Инфраред греалка

SAMDAN 4003

SAMDAN 4003

SAMDAN 4003, Кварцна греалка, 2200W, 1x кварцен греач 2200W, две нивоа на работа, Не го суши воздухо..

Шифра: 72039

Редовна Цена 1,799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,799 Ден.

SUNNY ATR2000

SUNNY ATR2000

SUNNY ATR2000, Инфраред греалка, 2000W, Не го суши воздухот, Термостат, Може да се ипотребува и надв..

Шифра: 67640

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,799 Ден.

SAMDAN 4002

SAMDAN 4002

SAMDAN 4002, Кварцна греалка, 3000W, 2x кварцни греачи 1500W, две нивоа на работа, Не го суши воздух..

Шифра: 72038

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,999 Ден.

SAMDAN 4003 + Телескопски држа

SAMDAN 4003 + Телескопски држа

SAMDAN 4003 + Телескопски држач, Кварцна греалка, 2200W, 1x кварцен греач 2200W, две нивоа на работа..

Шифра: 72042

Редовна Цена 2,599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,999 Ден.

SUNNY ATR3000

SUNNY ATR3000

SUNNY ATR3000, Инфраред греалка, 3000W, Не го суши воздухот, Термостат, Може да се ипотребува и надв..

Шифра: 68433

Редовна Цена 2,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,049 Ден.

SAMDAN 4002 + Телескопски држа

SAMDAN 4002 + Телескопски држа

SAMDAN 4002 + Телескопски држач, Кварцна греалка, 3000W, 2x кварцни греачи 1500W, две нивоа на работ..

Шифра: 72041

Редовна Цена 2,799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,299 Ден.

Прикажани 1 - 6 од 6 пронајдени (1 Страници)