Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST SF-50N
ST SF-50N, Superior Technology, Вентилатор бело/сина боја со високо подножје, Дијаметар 40цм, 1.25м висина, 3 брзини на работа, Регулирање на агол и висина, Мотор 66x14мм, 1.7м долг к..
899 Ден. Цена:899 Ден.
ST SF-40N
ST SF-40N, Superior Technology, Вентилатор бело/сива боја со високо подножје, Дијаметар 40цм, 1.3м висина, 3 брзини на работа, Регулирање на агол и висина, Мотор 66x12мм, 1.5м долг ка..
899 Ден. Цена:899 Ден.
ST Воздушен разладувач - Air Cooler AC168B
ST Воздушен разладувач - Air Cooler AC168B, Моќност 80W, Капацитет 4 литри, 3 брзини, Проток на воздух, 270 m3/hSwing функција, 2 вклучени патрони, Димензии 300x280x590 мм..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ROWENTA VU1950F0
ROWENTA VU1950F0, Вентилатор со подножје, 2 во 1 потреба - вентиалтор за на маса и самостоечки вентилатор со подножје, дијаметар 40цм, три перки, максимален проток на воз..
3,699 Ден. Цена:3,699 Ден.
ROWENTA MN4010F0
ROWENTA MN4010F0, Апарат против комарци, Наменет за користење во затворен прсотор и на отворено со макс. заштита до 2000 м2, UV LED технологија 7 пати поефикасна од основнат..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
ROWENTA VU4210F0
ROWENTA VU4210F0, Вентилатор со подножје и со можност за течност против комарци, се прилагодува висински до 145цм, дијаметар 40цм, три перки, компатибилен со познатите б..
5,899 Ден. Цена:5,899 Ден.
Платежни картички