Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST SIMPLE 8
ST SIMPLE 8, Superior technology, Камин на пелети, Црно црвена боја, Моќност 8KW, 10кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 40м2, Тежина 65кг, 94% ефикасност на макси..
33,999 Ден. Цена:33,999 Ден.
ST SIMPLE 8
ST SIMPLE 8, Superior technology, Камин на пелети, Црно бела боја, Моќност 8KW, 10кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 40м2, Тежина 65кг, 94% ефикасност на максима..
33,999 Ден. Цена:33,999 Ден.
ST SIMPLE 10
ST SIMPLE 10, Superior technology, Камин на пелети, Црно црвена боја, Моќност 10KW, 15кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 50м2, Тежина 75кг, 94% ефикасност на макс..
34,999 Ден. Цена:34,999 Ден.
ST SIMPLE 10
ST SIMPLE 10, Superior technology, Камин на пелети, Црно бела боја, Моќност 10KW, 15кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 50м2, Тежина 75кг, 94% ефикасност на максим..
34,999 Ден. Цена:34,999 Ден.
Teba TP-06
Teba TP-06, Камин на пелети, Црно бела боја, 8KW моќност, Целосно електронски систем на контрола со TiEme електроника - вклучени сензори за притисок во преткомора и сенз..
39,999 Ден. Цена:39,999 Ден.
MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw
MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw, Крем боја, моќност 10kw, загревање на површина од 130m3-160m3, 50-64 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со по..
47,999 Ден. Цена:47,999 Ден.
MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw
MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw, Темно Црвена боја, моќност 10kw, загревање на површина од 130m3-160m3, 50-64 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на рабо..
47,999 Ден. Цена:47,999 Ден.
MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw
MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw, Црна боја, моќност 10kw, загревање на површина од 130m3-160m3, 50-64 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со по..
47,999 Ден. Цена:47,999 Ден.
Alfa печка на пелети LUCA
Alfa печка на пелети LUCA, Црно-Црвена боја, моќност 8,5kw, загревање на површина од 110m3-140m3, 42-53 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со ..
48,050 Ден. Цена:48,050 Ден.
Alfa печка на пелети LUCA
Alfa печка на пелети LUCA, Црна боја, моќност 8,5kw, загревање на површина од 110m3-140m3, 42-53 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со полн ре..
48,050 Ден. Цена:48,050 Ден.
Alfa печка на пелети LUCA
Alfa печка на пелети LUCA, Kрем, моќност 8,5kw, загревање на површина од 110m3-140m3, 42-53 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со полн резерво..
48,050 Ден. Цена:48,050 Ден.
KOPER Karina
KOPER Karina, печка на пелети, Номинална моќ на греење: 10 KW, Излез на димни гасови: 80 mm, Капацитет на загревање m3: 170, Капацитет на загревање m2: 60, Енергетска ефикасност: ..
53,999 Ден. Цена:53,999 Ден.
ST HYDRO KAMIN 15
ST HYDRO KAMIN 15, Superior technology, Камин на пелети за централно греење, Црн со црвен страничен панел, Страничен панел кој се вади, Моќност 15KW, 1.5KW моќност околу каминот, 30кг ..
71,999 Ден. Цена:71,999 Ден.
ST HYDRO KAMIN 15
ST HYDRO KAMIN 15, Superior technology, Камин на пелети за централно греење, Црн со бел страничен панел, Страничен панел кој се вади, Моќност 15KW, 1.5KW моќност околу каминот, 30кг ре..
71,999 Ден. Цена:71,999 Ден.
ST HYDRO KAMIN 25
ST HYDRO KAMIN 25, Superior technology, Камин на пелети за централно греење, Црно-црвена боја, Моќност 25KW, 2.25KW моќност околу каминот, 45кг резервоар за пелети, 42л капацитет на вод..
72,999 Ден. Цена:72,999 Ден.
ST HYDRO KAMIN 25
ST HYDRO KAMIN 25, Superior technology, Камин на пелети за централно греење, Црно-бела боја, Моќност 25KW, 2.25KW моќност околу каминот, 45кг резервоар за пелети, 42л капацитет на вода, ..
72,999 Ден. Цена:72,999 Ден.
ST HYDRO KAMIN 20
ST HYDRO KAMIN 20, Superior technology, Камин на пелети за централно греење, Црн со црвен страничен панел, Страничен панел кој се вади, Моќност 20KW, 1.5KW моќност околу каминот, 30кг ..
72,999 Ден. Цена:72,999 Ден.
ST HYDRO KAMIN 20
ST HYDRO KAMIN 20, Superior technology, Камин на пелети за централно греење, Црн со бел страничен панел, Страничен панел кој се вади, Моќност 20KW, 1.5KW моќност околу каминот, 30кг ре..
72,999 Ден. Цена:72,999 Ден.
Teba TP-24
Teba TP-24, Камин на пелети за централно греење, Црно бела боја, 25KW моќност, Целосно електронски систем на контрола со TiEme електроника - вклучени сензори за притисок..
74,999 Ден. Цена:74,999 Ден.
ST EDGE 23
ST EDGE 23, Superior technlogy, Котел на пелети за централно греење, Моќност 23KW, Црвен со сиви страници, 45кг резервоар за пелети, 39л капацитет на вода, Идеален за загревање по..
81,999 Ден. Цена:81,999 Ден.
Teba TP-35
Teba TP-35, Котел на пелети за централно греење, Црна боја, 30KW моќност, Целосно електронски систем на контрола со TiEme електроника - вклучени сензори за притисок во п..
84,999 Ден. Цена:84,999 Ден.
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење, моќност 20kw, Крем боја, загревање на површина од 90-125 м2, запремнина на котел 46 л, степен на искористеност 90%, пречник..
87,999 Ден. Цена:87,999 Ден.
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење, моќност 20kw, Црна боја, загревање на површина од 90-125 м2, запремнина на котел 46 л, степен на искористеност 90%, пречник..
87,999 Ден. Цена:87,999 Ден.
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење, моќност 20kw, Сива боја, загревање на површина од 90-125 м2, запремнина на котел 46 л, степен на искористеност 90%, пречник..
87,999 Ден. Цена:87,999 Ден.
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење
MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење, моќност 20kw, Темно Црвена боја, загревање на површина од 90-125 м2, запремнина на котел 46 л, степен на искористеност 90%,..
87,999 Ден. Цена:87,999 Ден.
Alfa печка на пелети Kommo 21
Alfa печка на пелети Kommo 21, печка на пелети за централно греење, моќност 21kw, Крем боја, загревање на површина од 81-135 м2, запремнина на котел 32 л, степен на искористе..
89,999 Ден. Цена:89,999 Ден.
Alfa печка на пелети Kommo 21
Alfa печка на пелети Kommo 21, печка на пелети за централно греење, моќност 21kw, Црвена боја, загревање на површина од 81-135 м2, запремнина на котел 32 л, степен на искорис..
89,999 Ден. Цена:89,999 Ден.
Alfa печка на пелети Kommo 21
Alfa печка на пелети Kommo 21, печка на пелети за централно греење, моќност 21kw, Црна боја, загревање на површина од 81-135 м2, запремнина на котел 32 л, степен на искористе..
89,999 Ден. Цена:89,999 Ден.
Alfa котел на пелети за етажно греење Kommo Compact 23
Alfa котел на пелети за етажно греење Kommo Compact 23, Котел на пелети за централно греење, Црвено црна боја, моќност 23kw, загревање на површина од 88-147 м2, 45кг капацитет н..
98,999 Ден. Цена:98,999 Ден.
ST SM ECO 50
ST SM ECO 50, Superior technlogy, Котел на пелети за централно греење, Моќност 50KW, Сиво црвена боја, 170кг резервоар за пелети, 150л капацитет на вода, Идеален за загревање површ..
129,999 Ден. Цена:129,999 Ден.
Платежни картички