Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа
Превземете го Упатството за употреба на печки со цврсто гориво од линкот подоле:

Упатство за употреба (Skladova Tehnika)

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
KOPER PICOLO
KOPER PICOLO, печка на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 48.5 Kg, Надворешни димензии: 370x450x680 mm, Димензи..
7,500 Ден. Цена:7,500 Ден.
KOPER NIKO
KOPER NIKO, печка на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 53 Kg, Надворешни димензии: 430*380*750 mm , Димензии ..
7,699 Ден. Цена:7,699 Ден.
KOPER PICOLO 2
KOPER PICOLO 2, печка на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 50 Kg, Надворешни димензии: 400x485x607 mm, Димензи..
7,990 Ден. Цена:7,990 Ден.
Skladova Tehnika Mini Lux
Skladova Tehnika Mini Lux, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 58Kg, Надворешни димензии: 474x390x950 mm, Но..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Skladova Tehnika Classic SM
Skladova Tehnika Classic SM, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 51Kg, Надворешни димензии: 456x377x730 mm, Н..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
KOPER PRIMO
KOPER PRIMO, печка на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 61.5 Kg, Надворешни димензии: 480*430*750 mm, Димензи..
8,099 Ден. Цена:8,099 Ден.
KOPER ASTRON
KOPER ASTRON, печка на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 57 Kg, Надворешни димензии: 480*380*755 mm, Димензии ..
8,390 Ден. Цена:8,390 Ден.
Skladova Tehnika BORA L
Skladova Tehnika BORA L, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 47Kg, Надворешни димензии: 364x355x700 mm, Ном..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
Happy
Smederevac MBS Happy, печка на цврсто гориво, Боја Црна, Моќност од 6KW, загревње на површина до 104м3, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 265:220:300mm, одвод f120mm, Степен на искористеност 82..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Skladova Tehnika STILO
Skladova Tehnika STILO, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 68Kg, Надворешни димензии: 474x400x870 mm, Номи..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Happy
Smederevac MBS Happy, печка на цврсто гориво, Боја Кремова, Моќност од 6KW, загревње на површина до 104м3, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 265:220:300mm, одвод f120mm, Степен на искористено..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Skladova Tehnika CAPRI
Skladova Tehnika CAPRI, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 62Kg, Надворешни димензии: 454x400x810mm, Номи..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Happy
Smederevac MBS Happy, печка на цврсто гориво, Боја Црвена, Моќност од 6KW, загревње на површина до 104м3, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 265:220:300mm, одвод f120mm, Степен на искористенос..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Skladova Tehnika TOLEDO
Skladova Tehnika TOLEDO, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 65Kg, Надворешни димензии: 454x400x810 mm, Ном..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Skladova Tehnika STILO MAX
Skladova Tehnika STILO MAX, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 74Kg, Надворешни димензии: 495x485x815 mm, Но..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Happy
Smederevac MBS Happy, печка на цврсто гориво, Боја Сива, Моќност од 6KW, загревње на површина до 104м3, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 265:220:300mm, одвод f120mm, Степен на искористеност 82..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Victoria DELUXE L
Victoria DELUXE L, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 68Kg, Надворешни димензии: 454x400x850 mm, Номина..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Skladova Tehnika Classic
Skladova Tehnika Classic, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 89Kg, Надворешни димензии: 484x505x955 mm, Ном..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
Victoria Passat
Victoria Passat, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 70Kg, Надворешни димензии: 510x418x900mm, Номиналн..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
Victoria RAY
Victoria RAY, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 64Kg, Надворешни димензии: 468x407x811 mm, Номинална..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
Alfa Elita 2
Alfa Elita 2, печка на цврсто гориво, Боја Антрацит Црвена, Моќност од 6KW, загревње на површина од 75 до 100 м3, одвод f120mm, Гориво: Дрво и дрвени брикети, Тежина: 67кг, Димен..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
Hit
Smederevac MBS Hit, печка на цврсто гориво Боја Црна, Моќност од 11KW, загревње на површина до 143м3, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 270:280:300mm, одвод f120mm, Степен на искористеност 82 %..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
Hit
Smederevac MBS Hit, печка на цврсто гориво Боја Црвена, Моќност од 11KW, загревње на површина до 143м3, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 270:280:300mm, одвод f120mm, Степен на искористеност ..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
Alfa Elita 2
Alfa Elita 2, печка на цврсто гориво, Боја Антрацит Црна, Моќност од 6KW, загревње на површина од 75 до 100 м3, одвод f120mm, Гориво: Дрво и дрвени брикети, Тежина: 67кг, Димензи..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
Skladova Tehnika Premier
Skladova Tehnika Premier, камин на цврсто гориво со челична плотна, со КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ од страна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 75Kg, На..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Victoria Maestro
Victoria Maestro, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 75Kg, Надворешни димензии: 470x400x980mm, Номинал..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Victoria BORA
Victoria BORA, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 52Kg, Надворешни димензии: 515x377x750 mm, Номиналн..
13,299 Ден. Цена:13,299 Ден.
Victoria DELUXE A
Victoria DELUXE A, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 62Kg, Надворешни димензии: 484x410x905 mm, Номина..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
Victoria TORINO
Victoria TORINO, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 70Kg, Надворешни димензии: 510x418x900mm, Номиналн..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
Skladova Tehnika LUX
Skladova Tehnika LUX, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 62Kg, Надворешни димензии: 484x410x905 mm, Номин..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
KOPER FORTE
KOPER FORTE, печка на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво, лигнит или брикет како гориво, По постигање на 50 степени на гори..
14,990 Ден. Цена:14,990 Ден.
Victoria TORINO K
Victoria TORINO K, камин на цврсто гориво со челична плотна, со КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ од страна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 70Kg, Надвор..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
Victoria Verona L
Victoria Verona L, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 85Kg, Надворешни димензии: 556x458x750mm, Номинал..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
Trenk
Plamen Trenk, камин на цврсто гориво, Боја Сивo Црна, Моќност од 8KW максимална 11KW, загревње на површина до 160м3, Отвор за ложење: В:Ш: 245:175mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 295:250..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Skladova Tehnika NORMA FT
Skladova Tehnika NORMA FT, камин на цврсто гориво со челична плотна со вградена фурна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 105Kg, Надворешни ди..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Skladova Tehnika Panorama A
Skladova Tehnika Panorama A, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 74Kg, Надворешни димензии: 520x480x1210 mm, Н..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Skladova Tehnika CLASSIC F
Skladova Tehnika CLASSIC F, камин на цврсто гориво со челична плотна со вградена фурна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 95Kg, Надворешни ди..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
KOPER HARMONY
KOPER HARMONY, Камин кој може да користи дрво, лигнит или брикет како гориво со вградена фурна, Тежина: 89 Kg Надворешни димензии: 495*470*1015 mm, Димензии на фурна: 330*430*170 mm, Д..
16,090 Ден. Цена:16,090 Ден.
Dora 8 N
Plamen Dora 8 N, печка на цврсто гориво, Боја Сиво/Плава, Моќност од 6KW максимална 8KW, загревње на површина до 144м3, Отвор за ложење: В:Ш: 220:220mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 34..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Skladova Tehnika MODENA
Skladova Tehnika MODENA, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 88 Kg, Надворешни димензии: 685x455x790 mm, Ном..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Dora 8 N
Plamen Dora 8 N, печка на цврсто гориво, Боја Зелена, Моќност од 6KW максимална 8KW, загревње на површина до 144м3, Отвор за ложење: В:Ш: 220:220mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 340:314:3..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Skladova Tehnika Komfort 21 AKXL
Skladova Tehnika Komfort 21 AKXL, камин на цврсто гориво со челична плотна и челичен покрив над плотната, со КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ од страна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да кори..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Dora 8 N
Plamen Dora 8 N, печка на цврсто гориво, Боја Црна, Моќност од 6KW максимална 8KW, загревње на површина до 144м3, Отвор за ложење: В:Ш: 220:220mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 340:314:338mm..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Skladova Tehnika Panorama 2
Skladova Tehnika Panorama 2, камин на цврсто гориво со челична плотна и две вратички со стакло, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 75Kg, Надвор..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Victoria Pandora C
Victoria Pandora C, камин на цврсто гориво со челична плотна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 78Kg, Надворешни димензии: 570x504x759 mm, Номина..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
KOPER FAMOUS E
KOPER FAMOUS E, Камин за централно греење кој може да користи дрво, лигнит или брикет како гориво, Тежина: 98 Kg Надворешни димензии: 490*530*990 mm Димензии на фурна: 360*445*200 mm ..
20,990 Ден. Цена:20,990 Ден.
Skladova Tehnika NORMA FTB
Skladova Tehnika NORMA FTB, камин на цврсто гориво со челична плотна со вградена фурна, со ПАРНО, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 105Kg, Надв..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
Skladova Tehnika Favorit 2 KX
Skladova Tehnika Favorit 2 KX, камин на цврсто гориво со челична плотна, со КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ од страна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да користи дрво како гориво, Тежина: 117Kg,..
22,499 Ден. Цена:22,499 Ден.
Amity 3
Plamen Amity 3, камин на цврсто гориво, Боја Сивo Црна, Моќност од 8KW максимална 11KW, загревње на површина до 160м3, Отвор за ложење: В:Ш: 190:335mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 340:4..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
Glas Franklin
Plamen Glas Franklin, камин на цврсто гориво, Боја Сивo Црна, Моќност од 10KW максимална 13KW, загревње на површина до 200м3, Отвор за ложење: В:Ш: 185:560mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
Платежни картички