Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Fabbygo купатилска греалка
Fabbygo купатилска греалка, 2KW греач..
899 Ден. Цена:899 Ден.
TESY QH 03 120
TESY QH 03 120, Кварцна греалка за бања, 1.2KW, монтирање на ѕид, 2 степени на работа 1200/600W, Заштита од прегревање, 45 степени агол на вртење, дисплеј кој покажува температ..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
ST BH-1200QNP
ST BH-1200QNP, Superior Technology, Ѕидна греалка за во бања, Кварцна, 1200W, Водоотпорна, вклучување со повлекување, 2/3 кварцни елементи..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
TESY QH 01 180
TESY QH 01 180, Кварцна греалка за бања, 1.8KW, монтирање на ѕид, 3 степени на работа 1800/1200/600W, Заштита од прегревање, 45 степени агол на вртење, дисплеј кој покажува темпер..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
ST BFH-2000K TOWEL
ST BFH-2000K TOWEL, Superior Technology, Ѕидна Греалка за во бања, Вентилаторска, Водоотпорна, 2000W, сушач за пешкири, прилагодлив термостат, две нивоа на моќност 1000/2000W, заштита од..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
ST BH-2000FJ
ST BH-2000FJ, Superior Technology, Ѕидна Греалка за во бања, Вентилаторска, Водоотпорна, 2000W, сушач за пешкири, прилагодлив термостат, две нивоа на моќност 1000/2000W, заштита од пр..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
De Longhi HWB4530
De Longhi HWB4530, Греалка за бања, водоотпорна IP24 стандард, Моќност 2000W, Две нивоа на работа 2000 и 1000W, со држач за пешкири, за соби до 20м2, Функција против замрзнување, Ин..
4,299 Ден. Цена:4,299 Ден.
De Longhi HWB5030
De Longhi HWB5030, Греалка за бања, 2KW, вклучена метален бар за крпи, IP21 Протекција, IP24 Протекција од вода..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
Atlantic Nico
Atlantic Nico, Луксузна греалка за бања, Вентилаторска, Бела боја, Прилагодлива температура, 1800W, Димензии 275x430x140 мм..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Atlantic Nicobar
Atlantic Nicobar, Луксузна греалка за бања со дупли држач за пешкири, Вентилаторска, Бела боја, Тајмер, Прилагодлива температура, 1800W, Димензии 395x550x250 мм..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Atlantic Zanzibar 831110 RSS 2012
Atlantic Zanzibar 831110 RSS 2012, Радијатор за бања 1000W, 33 цевки со можност за сушење алишта, Копче за селекција на температура, Копче за селекција дали ќе се сушат алишта или ..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Платежни картички