Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST TH-T3000K
ST TH-T3000K, Superior Technology, Тајфун греалка, Црвена боја отпорна на топлина, Моќност 3000W, 2 брзини на греење, Вентилатор мод, Термостатска контрола, Заштита од прегревање..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
Платежни картички