Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Xavax 111327 Универзална Запалка за плински уреди и камини и шпорети на дрва
Xavax 111327 Универзална Запалка за плински уреди и камини и шпорети на дрва..
199 Ден. Цена:199 Ден.
ST HEPA филтер Superior technology
ST HEPA филтер Superior technology, за модел VCAC-900Y..
299 Ден. Цена:299 Ден.
ST HEPA филтер Superior technology
ST HEPA филтер Superior technology, за модел VCAC-1000RNE..
299 Ден. Цена:299 Ден.
Beurer GERMANY Резервни филтри за Одвлажнувач на воздух Dehumidifier LE70
Beurer GERMANY Резервни филтри за Одвлажнувач на воздух Dehumidifier LE70..
399 Ден. Цена:399 Ден.
Beurer GERMANY Резервни филтри за Одвлажнувач на воздух Dehumidifier LE40
Beurer GERMANY Резервни филтри за Одвлажнувач на воздух Dehumidifier LE40..
399 Ден. Цена:399 Ден.
Beurer GERMANY Filter SET LR 330
Beurer GERMANY Filter SET LR 330, Сет од филтри за замена на модел на апарат за прочистување воздух LR 330..
999 Ден. Цена:999 Ден.
ST AH-230S Superior Technology
ST AH-230S, Superior Technology, Овлажнувач и прочистувач на воздух 2во1, Ултрасонично овлажнување, го прочистува воздухот од никотин, формалдехид и јаглерод моноксид, идеал..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
ST VCAC-900Y
ST VCAC-900Y, Superior Technology, Правосмукалка за собирање пепел, Црно портокалова боја, 900W, Огноотпорен внатрешен сад со капацитет од 18л, Огноотпорно црево, Алуминиумска ц..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Beurer GERMANY Резервни филтри СЕТ за прочистувач на воздух LR 300
Beurer GERMANY Резервни филтри СЕТ за прочистувач на воздух LR 300..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
ST VCAC-1000RNE
ST VCAC-1000RNE, Superior Technology, Правосмукалка за собирање пепел, Црнa боја, 1000W, Огноотпорен внатрешен сад со капацитет од 18л, Огноотпорно црево, Алуминиумска цевка, Филте..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
ST DHM-125E Superior technology
ST DHM-125E Superior technology, Мини Одвлажнувач за воздух, бела боја, капацитет на одвлажнување 220мл на ден, Резервоар 500мл, Моќност 22W, Peltier метод на работа, работна температ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Beurer GERMANY LB 12
Beurer GERMANY LB 12, Мини овлажнувач за воздух, иделаен за канцеларија и соби до 20м2 како и за патување, се коисти стандардно PET шише од 0.5л како резервоар, 2 вклучени ада..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Gorenje H 17 Y
Gorenje H 17 Y, Овлажнувач на воздух, Жолта боја, Капацитет на резервоарот: 1,7 Литри, Приклучна моќ: 30 W, Ултрасонично делување, Ладна магла, Модерен дизајн, Подобрен к..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
Gorenje H 17 G
Gorenje H 17 G, Овлажнувач на воздух, Зелена боја, Капацитет на резервоарот: 1,7 Литри, Приклучна моќ: 30 W, Ултрасонично делување, Ладна магла, Модерен дизајн, Подобрен ..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
De Longhi VH400
De Longhi VH400, Овлажнувач за воздух, сина боја, 4.5л капацитет на резервоар, 15часа континуирана работа со полн резервоар, ноќно светло, пареа која се сетира, диспанзе..
3,399 Ден. Цена:3,399 Ден.
Gorenje H 50 DW
Gorenje H 50 DW, Овлажнувач на воздух, Јонизатор, Бела боја, Површина: 50 м2, Капацитет на резервоарот: 5 Литри, Приклучна моќ: 25 W, Ултрасонично делување, Ладна магла, Мод..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST DHM-20C
ST DHM-20C, Superior technology, Одвлажнувач за воздух, бела боја, капацитет на одвлажнување 20л. на ден, ЛЕД Дисплеј со визуелно гледање на влажноста, Сетирање на влажноста о..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Gorenje OPTIAIR 203M + ГРАТИС Дополнителен  Резервен Филтер
Gorenje OPTIAIR 203M + ГРАТИС Дополнителен Резервен Филтер, Прочистувач на воздух, Бел, ЛЦД Дисплеј, дигитален тајмер, Јонизатор, Турбо режим на работа, за површини до 20..
10,490 Ден. Цена:10,490 Ден.
Beurer GERMANY LW 220
Beurer GERMANY LW 220, Прочистувач на воздух 2 во 1 (плус овлажнувач на воздух), црна боја, Прочистува без никаква употреба на филтри, го чисти воздухот од полен, прав, живо..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ARISTON DEOS 11
ARISTON DEOS 11, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 11 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, ..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
De Longhi AC100
De Longhi AC100, Прочистувач на воздух Air purifier, Систем за филтрација на воздух со тројно филтрирање (филтер против прашина, HEPA филтер и активен јаглен филтер), Јонизат..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
Beurer GERMANY LE 40
Beurer GERMANY LE 40, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 12 литри за 24 часа, Осветлен ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајме..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
ARISTON DEOS 16S
ARISTON DEOS 16S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 16 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, ..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
ARISTON DEOS 20S
ARISTON DEOS 20S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 20 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, ..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
Beurer GERMANY LE 70
Beurer GERMANY LE 70, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 20 литри за 24 часа, Осветлен ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајме..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
ARISTON DEOS 30
ARISTON DEOS 30, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 30 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, ..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
ARISTON DEOS 21S
ARISTON DEOS 21S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 21 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, ..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
ARISTON DEOS 50
ARISTON DEOS 50, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 50 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, ..
22,499 Ден. Цена:22,499 Ден.
Philips AC2887/10
Philips AC2887/10, Прочистувач на воздух, Aerasense PM2.5 сензор, Идеален за простории од 24 до 41 м2, Vitashield IPS + Активен јаглен филтер + Нанo филтерот прочистуваат честички до 0.02 м..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
Платежни картички