Преглед во грид:
Има залиха
-25%
Брз преглед

ST QH-03
Шифра: 72101

Нарачки (0)

ST QH-03, Superior Technology, Кварцна греалка, 800W, два режима на работа 400W или 800W,заштита од прегревање, Секогаш ладно куќиште, Интегрирана рачка..

Редовна Цена 599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
449 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

SAPIR SP-1972-H1
Шифра: 66631

Нарачки (0)

SAPIR SP-1972-H1, Кварцна греалка, бела боја, 3 греачи, 1200W/800W/400W, безбедносно исклучување, секогаш ладно куќиште, заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
669 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

SAPIR SP-1972-IFW
Шифра: 68342

Нарачки (0)

SAPIR SP-1972-IFW, Кварцна греалка, бела боја, 4 греачи, 2 нивоа на греење, 1600W/800W, вентилатор и овлажнувач на воздух, безбедносно исклучување, секогаш ладно куќиште, заштита против прегревање..

Редовна Цена 1,399 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,219 Ден.
Прикажани 1 - 3 од 3 пронајдени (1 Страници)