Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST OR-2513FNP
ST OR-2513FNP, Superior Technology, Маслен радијатор, Италијански инженеринг, 13 ребра, Турбо внентилатор, 2500W, заштита од превртување, тркалца..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
ST OR-2513TFK
ST OR-2513TFK, Superior Technology, Маслен радијатор, Италијански инженеринг, 13 ребра, Турбо внентилатор, 2500W, заштита од превртување, тркалца..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
ST BRG-500K
ST BRG-500K, Superior Technology, Електричен регистар за бања, Бела боја, Моќност 500W, Термостат со ЛЦД Дисплеј, 10реда цевки, Димензии 62x9x107 цм..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
ROWENTA BU2620F0
ROWENTA BU2620F0, Електрилен маслен радијатор INTENSIUM, бела боја, 9 ребра, Моќност 2000W, Три мода на работа Еко/1000/2000W, Термостат, За простории до 25м2, заштита од прегревање, з..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
De Longhi TRRS 0715.B
De Longhi TRRS 0715.B, Radia S New battery design со зголемена површина на ребрата, Луксзуен Маслен радијатор Црна боја, Моќност 1500W, 3 нивоа на работа, 7 ребра, за соби до 45м2, Собен те..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
De Longhi KH 770925V
De Longhi KH 770925V, Луксзуен Маслен радијатор, Моќност 2500W, Вентилатор моќност 500W, 3 нивоа на работа, 9 ребра, за соби до 28м2, Собен термостат за постигање и одржување на ..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
Платежни картички