Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Прав ќунец за пелети
Прав ќунец за пелети, 0.25м, Дијаметар: f80mm..
199 Ден. Цена:199 Ден.
Прав ќунец за пелети
Прав ќунец за пелети, 0.5м, Дијаметар: f80mm..
239 Ден. Цена:239 Ден.
Розетна за пелети 120мм на 80мм
Розетна за пелети 120мм на 80мм..
249 Ден. Цена:249 Ден.
Kрив ќунец за пелети
Kрив ќунец за пелети, 45 степени, Дијаметар: f80mm..
279 Ден. Цена:279 Ден.
Kрив ќунец за пелети
Kрив ќунец за пелети, 90 степени, Дијаметар: f80mm..
299 Ден. Цена:299 Ден.
Кондензационо лонче за пелети 80мм
Кондензационо лонче за пелети 80мм..
299 Ден. Цена:299 Ден.
Прав ќунец за пелети
Прав ќунец за пелети, 1м., Дијаметар: f80mm..
399 Ден. Цена:399 Ден.
T-штек за пелети 80мм
T-штек за пелети 80мм..
499 Ден. Цена:499 Ден.
Fabbygo СЕТ Ќунци за камини на пелети
Fabbygo СЕТ Ќунци за камини на пелети, 80цм, 2x прави ќунц 1м, 2џ прави ќунци 0.5м, 2x право 0.25м. 2x кривини 90 степени, Т штек x1, поклопец за оџак 1x..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST GH-4200ZYB
ST GH-4200ZYB, Superior Technology, Греалка на гас, 4200W, Италијански премиум дизајн, заштита од протекување, сензор за превртување, тркалцаm Пицоелектронско палење, три нивоа н..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
De Longhi SRI 2- SRI
De Longhi SRI 2- SRI, Eксклузивна греалка на Гас, сребрена боја, 4200W моќност, метално тело без остри ивици, Метална позадина во која се крие целосно боцата со гас, Двоен с..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
Платежни картички