Калорифер

ST FH-01VE

ST FH-01VE

ST FH-01VE, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од..

Шифра: 72094

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

449 Ден.

ST HL-104V

ST HL-104V

ST HL-104V, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од..

Шифра: 69666

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

549 Ден.

ST HL-105VNP

ST HL-105VNP

ST HL-105VNP, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита ..

Шифра: 70795

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

549 Ден.

ST FH-03HVE

ST FH-03HVE

ST FH-03HVE, Superior Technology, Ексклузивна Вeртикална/Хоризонтална Греалка, Два мода на физичко п..

Шифра: 72097

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

599 Ден.

ST HL-117HNP

ST HL-117HNP

ST HL-117HNP, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштит..

Шифра: 70794

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

599 Ден.

SAPIR SP-1970-X

SAPIR SP-1970-X

SAPIR SP-1970-X, Електрична Греалка, бела боја, 2KW, термостат, 3 нивоа на работа, Топло, Многу топ..

Шифра: 68339

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

ST FH-06HE

ST FH-06HE

ST FH-06HE, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита ..

Шифра: 72098

Редовна Цена 849 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

ST HL-116H

ST HL-116H

ST HL-116H, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита ..

Шифра: 69667

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

ST PTC-1500E

ST PTC-1500E

ST PTC-1500E, Superior Technology, Ексклузивна PTC греалка, тип на греач - вискоквалитетен PTC керам..

Шифра: 72099

Редовна Цена 1,199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

TESY HL-240 H

TESY HL-240 H

TESY HL-240 H, Калорифер, 2.4KW, Регулационен термостат, 2 нивоа на работа 1.2KW и 2.4KW, Ултра тиво..

Шифра: 64939

Редовна Цена 1,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

De Longhi HVA0220

De Longhi HVA0220

De Longhi HVA0220, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, с..

Шифра: 60026

Редовна Цена 1,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,499 Ден.

TESY HL-261 V PTC

TESY HL-261 V PTC

TESY HL-261 V PTC, Калорифер, 1.8KW, 3 керамички PTC греачи распоредени на 3 страни, Ултра моќна гре..

Шифра: 64942

Редовна Цена 1,799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,499 Ден.

ST HLW-285E

ST HLW-285E

ST HLW-285E, Superior Technology, Ѕидна клима греалка, 2000W, две нибоа на греење 1000/2000W, тајме..

Шифра: 72102

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,699 Ден.

De Longhi HVA1120

De Longhi HVA1120

De Longhi HVA1120, Вeртикална Греалка, 2000W, Собен термостат за постигање и одржување на саканата т..

Шифра: 60027

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,799 Ден.

ST HLW-285NP

ST HLW-285NP

ST HLW-285NP, Superior Technology, Ѕидна клима греалка, 2000W, две нивоа на греење 1000/2000W, тајм..

Шифра: 70792

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,799 Ден.

De Longhi HTF3020

De Longhi HTF3020

De Longhi HTF3020, Хоризонтална Греалка, 2000W, Собен термостат за постигање и одржување на саканата..

Шифра: 60028

Редовна Цена 2,399 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,199 Ден.

ROWENTA SO2210F0

ROWENTA SO2210F0

ROWENTA SO2210F0, Вентилаторска греалка, црна боја, 2000W, два мода на работа 1000/2000W, 59дб бучно..

Шифра: 72168

Редовна Цена 2,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,199 Ден.

ROWENTA SO2330F2

ROWENTA SO2330F2

ROWENTA SO2330F2, Вентилаторска греалка, црна боја, 2400W, два мода на работа 1200/2400W, екстремно ..

Шифра: 72169

Редовна Цена 2,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,399 Ден.

De Longhi HTF3031

De Longhi HTF3031

De Longhi HTF3031, Ексклузивна Хоризонтална греалка, 2200W, Термостат за контрола, Вентилатор за лет..

Шифра: 60434

Редовна Цена 2,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,499 Ден.

ROWENTA SO5115F0

ROWENTA SO5115F0

ROWENTA SO5115F0, Вентилаторска греалка - хоризонтална, црна боја, 2400W, прилагодлива температура, ..

Шифра: 72170

Редовна Цена 2,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,499 Ден.

ROWENTA IR5010F1

ROWENTA IR5010F1

ROWENTA IR5010F1, Eлектрична греалка DUALIO II, Црна боја, 2 во 1 Комбинација на инфра црвени зраци ..

Шифра: 72173

Редовна Цена 6,599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

6,499 Ден.

ROWENTA SO9420F0

ROWENTA SO9420F0

ROWENTA SO9420F0, Калорифер Столб - Tower INTENSE COMFORT, црна боја, Керамички греач, ЛЦД Дисплеј, ..

Шифра: 72172

Редовна Цена 8,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

8,099 Ден.

Прикажани 1 - 22 од 22 пронајдени (1 Страници)