Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
TESY HL-202 H
TESY HL-202 H, Калорифер, 2.0KW, Регулационен термостат, 2 нивоа на работа 1.0KW и 2.0KW, Ултра тивок, Заштита од замрзнување, Опција за користење како вентилатор во лето, Сиг..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST CHG-2000J
ST CHG-2000J, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, две нивоа 1000/2000W, алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегре..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
ST CHG-2000E
ST CHG-2000E, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, три нивоа 750/1250/2000W, , алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од пре..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
ST CHG-2000NP
ST CHG-2000NP, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, две нивоа 1000/2000W, алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегр..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
ST CHG-2000 MODERN
ST CHG-2000 MODERN, Superior Technology, Луксузна Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, три нивоа 750/1250/2000W, алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, за..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
ST C2000C
ST C2000C, Superior Technology, 2KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен тер..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
ST PN-2000
ST PN-2000, Superior Technology, 2KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен тер..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
ST C2500C
ST C2500C, Superior Technology, 2.5KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1.25 kW/2.5 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен ..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
ST PN-2500
ST PN-2500, Superior Technology, 2.5KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен те..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
De Longhi HCM2030
De Longhi HCM2030, Портабл Конвектор со ногарки и можност за монтажа на ѕид, Моќност 2000W, 3 нивоа на моќност 750,1250 и 2000W, за соби до 25м2, Собен термостат за постигање и одрж..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
ST-CH-2500B
ST-CH-2500B, Superior Technology, 2.5KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен термостат, Димензии: 90x25x50 цм..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
TESY CN 03 200 MIS
TESY CN 03 200 MIS, Панелен конвектор, 2KW, Ултра тивок и брзо загревачки, регулационен термостат, безбедносен термостат, IP24 безбедносна класа, Препорачано за просториј..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST CHG-2000WE
ST CHG-2000WE, Superior Technology, Панелен конвектор СТАКЛЕН со држачи за на под и за на ѕид, Бела боја, ЛЦД Дисплеј со екран на допир, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски г..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST CHG-2000BE
ST CHG-2000BE, Superior Technology, Панелен конвектор СТАКЛЕН со држачи за на под и за на ѕид, Црна боја, ЛЦД Дисплеј со екран на допир, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски г..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
TESY CN 02 201 MAS
TESY CN 02 201 MAS, Панелен конвектор, 2KW, Ултра тивок и брзо загревачки, регулационен термостат, безбедносен термостат, IP24 безбедносна класа, Препорачано за просториј..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
TESY CN 03 250 MIS
TESY CN 03 250 MIS, Панелен конвектор, 2.5KW, Ултра тивок и брзо загревачки, регулационен термостат, безбедносен термостат, IP24 безбедносна класа, Препорачано за простори..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
TESY CN 02 251 MAS
TESY CN 02 251 MAS, Панелен конвектор, 2.5KW, Ултра тивок и брзо загревачки, регулационен термостат, безбедносен термостат, IP24 безбедносна класа, Препорачано за простори..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
TESY CN 03 200 MIS + Метални држачи со тркалца
TESY CN 03 200 MIS + Метални држачи со тркалца, Панелен конвектор, 2KW, со Tesy Метални Држачи за Панелна греалка Конвектор со Тркалца, Ултра тивок и брзо загревачки, регул..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
Atlantic F117 design 1.500W
Atlantic F117 design 1.500W, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, Димензии (Ш x В): 606 x 451 мм..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
TESY CN 03 300 MIS
TESY CN 03 300 MIS, Панелен конвектор, 3.0KW, Ултра тивок и брзо загревачки, регулационен термостат, безбедносен термостат, IP24 безбедносна класа, Препорачано за простори..
4,599 Ден. Цена:4,599 Ден.
Atlantic F117 design 2.000W
Atlantic F117 design 2.000W, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, Димензии (Ш x В): 754 x 451 мм..
4,699 Ден. Цена:4,699 Ден.
Atlantic F117 design 2.500W
Atlantic F117 design 2.500W, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, Димензии (Ш x В): 902 x 451 мм..
4,799 Ден. Цена:4,799 Ден.
Atlantic F119 2.000W + KIT
Atlantic F119 2.000W + KIT, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, Нов модерен ултра тенок дизајн, 5 нивоа на работа, сензор за собна температура, заштита од п..
4,799 Ден. Цена:4,799 Ден.
Vaillant VER100
Vaillant VER100, Панел Конвектор, Боја Бела, 1 КW, загревање до 10м/2, термостат, регулација на температура,начин на монтажа: на зид и преносни тркалца, Димензии, В:Ш:Д: 43:42:8..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
TESY CN 02 150 EAS
TESY CN 02 150 EAS, Панелен конвектор, 1.5KW, Ултра тивок и брзо загревачки, електронски регулационен термостат со 6 модови на работа (anti frost, economy, comfort, programmable, configuration, turned ..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
Atlantic F117 design 2.000W + Метални држачи со тркалца
Atlantic F117 design 2.000W + Метални држачи со тркалца, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, со Atlantic Метални Држачи за Панелна греалка Конвектор со Тркалц..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
Atlantic F117 design 2.500W + Метални држачи со тркалца
Atlantic F117 design 2.500W + Метални држачи со тркалца, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, со Atlantic Метални Држачи за Панелна греалка Конвектор со Тркалц..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Atlantic F119 2.500W + KIT
Atlantic F119 2.500W + KIT, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, Нов модерен ултра тенок дизајн, 5 нивоа на работа, сензор за собна температура, заштита од п..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Gorenje OPTIHEAT 2000MP
Gorenje OPTIHEAT 2000MP, Панелна греалка, Приклучна моќ: 2000 W, Тајмер, Димензии (ШхВхД): 92 х 43 х 24 cm..
5,099 Ден. Цена:5,099 Ден.
ROWENTA CO3035F1
ROWENTA CO3035F1, Панелна греалка VECTISSIMO II, Црна боја, Моќност 2400W, Термостат, 2 степени на греење 1200/2400W, On/Off индикатор, Димензии ВxШxД 440x710x175 мм..
5,299 Ден. Цена:5,299 Ден.
Atlantic F17 design 2.000W
Atlantic F17 design 2.000W, Панелна греалка Конвектор со механички термостат, Димензии (Ш x В): 754 x 451 мм..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Atlantic F118 design
Atlantic F118 design 1.500W, Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, ЛЦД Дисплеј со приказ на температура, Тајмер за вклучување и исклучување -корисникот сам ..
5,599 Ден. Цена:5,599 Ден.
Atlantic F17 design
Atlantic F17 design, 3.000W, Панелна греалка Конвектор со механички термостат, Копче за селекција на температура, Димензии (Ш x В): 1050 x 451 мм..
5,899 Ден. Цена:5,899 Ден.
Atlantic F17 design
Atlantic F17 design, 3.000W + Метални држачи со тркалца, Панелна греалка Конвектор со механички термостат, Копче за селекција на температура, Димензии (Ш x В): 1050 x 451 мм..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Schneider JHE-25 MD
Schneider JHE-25 MD, Панел Конвектор, Боја Бела, 2.5КW, загревање до 25м/2, термостат, регулација на температура,начин на монтажа: на зид и преносни тркалца, Димензии, В:Ш:Д: 44..
6,099 Ден. Цена:6,099 Ден.
Gorenje OPTIHEAT 2000GTP
Gorenje OPTIHEAT 2000GTP, Панелна греалка, Приклучна моќ: 2000 W, Тајмер, Димензии (ШхВхД): 92 х 43 х 24 cm..
6,790 Ден. Цена:6,790 Ден.
De Longhi HCX3220FTS
De Longhi HCX3220FTS, Ексклузивен Конвектор Slim Style, Моќност 2000W, 3 нивоа на моќност 800,1200 и 2000W, за соби до 20м2, 24часоцен тајмер, Собен термостат за постигање и одржување на ..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
Atlantic ALTIS PACK 0 design 2.000W
Atlantic ALTIS 2.000W, ЛУКСУЗНА Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, ЛЦД Дисплеј со приказ на температура, Тајмер за вклучување и исклучување -кориснико..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Atlantic ALTIS ECO BOOST 2 2.000W
Atlantic ALTIS ECO BOOST 2 2.000W, ЛУКСУЗНА Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, Голем ЛЦД Дисплеј со приказ на температура и избрана програма, Сензор за прис..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
De Longhi HCX9120E
De Longhi HCX9120E, Ексклузивен Конвектор Slim Style HiFi, ЛЕД Дисплеј, Моќност 2000W, 3 нивоа на моќност 800,1200 и 2000W, за соби до 20м2, 24часовен тајмер, HiFi технолгија за побрзо затопл..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Atalntic ALTIS Ecoboost CHG-3 PACK2 DAP design 2.000W
Atlantic ALTIS Ecoboost 2.000W, ЛУКСУЗНА Панелна греалка Конвектор со електронски термостат, Голем ЛЦД Дисплеј со приказ на температура и избрана програма, Сензор за прису..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Платежни картички