Електрични греалки

Преглед во грид:
Има залиха
-29%
Брз преглед

ST FH-01VE
Шифра: 72094

Нарачки (0)

ST FH-01VE, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор, интегрирана рачка..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST QH-03
Шифра: 72101

Нарачки (0)

ST QH-03, Superior Technology, Кварцна греалка, 800W, два режима на работа 400W или 800W,заштита од прегревање, Секогаш ладно куќиште, Интегрирана рачка..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

ST HL-104V
Шифра: 69666

Нарачки (0)

ST HL-104V, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
549 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

ST HL-105VNP
Шифра: 70795

Нарачки (0)

ST HL-105VNP, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
549 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Универзални Тркалца за Конвект
Шифра: 64795

Нарачки (0)

Универзални Тркалца за Конвектор..

Редовна Цена 559 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
559 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Atlantic Метални Држачи за Пан
Шифра: 66302

Нарачки (0)

Atlantic Метални Држачи за Панелна греалка Конвектор со Тркалца, Боја Бела..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMDAN Статив за кварцна греал
Шифра: 72040

Нарачки (0)

SAMDAN Статив за кварцна греалка..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

ST FH-03HVE
Шифра: 72097

Нарачки (0)

ST FH-03HVE, Superior Technology, Ексклузивна Вeртикална/Хоризонтална Греалка, Два мода на физичко поставување - легната и исправена, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор, интегрирана рачка..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

ST HL-117HNP
Шифра: 70794

Нарачки (0)

ST HL-117HNP, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

SAPIR SP-1970-X
Шифра: 68339

Нарачки (0)

SAPIR SP-1970-X, Електрична Греалка, бела боја, 2KW, термостат, 3 нивоа на работа, Топло, Многу топло и Опција за дување ладно во лето, заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

SAPIR SP-1972-H1
Шифра: 66631

Нарачки (0)

SAPIR SP-1972-H1, Кварцна греалка, бела боја, 3 греачи, 1200W/800W/400W, безбедносно исклучување, секогаш ладно куќиште, заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST FH-06HE
Шифра: 72098

Нарачки (0)

ST FH-06HE, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор, интегрирана рачка..

Редовна Цена 849 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST HL-116H
Шифра: 69667

Нарачки (0)

ST HL-116H, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TESY HL-202 H
Шифра: 67333

Нарачки (0)

TESY HL-202 H, Калорифер, 2.0KW, Регулационен термостат, 2 нивоа на работа 1.0KW и 2.0KW, Ултра тивок, Заштита од замрзнување, Опција за користење како вентилатор во лето, Сигурносен термостат, Oсигурувач..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

Fabbygo купатилска греалка
Шифра: 70192

Нарачки (0)

Fabbygo купатилска греалка, 2KW греач..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
-47%
Брз преглед

ST CHG-2000NP
Шифра: 70791

Нарачки (0)

ST CHG-2000NP, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, две нивоа 1000/2000W, алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
-41%
Брз преглед

ST CHG-2000E
Шифра: 72100

Нарачки (0)

ST CHG-2000E, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, три нивоа 750/1250/2000W, , алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегревање, интегрирани рачки, Димензии 57x14.5x40 цм..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST PTC-1500E
Шифра: 72099

Нарачки (0)

ST PTC-1500E, Superior Technology, Ексклузивна PTC греалка, тип на греач - вискоквалитетен PTC керамички греач, 1500W, два режима на работа 750/1500W, заштита од прегревање, интегрирана рачка, инидкатор за вклученост, три пресетирани модови: cool, warm, hot..

Редовна Цена 1,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-23%
Брз преглед

TESY HL-240 H
Шифра: 64939

Нарачки (0)

TESY HL-240 H, Калорифер, 2.4KW, Регулационен термостат, 2 нивоа на работа 1.2KW и 2.4KW, Ултра тивок, Заштита од замрзнување, Опција за користење како вентилатор во лето, Сигурносен термостат, Oсигурувач..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
-17%
Брз преглед

TESY QH 03 120
Шифра: 66388

Нарачки (0)

TESY QH 03 120, Кварцна греалка за бања, 1.2KW, монтирање на ѕид, 2 степени на работа 1200/600W, Заштита од прегревање, 45 степени агол на вртење, дисплеј кој покажува температура, IP24 стандард..

Редовна Цена 1,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST BH-1200QNP
Шифра: 70796

Нарачки (0)

ST BH-1200QNP, Superior Technology, Ѕидна греалка за во бања, Кварцна, 1200W, Водоотпорна, вклучување со повлекување, 2/3 кварцни елементи..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP-1972-IFW
Шифра: 68342

Нарачки (0)

SAPIR SP-1972-IFW, Кварцна греалка, бела боја, 4 греачи, 2 нивоа на греење, 1600W/800W, вентилатор и овлажнувач на воздух, безбедносно исклучување, секогаш ладно куќиште, заштита против прегревање..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

ST CHG-2000 MODERN
Шифра: 72216

Нарачки (0)

ST CHG-2000 MODERN, Superior Technology, Луксузна Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, три нивоа 750/1250/2000W, алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегревање, интегрирани рачки, Димензии 72.5x14x47.5 цм..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

De Longhi HVA0220
Шифра: 60026

Нарачки (0)

De Longhi HVA0220, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, светлосен индикатор, за соби до 20м2, заштита од капки IP21, интегрирана рачка..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

TESY HL-261 V PTC
Шифра: 64942

Нарачки (0)

TESY HL-261 V PTC, Калорифер, 1.8KW, 3 керамички PTC греачи распоредени на 3 страни, Ултра моќна греалка, Регулационен термостат, 2 нивоа на работа 1.8 и 1.05KW, Заштита од замрзнување, Сигурносен термостат..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
Брз преглед

TESY QH 01 180
Шифра: 64946

Нарачки (0)

TESY QH 01 180, Кварцна греалка за бања, 1.8KW, монтирање на ѕид, 3 степени на работа 1800/1200/600W, Заштита од прегревање, 45 степени агол на вртење, дисплеј кој покажува температура, IP24 стандард..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
Има залиха
-33%
Брз преглед

ST C2000C
Шифра: 68297

Нарачки (0)

ST C2000C, Superior Technology, 2KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен термостат, Димензии: 728x75x400 мм..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,599 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST CHG-2000J
Шифра: 69702

Нарачки (0)

ST CHG-2000J, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, две нивоа 1000/2000W, алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,599 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

De Longhi HVA1120
Шифра: 60027

Нарачки (0)

De Longhi HVA1120, Вeртикална Греалка, 2000W, Собен термостат за постигање и одржување на саканата температура, Функција против замрзнување, заштита од прегревање, светлосен индикатор, за соби до 20м2, заштита од капки IP21, интегрирана рачка..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMDAN 4003
Шифра: 72039

Нарачки (0)

SAMDAN 4003, Кварцна греалка, 2200W, 1x кварцен греач 2200W, две нивоа на работа, Не го суши воздухот, Термостат, Идеална за површини до 22м2, Може да се употребува и надвор, Погодна и за ветровито време, Димензии 20x26x76 цм..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-28%
Брз преглед

ST C2500C
Шифра: 68298

Нарачки (0)

ST C2500C, Superior Technology, 2.5KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1.25 kW/2.5 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен термостат, Димензии: 885x75x400 мм..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST HLW-285E
Шифра: 72102

Нарачки (0)

ST HLW-285E, Superior Technology, Ѕидна клима греалка, 2000W, две нибоа на греење 1000/2000W, тајмер, заштита од прегревање, светлосни индикатори, далечински управувач, Димензии 45x13x19.5цм..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST HLW-285NP
Шифра: 70792

Нарачки (0)

ST HLW-285NP, Superior Technology, Ѕидна клима греалка, 2000W, две нивоа на греење 1000/2000W, тајмер, ЛЦД Дисплеј, заштита од прегревање, светлосни индикатори, далечински управувач, Димензии 45x13x19.5цм..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

ST PN-2000
Шифра: 72091

Нарачки (0)

ST PN-2000, Superior Technology, 2KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен термостат, Димензии: 728x75x400 мм..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

SUNNY ATR2000
Шифра: 67640

Нарачки (0)

SUNNY ATR2000, Инфраред греалка, 2000W, Не го суши воздухот, Термостат, Може да се ипотребува и надвор, Погодна и за ветровито време..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMDAN 4002
Шифра: 72038

Нарачки (0)

SAMDAN 4002, Кварцна греалка, 3000W, 2x кварцни греачи 1500W, две нивоа на работа, Не го суши воздухот, Термостат, Идеална за површини до 30м2, Може да се употребува и надвор, Погодна и за ветровито време, Димензии 20x26x76 цм..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

ST PN-2500
Шифра: 72090

Нарачки (0)

ST PN-2500, Superior Technology, 2.5KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, 2 степени на работа (1 kW/2 kW), Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен термостат, Димензии: 885x75x400 мм..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

SUNNY ATR3000
Шифра: 68433

Нарачки (0)

SUNNY ATR3000, Инфраред греалка, 3000W, Не го суши воздухот, Термостат, Може да се ипотребува и надвор, Погодна и за ветровито време..

Редовна Цена 2,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,049 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

De Longhi HTF3020
Шифра: 60028

Нарачки (0)

De Longhi HTF3020, Хоризонтална Греалка, 2000W, Собен термостат за постигање и одржување на саканата температура, Функција против замрзнување, заштита од прегревање, светлосен индикатор, за соби до 20м2..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,199 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ROWENTA SO2210F0
Шифра: 72168

Нарачки (0)

ROWENTA SO2210F0, Вентилаторска греалка, црна боја, 2000W, два мода на работа 1000/2000W, 59дб бучност, механички термостат, за простории до 25м2, опција за дување ладно, Antifrost, IP20 заштита..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,199 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

SAMDAN 4003 + Телескопски држа
Шифра: 72042

Нарачки (0)

SAMDAN 4003 + Телескопски држач, Кварцна греалка, 2200W, 1x кварцен греач 2200W, две нивоа на работа, Не го суши воздухот, Термостат, Идеална за површини до 22м2, Може да се употребува и надвор, Погодна и за ветровито време, Димензии 20x26x76 цм..

Редовна Цена 2,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
-23%
Брз преглед

ST BFH-2000K TOWEL
Шифра: 72044

Нарачки (0)

ST BFH-2000K TOWEL, Superior Technology, Ѕидна Греалка за во бања, Вентилаторска, Водоотпорна, 2000W, сушач за пешкири, прилагодлив термостат, две нивоа на моќност 1000/2000W, заштита од прегревање..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
-23%
Брз преглед

ST BH-2000FJ
Шифра: 69704

Нарачки (0)

ST BH-2000FJ, Superior Technology, Ѕидна Греалка за во бања, Вентилаторска, Водоотпорна, 2000W, сушач за пешкири, прилагодлив термостат, две нивоа на моќност 1000/2000W, заштита од прегреавње..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ROWENTA SO2330F2
Шифра: 72169

Нарачки (0)

ROWENTA SO2330F2, Вентилаторска греалка, црна боја, 2400W, два мода на работа 1200/2400W, екстремно тивка со 44дб бучност, механички термостат, за простории до 30м2, опција за дување ладно, Antifrost, IP20 заштита..

Редовна Цена 2,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,399 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

De Longhi HCM2030
Шифра: 60482

Нарачки (0)

De Longhi HCM2030, Портабл Конвектор со ногарки и можност за монтажа на ѕид, Моќност 2000W, 3 нивоа на моќност 750,1250 и 2000W, за соби до 25м2, Собен термостат за постигање и одржување на саканата температура, Функција против замрзнување, Безбедносен термостат, Сигурносен систем од превртување, Интегирани рачли..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

De Longhi HTF3031
Шифра: 60434

Нарачки (0)

De Longhi HTF3031, Ексклузивна Хоризонтална греалка, 2200W, Термостат за контрола, Вентилатор за летен период, Безбедносен термостат, Функција против замрзнување..

Редовна Цена 2,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

SAMDAN 4002 + Телескопски држа
Шифра: 72041

Нарачки (0)

SAMDAN 4002 + Телескопски држач, Кварцна греалка, 3000W, 2x кварцни греачи 1500W, две нивоа на работа, Не го суши воздухот, Термостат, Идеална за површини до 30м2, Може да се употребува и надвор, Погодна и за ветровито време, Димензии 20x26x76 цм..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST-CH-2500B
Шифра: 69660

Нарачки (0)

ST-CH-2500B, Superior Technology, 2.5KW, Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид, Бела боја, Алуминиумски греач, Метално куќиште, Безбедносен термостат, Димензии: 90x25x50 цм..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST TH-T3000K
Шифра: 72000

Нарачки (0)

ST TH-T3000K, Superior Technology, Тајфун греалка, Црвена боја отпорна на топлина, Моќност 3000W, 2 брзини на греење, Вентилатор мод, Термостатска контрола, Заштита од прегревање, IP24 заштита..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,599 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ROWENTA SO5115F0
Шифра: 72170

Нарачки (0)

ROWENTA SO5115F0, Вентилаторска греалка - хоризонтална, црна боја, 2400W, прилагодлива температура, екстремно тивка со 52дб бучност, механички термостат, за простории до 30м2, опција за дување ладно, Antifrost, IP20 заштита..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,699 Ден.
Прикажани 1 - 50 од 96 пронајдени (2 Страници)