Пелети

BioEnergy Point

BioEnergy Point

BioEnergy Point, Букови пелети, A2 класа, Вреќичка 15кг, Состав 100% бука..

Шифра: 60477

Редовна Цена 219 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

189 Ден.

BioMonte

BioMonte

BioMonte, Букови пелети, A2 класа, Вреќичка 15кг, Состав 75% бука, 25% Чам..

Шифра: 60463

Редовна Цена 215 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

189 Ден.

Holzpellets

Holzpellets

Holzpellets, Букови пелети, A1 класа, Вреќичка 15кг, Состав 80% бука, 20% Чам..

Шифра: 60464

Редовна Цена 229 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

Прикажани 1 - 3 од 3 пронајдени (1 Страници)