Преглед во грид:
Има залиха
-22%
Брз преглед

BOMANN DG 2286 CB
Шифра: 67979

(0)
Нарачки (0)

BOMANN DG 2286 CB, Електричен готвач на пареа, Инокс со ЛЦД Дисплеј, 3 нивоа, Тајмер, индикатор за ниво на вода, заштита од прегревање, 800W..

Редовна Цена 2,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal VC140131
Шифра: 71253

(0)
Нарачки (0)

Tefal VC140131, Готвач на пареа, Боја црна, 900W, 6 литри капацитет, 3 проѕирни садови од кои еден за ориз, прозорче за ниво на вода, контрола на нивото на вода, готвењето запира кога ќе снема вода, ногарки што не лизгаат..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal VC130130
Шифра: 71252

(0)
Нарачки (0)

Tefal VC130130, Готвач на пареа, Боја бела, 650W, 6.5 литри капацитет, 4 проѕирни садови, прозорче за ниво на вода, контрола на нивото на вода, готвењето запира кога ќе снема вода, ногарки што не лизгаат..

Редовна Цена 3,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9126/00
Шифра: 69116

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9126/00, Готвач на пареа, Боја црна, 900W, 9 литри капацитет, 3 проѕирни садови, сад за готвење на супа, ориз, додаток за јајца, индикатор за вода, заштита од прегревање и претекување, ногарки што не лизгаат..

Редовна Цена 3,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,799 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Philips HD9140/91
Шифра: 70317

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9140/91, Готвач на пареа, Боја црна, 900W, 10 литри капацитет, 3 проѕирни садови, сад за готвење на супа, ориз, додаток за јајца, индикатор за вода, заштита од прегревање и претекување, заштита од прегревање, ногарки што не лизгаат..

Редовна Цена 5,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,989 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal RK705138
Шифра: 71251

(0)
Нарачки (0)

Tefal RK705138, Multicook Pro 12, Мултиготвач, Боја бела, Моќност 750W, 12 функции, 9 програми, Капацитет 5л, Температура 80-180 степени, нелеплив сад, Fuzzy Logic технологија која автоматски се прилагодува за време на готвењето, тајмер, погоден за печење, пржење, варење, одржување на температура, одложен старт..

Редовна Цена 6,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal FR495070
Шифра: 71250

(0)
Нарачки (0)

Tefal FR495070, Versalio Deluxe 9 in 1, Мултиготвач, Боја бела, Моќност 1600W, 9 типови на готвење, Температура 80-180 степени, нелеплив сад, метален филтер, тајмер, погоден за печење, пржење, варење, одржување на температура, 20 рецепти вклучени..

Редовна Цена 8,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,499 Ден.
Прикажани 1 - 7 од 7 пронајдени (1 Страници)