Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Smederevac MBS 3 E
Smederevac MBS 3 E, Шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Моќност од 6.5KW, загревње на површина до 85м3, Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:300:400mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д: 195:2..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
Alfa EK-550 Termo 2
Alfa EK-550 Termo 2, шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Моќност од 5KW, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 195:550:540mm, 2 одводи f120mm, Степен на искори..
11,900 Ден. Цена:11,900 Ден.
Alfa EK-550 Termo 2
Alfa EK-550 Termo 2, шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Моќност од 5KW, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 195:550:540mm, 2 одводи f120mm, Степен на искорист..
11,900 Ден. Цена:11,900 Ден.
Smederevac MBS 9 E
Smederevac MBS 9 MR, шпорет на цврсто гориво, Лев, Никлован, Боја Бела, Моќност од 9KW, загревње на површина до 124м3, Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm, Големина на ложиште: ..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
Smederevac MBS 9 RS +
Smederevac MBS 9 MRS, шпорет на цврсто гориво Термостат, Лев, Никлован, Боја Бела, Моќност од 11KW, загревње на површина до 130м3, Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm, Големина ..
13,990 Ден. Цена:13,990 Ден.
Smederevac MBS 9 RS +
Smederevac MBS 9 MRS, шпорет на цврсто гориво Термостат, Десен, Никлован, Боја Бела, Моќност од 11KW, загревње на површина до 130м3, Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm, Големин..
13,990 Ден. Цена:13,990 Ден.
Alfa Rеgular-46 Термо 2
Alfa Rеgular-46 Термо 2, шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Моќност од 5KW, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 185:460:485mm, 2 одводи f120mm, Гориво: Дрв..
15,200 Ден. Цена:15,200 Ден.
Alfa Rеgular-46 Термо 2
Alfa Rеgular-46 Термо 2, шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Моќност од 5KW, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 185:460:485mm, 2 одводи f120mm, Гориво: Дрво и..
15,200 Ден. Цена:15,200 Ден.
Smederevac MBS 10 RS Бел
Smederevac MBS 10 RS Бел, Десен, шпорет на цврсто гориво Термостат, Моќност од 11KW, загревње на површина до 140м3, Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm, Големина на ложиште: В:Ш:..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Smederevac MBS 10 RS Бел
Smederevac MBS 10 RS Бел, Лев, шпорет на цврсто гориво Термостат, Моќност од 11KW, загревње на површина до 140м3, Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm, Големина на ложиште: В:Ш:Д: ..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Alfa R-46S Elegant 2R
Alfa R-46S Elegant 2R, шпорет на цврсто гориво, Лев, Никлован, Боја Бела, Моќност од 5KW, Термостат, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 185:460:485mm, одвод f120mm,..
16,400 Ден. Цена:16,400 Ден.
Alfa R-46S Elegant 2R
Alfa R-46S Elegant 2R, Шпорет на цврсто гориво, Десен, Никлован, Боја Бела, Моќност од 5KW, Термостат, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 185:460:485mm, одвод f12..
16,400 Ден. Цена:16,400 Ден.
Alfa R-46 De Lux 2
Alfa R-46 De Lux 2, шпорет на цврсто гориво, Десен, Никлован, Боја Кафена Шатиранa, Моќност од 5KW, Термостат, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 185:460:485m..
16,700 Ден. Цена:16,700 Ден.
Alfa R-46 De Lux 2
Alfa R-46 De Lux 2, шпорет на цврсто гориво, Лев, Никлован, Боја Кафена Шатиранa, Моќност од 5KW, Термостат, загревње на површина до 65м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 185:460:485mm, 2..
16,700 Ден. Цена:16,700 Ден.
Plamen Calorex 60
Plamen Calorex 60, шпорет на цврсто гориво, Боја Кафеава, Моќност од 6KW максимална 8KW, Термостат, загревње на површина до 130м3, Отвор за ложење: В:Ш: 110:220mm, Големина на Рерн..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
Alfa 70 Favorit
Alfa 70 Favorit, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Моќност од 7KW, Термостат, загревње на површина од 90 до 120 м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 260:330:440mm, 2 о..
26,800 Ден. Цена:26,800 Ден.
Alfa 70 Favorit
Alfa 70 Favorit, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Моќност од 7KW, Термостат, загревње на површина од 90 до 120 м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 260:330:440mm, 2..
26,800 Ден. Цена:26,800 Ден.
Plamen 850 Glas
Plamen 850 Glas, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Моќност од 8KW максимална 11KW, Термостат, загревње на површина до 160м3, Tермостат, Отвор за ложење..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
Plamen 850 Glas
Plamen 850 Glas, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Моќност од 8KW максимална 11KW, Термостат, загревње на површина до 160м3, Tермостат, Отвор за ложење В:..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
Plamen 850 Glas
Plamen 850 Glas, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Кремова, Моќност од 8KW максимална 11KW, Термостат, загревње на површина до 160м3, Tермостат, Отвор за лож..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
Plamen 850 Glas
Plamen 850 Glas, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Кремова, Моќност од 8KW максимална 11KW, Термостат, загревње на површина до 160м3, Tермостат, Отвор за ложењ..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
Royal 900
Smederevac MBS Royal 900, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Моќност од 9KW, Термостат, загревње на површина до 150м2, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 270:500:470mm, Го..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
Royal 900
Smederevac MBS Royal 900, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Црвена, Моќност од 9KW, Термостат, загревње на површина до 150м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 270:500:470m..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
Royal 900
Smederevac MBS Royal 900, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Темно Кремова, Моќност од 9KW, Термостат, загревње на површина до 150м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д:..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
Alfa 90H Favorit
Alfa 90H Favorit, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Моќност од 8KW, Термостат, загревње на површина од 100 до 130 м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 260:460:440mm,..
29,800 Ден. Цена:29,800 Ден.
Alfa 90H Favorit
Alfa 90H Favorit, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Моќност од 8KW, Термостат, загревње на површина од 100 до 130 м3, Големина на Рерната: В:Ш:Д: 260:460:440mm, 2 ..
29,800 Ден. Цена:29,800 Ден.
Alfa Central 23
Alfa Central 23, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Боја Бела, Приклучок на парно, Моќност од 23,3KW на јаглен, 16,3KW на дрво, 3Bar Работен притисок, Запремнина на котел 16..
36,499 Ден. Цена:36,499 Ден.
Alfa Central 23
Alfa Central 23, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Антрацит, Приклучок на парно, Моќност од 23,3KW на јаглен, 16,3KW на дрво, 3Bar Работен притисок, Запремнина на котел 16Л..
36,499 Ден. Цена:36,499 Ден.
Alfa Term AT 20
Alfa Term AT 20, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Приклучок на парно, Моќност од 25KW на јаглен, 20KW на дрво, 1,9Bar Работен притисок, Запремнина на ко..
52,999 Ден. Цена:52,999 Ден.
Alfa Term AT 20
Alfa Term AT 20, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Приклучок на парно, Моќност од 25KW на јаглен, 20KW на дрво, 1,9Bar Работен притисок, Запремнина на коте..
52,999 Ден. Цена:52,999 Ден.
Alfa Term AT 27
Alfa Term AT 27, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Боја Бела, Приклучок на парно, Моќност од 26,7KW на јаглен, 27KW на дрво, 1,9Bar Работен притисок, Запремнина на к..
58,499 Ден. Цена:58,499 Ден.
Alfa Term AT 27
Alfa Term AT 27, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Боја Бела, Приклучок на парно, Моќност од 26,7KW на јаглен, 27KW на дрво, 1,9Bar Работен притисок, Запремнина на кот..
58,499 Ден. Цена:58,499 Ден.
Alfa Term AT 35
Alfa Term AT 35, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Лев, Приклучок на парно, Моќност од 32KW, 1,9Bar Работен притисок, Запремнина на котел 32Л, Термостат, дијаметар на ќу..
67,999 Ден. Цена:67,999 Ден.
Alfa Term AT 35
Alfa Term AT 35, трајножаречки шпорет на цврсто гориво, Десен, Приклучок на парно, Моќност од 32KW, 1,9Bar Работен притисок, Запремнина на котел 32Л, Термостат, дијаметар на ..
67,999 Ден. Цена:67,999 Ден.
Платежни картички