Разни апарати

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA, Нож за лупење компири - компиролупачка, керамичко обложување, рачка од издр..

Шифра: 68832

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

Xavax 111132 4 Метални кутии з

Xavax 111132 4 Метални кутии з

Xavax 111132 4 Метални кутии за чување кафе, шеќер, зачини, чај и слично, заштитени од светлост, мож..

Шифра: 55049

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

Hama 123142 Силиконски Аналоге

Hama 123142 Силиконски Аналоге

Hama 123142 Силиконски Аналоген часовник за на маса, идеален за употреба дома и на патување, Аларм з..

Шифра: 55051

Редовна Цена 249 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

249 Ден.

Hama 95302 Тајмер за варење ја

Hama 95302 Тајмер за варење ја

Hama 95302 Тајмер за варење јајца ,изработен од нерѓосувачки челик, аналоген..

Шифра: 55046

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

Olympia IV 14 Mosquito killer

Olympia IV 14 Mosquito killer

Olympia IV 14 Mosquito killer small for AC socket, non polluting, no vapours or odours, LED indicato..

Шифра: 67092

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

SAPIR SP-1215-AL

SAPIR SP-1215-AL

SAPIR SP-1215-AL, Машина за правење чипс од компир, Нарежете многу тенок чипс од секаков компир, зел..

Шифра: 67291

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

Xavax 111169 Термос чаша

Xavax 111169 Термос чаша

Xavax 111169 Термос чаша, Идеална за топли и ладни напитоци, 350мл, погодна за чување во стандарден ..

Шифра: 55048

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

SAPIR ZEPHYR Z-1500-J

SAPIR ZEPHYR Z-1500-J

SAPIR ZEPHYR Z-1500-J, Отварач за вино, лесно и без напор отварање, компактен дизајн..

Шифра: 70140

Редовна Цена 349 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

349 Ден.

SAPIR ZEPHYR Z-1500-JC

SAPIR ZEPHYR Z-1500-JC

SAPIR ZEPHYR Z-1500-JC, Отварач за вино, лесно и без напор отварање, компактен дизајн, сечач на фоли..

Шифра: 70141

Редовна Цена 449 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

449 Ден.

Xavax 111506 10 пластични кути

Xavax 111506 10 пластични кути

Xavax 111506 10 пластични кутии за чување храна или за замрзнување храна во различни големини, (1x 6..

Шифра: 55050

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

-10%
Tristar BO-2102

Tristar BO-2102

Tristar BO-2102, Мултифункциски уред - Отворач за конзерви, отворач за шишиња, острач на ножеви, сод..

Шифра: 66052

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

899 Ден.

SAPIR RU 3+ Троен ЧУШКОПЕК

SAPIR RU 3+ Троен ЧУШКОПЕК

SAPIR RU 3+ Троен ЧУШКОПЕК, Апарат за печење пиперки, Направен во Бугарија - Бугарска иновација, Кап..

Шифра: 67277

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

SAPIR ZEPHYR Z-1633-K-3ASP Blu

SAPIR ZEPHYR Z-1633-K-3ASP Blu

SAPIR ZEPHYR Z-1633-K-3ASP Blue, Комплет од 3 ножеви од нерѓосувачки челик + компиролупачка со керам..

Шифра: 68836

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

ST PM-1200MW

ST PM-1200MW

ST PM-1200MW, Superior Technology, Апарат за пуканки, Бела боја, Време на подготовка 2-4мин, Подгото..

Шифра: 71170

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

ST PT-30F

ST PT-30F

ST PT-30F, Superior Technology, Електрично пица тавче, 30цм дијаметар, 1400W, Нелеплива површина, Ст..

Шифра: 20138

Редовна Цена 1,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,299 Ден.

-30%
ST Dolce PM-H01

ST Dolce PM-H01

ST Dolce PM-H01, Superior Technology, Апарат за правење палачинки, 1000W, нелеплива површина од 12",..

Шифра: 67824

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,399 Ден.

-10%
Gorenje FDK 24 DW

Gorenje FDK 24 DW

Gorenje FDK 24 DW, Апарат за сушење храна, Приклучна моќ: 240 W, Број на садови за сушење: 5, Рамном..

Шифра: 69020

Редовна Цена 3,199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,890 Ден.

PROFI COOK PC-VK 1080

PROFI COOK PC-VK 1080

PROFI COOK PC-VK 1080, Апарат за лепење кеси од нерѓосувачки челик Vacuum sealer, Целосно автоматско..

Шифра: 68324

Редовна Цена 3,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

3,499 Ден.

-14%
ST S1

ST S1

ST S1, Superior technology, Апарат за правење кисела вода, 1Л стаклено шише, Цилиндер за CO2 гас, бе..

Шифра: 42344

Редовна Цена 4,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

4,299 Ден.

Прикажани 1 - 19 од 19 пронајдени (1 Страници)