач на воздух, Бел, ЛЦД Дисплеј, дигитален тајмер, Јонизатор, Турбо режим на работа, за површини до 20..
10,490 Ден. Цена:10,490 Ден.
Beurer GERMANY LW 220
Beurer GERMANY LW 220, Прочистувач на воздух 2 во 1 (плус овлажнувач на воздух), црна боја, Прочистува без никаква употреба на филтри, го чисти воздухот од полен, прав, живо..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
Beurer GERMANY LR 330
Beurer GERMANY LR 330, Прочистувач на воздух 2 во 1 (плус овлажнувач на воздух), бела боја, трослоен систем на прочистување на воздухот - предфилтер + ХЕПА филтер + филтер а..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
De Longhi AC100
De Longhi AC100, Прочистувач на воздух Air purifier,Елиминира комплетно ПМ2 и ПМ10 честички, Систем за филтрација на воздух со тројно филтрирање (филтер против прашина, HEPA ф..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
SHARP FPF30EUH
SHARP FPF30EUH, Прочистувач за воздух со PlasmCluster Ion технологија, Бело/сива боја, го чисти воздухот од ПМ2 и ПМ10 честички, фунги, бактерии, вируси, полен и прав, ЛЦД диспле..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
De Longhi AC150
De Longhi AC150, Прочистувач на воздух Air purifier, Елиминира комплетно ПМ2 и ПМ10 честички, Систем за филтрација на воздух со петстепено филтрирање (филтер против прашина,..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
SHARP KC930EUW
SHARP KC930EUW, Интелигентен Прочистувач за воздух фокусиран на мерење миризби + ОВЛАЖНУВАЧ со PlasmCluster Ion технологија, Бело/сива боја, го чисти воздухот од ПМ2 и ПМ10 че..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Philips AC1214/10
Philips AC1214/10, Прочистувач на воздух, Aerasense PM2.5 сензор, Идеален за простории до 63 м2, Vitashield IPS + Активен јаглен филтер + Нанo филтерот прочистуваат честички до 0.02 микро..
19,599 Ден. Цена:19,599 Ден.
Philips AC2887/10
Philips AC2887/10, Прочистувач на воздух, Aerasense PM2.5 сензор, Идеален за простории до 79 м2, Vitashield IPS + Активен јаглен филтер + Нанo филтерот прочистуваат честички до 0.02 микро..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
De Longhi AC230
De Longhi AC230, Прочистувач на воздух Air purifier, Елиминира комплетно ПМ2 и ПМ10 честички, Систем за филтрација на воздух со шестстепено филтрирање (филтер против прашин..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
SHARP KCD40EUW
SHARP KCD40EUW, Интелигентен Прочистувач за воздух фокусиран на концентрација на прав и мерење миризби + ОВЛАЖНУВАЧ со PlasmCluster Ion технологија, Бело/сива боја, го чисти..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
Philips AC4080/10
Philips AC4080/10, Комбиниран прочистувач и навлажнувач на воздух, Идеален за простории до 43 м2, Vitashield IPS + Активен јаглен филтер + НЕРА филтерот прочистуваат честички д..
28,999 Ден. Цена:28,999 Ден.
Philips AC3829/10
Philips AC3829/10, Комбиниран прочистувач и навлажнувач на воздух, Идеален за простории до 80 м2, Vitashield IPS + Активен јаглен филтер + НЕРА филтерот прочистуваат честички 99..
39,999 Ден. Цена:39,999 Ден.
SHARP KCD60EUW
SHARP KCD60EUW, Интелигентен Прочистувач за воздух на концентрација на прав и мерење миризби + ОВЛАЖНУВАЧ со PlasmCluster Ion технологија, Бело/сива боја, го чисти воздухот ..
42,999 Ден. Цена:42,999 Ден.
Платежни картички