Дознајте први за сите новости!

Филтри

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST FP-202K
ST FP-202K, Superior Technology, Електричен камин со ногарки, Моќност 2000W, Два мода на работа 1000W и 2000W, Ефект на пламен, Безбедносен термостат, За простории од 20 до 30м2, Димензи..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
ST FPB-26X
ST FPB-26X, Електричен камин, Ефект на пламен со можност за менување интензитет, ЛЕД осветлување, Моќност 2000W, темперно заоблено стакло напред, далечински управува..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Платежни картички