Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
TCL TAC-12CHSC 12000BTU
TCL TAC-12CHSC 12000BTU, Климатизер, R407C Ecological Gas, Cooling 3.5KW and Heating 3.7KW, LED Display, Ionizator..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
TCL TAC-12CHSC
TCL TAC-12CHSC 12000BTU, Климатизер, R407C Ecological Gas, Cooling 3.5KW and Heating 3.7KW, LED Display, Ionizator, Connecting pipe 3Meters with Nuts ..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
ST TAC-09SOO
ST TAC-09SOO, Superior Technology, 9000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 2.64KW и Греење 2.78KW, Скриен Дисплеј, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, Бучност на внатрешна единица Мин: 35dB, Макс: 40dB, Г..
13,499 Ден. Цена:13,499 Ден.
ST - CS-25A-M118 9000BTU
ST - CS-25A-M118 9000BTU, Superior Technology, Климатизер, Cooling 2.70KW and Heating 2.75KW, LED Display,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 500/500m3/h, EER for cooling 3.21 W/W, COP for heating: 3.62 W/W, Indoor Noice level Min: 30dB, Max: 39dB, Annual Energy Consu..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
TCL ST - TAC-12CHSA/BF 12000BTU
TCL ST - TAC-12CHSA/BF 12000BTU, Superior Technology, Климатизер, Cooling 3.52KW and Heating 3.66KW, LED Display,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 530/530m3/h, EER for cooling 2.75 W/W, COP for heating: 2.88 W/W, Indoor Noice level Min: 34dB, Max: 39dB, Annual Energ..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
ST - CS-35B-M118 12000BTU
ST - CS-35B-M118 12000BTU, Superior Technology, Климатизер, Cooling 3.50KW and Heating 3.50KW, LED Display,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 500/500m3/h, EER for cooling 3.02 W/W, COP for heating: 3.41 W/W, Indoor Noice level Min: 32dB, Max: 40dB, Annual Energy Cons..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
Midea ST - MID-35A-STMD
Midea ST - MID-35A-STMD, Superior Technology, Климатизер, Cooling 3.50KW and Heating 3.50KW, LED Display,on&off, Input Cooling/Heating: 1000/1400W, Indoor air flow (Hi/Mi/Lo): 600/510/370 m3/h, Indoor noise level (Hi/Mi/Lo): 42/37/28 dB, R410A Ecological Gas, Class A in Cooling, ..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
ST - HS-35A-VG 12000BTU
ST - HS-35A-VG 12000BTU, Климатизер, Superior Technology, Cooling 3.50KW and Heating 3.60KW, LED Display, Ionizator,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 500/500m3/h, EER for cooling 2.81 W/W, COP for heating: 3.21 W/W, Indoor Noice level Min: 35dB, Max: 41dB, Annual En..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
ST - HS-35A-VG 12000BTU
ST - HS-35A-VG 12000BTU, Климатизер, Superior Technology, Cooling 3.50KW and Heating 3.60KW, LED Display, Ionizator,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 500/500m3/h, EER for cooling 2.81 W/W, COP for heating: 3.21 W/W, Indoor Noice level Min: 35dB, Max: 41dB, Annual En..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
ST PAC-Y09W
ST PAC-Y09W, Superior Technology, Портабл клима уред ПИНГВИН, 9000BTU, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, Ладење, Одвлажнување (1л на час) + Вентилатор, 3 функции во еден уред, 2630W ладење, EER Ладе..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
FAVORIT Климатизер
FAVORIT Климатизер, Cooling 3.50KW and Heating 3.50KW 12000BTU, LED Display, On&Off, Input Cooling/Heating: 1000/1400W, Indoor air flow (Hi/Mi/Lo): 600/510/370 m3/h, Indoor noise level (Hi/Mi/Lo): 42/37/28 dB, R410A Ecological Gas, Class A in Cooling, Class A in Heating, Normal o..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
TCL ST - TAC-12CHSA/BF 12000BTU
TCL ST - TAC-12CHSA/BF 12000BTU, Superior Technology, Климатизер, Cooling 3.52KW and Heating 3.66KW, LED Display,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 530/530m3/h, EER for cooling 2.75 W/W, COP for heating: 2.88 W/W, Indoor Noice level Min: 34dB, Max: 39dB, Annual Energ..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
ST TAC-12SOO
ST TAC-12SOO, Superior Technology, 12000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 3.53KW и Греење 3.66KW, Скриен Дисплеј, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, Бучност на внатрешна единица Мин: 34dB, Макс: 38dB, Г..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Gorenje KAS35NF1N
Gorenje KAS35NF1N, климатизер за ладење и греење, 3.5 KW, моќност при ладење 3520w , потрошувачка на ел. Енергија 1100w , моќност при греење 3660w , потрошувачка на ел. Енергија 1200w, ..
19,490 Ден. Цена:19,490 Ден.
WHIRLPOOL SPOW 412
WHIRLPOOL SPOW 412, ON/OFF клима уред со 6th sense технологија, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење, 3,2KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работa, COP..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
ST - CS-55C-M118 18000BTU
ST - CS-55C-M118 18000BTU, Superior Technology, Климатизер, Cooling 5.28KW and Heating 5.42KW, LED Display,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 800/800m3/h, EER for cooling 2.82 W/W, COP for heating: 3.43 W/W, Indoor Noice level Min: 37dB, Max: 44dB, Annual Energy Cons..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
TCL ST - TAC-18CHSA/BF 18000BTU
TCL ST - TAC-18CHSA/BF 18000BTU, Superior Technology, Климатизер, Cooling 5.28KW and Heating 5.42KW, LED Display,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 760/780m3/h, EER for cooling 2.46 W/W, COP for heating: 2.85 W/W, Indoor Noice level Min: 44dB, Max: 48dB, Annual Energ..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
TCL ST - TAC-18CHSA/BF 18000BTU
TCL ST - TAC-18CHSA/BF 18000BTU, Superior Technology, Климатизер, Cooling 5.28KW and Heating 5.42KW, LED Display,on&off, Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 760/780m3/h, EER for cooling 2.46 W/W, COP for heating: 2.85 W/W, Indoor Noice level Min: 44dB, Max: 48dB, Annual Energ..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
SAMSUNG AQ09TSBNCEE
SAMSUNG AQ09TSBNCEE, Климатизер, Бела Боја на внатрешната единица, 9.000BTU, Моќност 2,8KW на ладење ( од 15 до 43 степени целзиусови), 2,9KW на греење(од 5 до 24 степени целзиусови), Fu..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
SAMSUNG AQ12TSBNCEE
SAMSUNG AQ12TSBNCEE, Климатизер, Бела Боја на внатрешната единица, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење (од 15 до 43 степени целзиусови), 3,8KW на греење (од 5 до 24 степени целзиусови), F..
23,499 Ден. Цена:23,499 Ден.
ST TAC-18SOO
ST TAC-18SOO, Superior Technology, 18000 BTU ON/OFF Климатизер, Ладење 5.27KW и Греење 5.42KW, Скриен Дисплеј, EER за ладење 3.22, COP за греење: 3.61, Бучност на внатрешна единица Мин: 40dB, Макс: 45dB, Г..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
SAMSUNG AR12HQFSBWKNRB
SAMSUNG AR12HQFSBWKNRB, Климатизер, Бела Боја Cristal Gloss design на внатрешната единица, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење (од 15 до 43 степени целзиусови), 3,8KW на греење (од 5 до 24 степени ..
24,499 Ден. Цена:24,499 Ден.
Gorenje KAS53NF0GA
Gorenje KAS53NF0GA, климатизер за ладење и греење, 5.5KW, со СЕТ, моќност при ладење 5300w , потрошувачка на ел. Енергија 1752w , моќност при греење 5400w , потрошувачка на ел. Енерг..
28,990 Ден. Цена:28,990 Ден.
Gorenje KAS53NFT/KAS53ZFT
Gorenje KAS53NFT/KAS53ZFT, Модел 2017, Климатизер за ладење и греење, 5.5KW, со СЕТ, моќност при ладење 5280w , потрошувачка на ел. Енергија 1752w , моќност при греење 5570w , потрошувачк..
29,990 Ден. Цена:29,990 Ден.
SAMSUNG AR12HSFNCWKNZE
SAMSUNG AR12HSFNCWKNZE, ИНВЕРТЕР Климатизер, Бела Боја Cristal Gloss design на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.000BTU, Моќност 3,3KW на ладење (од 16 до 46 степени целзиусови)..
49,999 Ден. Цена:49,999 Ден.
Платежни картички