Решоа

Преглед во грид:
Има залиха
-24%
Брз преглед

ST 0-100
Шифра: 67352

Нарачки (0)

ST 0-100, Superior Technology, Плинско решо со 1 горилник, емајлирано тело, горен капак, бела боја..

Редовна Цена 799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
609 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST EHS-1000N
Шифра: 68666

Нарачки (0)

ST EHS-1000N, Superior Technology, Електрично решо со 1 рингла, бела боја, 1000W, регулационен термостат, 1м должина на кабел, 15.5цм дијаметар на рингла, заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
669 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST 0-200
Шифра: 67353

Нарачки (0)

ST 0-200, Superior Technology, Плинско решо со 2 горилници, емајлирано тело, горен капак, бела боја..

Редовна Цена 1,199 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST EHS-2000N
Шифра: 68667

Нарачки (0)

ST EHS-2000N, Superior Technology, Електрично решо со 2 рингли, бела боја, 1000W+1000W, регулационен термостат, 1м должина на кабел, 15.5цм дијаметар на ринглите, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,079 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST 0-300
Шифра: 67354

Нарачки (0)

ST 0-300, Superior Technology, Плинско решо со 3 горилници, емајлирано тело, горен капак, бела боја..

Редовна Цена 1,399 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,169 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

SAPIR ESPERANCA ES-1445-J
Шифра: 67666

Нарачки (0)

SAPIR ESPERANCA ES-1445-J, Индукциско решо со дисплеј, 2000W, тајмер, 5 нивоа на моќност, 7 функции на готвење, контроли на допир..

Редовна Цена 1,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,329 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST IHS-2000BN
Шифра: 69297

Нарачки (0)

ST IHS-2000BN, Superior Technology, Индукцсико стаклокерамичко решо, 10 нивоа на моќност, 2000W, Електронски ЛЦД дисплеј со тајмер, лесно за чистење, 1.2м должина на кабел..

Редовна Цена 1,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,329 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST 0-400
Шифра: 67355

Нарачки (0)

ST 0-400, Superior Technology, Плинско решо со 4 горилници, емајлирано тело, горен капак, бела боја..

Редовна Цена 1,649 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,369 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

SAPIR ЕS-1445-I
Шифра: 66665

Нарачки (0)

SAPIR ЕS-1445-I, Индукциско решо со дисплеј, 2000W, тајмер, 8 нивоа на моќност, 6 функции на готвење..

Редовна Цена 1,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

SAPIR SP-1445-K
Шифра: 67667

Нарачки (0)

SAPIR SP-1445-K, Висококвалитетно Индукциско решо со ЛЕД дисплеј, 4 контроли на допир, 2000W, тајмер, 8 нивоа на моќност, 5 функции на готвење, заштита од прегревање, термостат..

Редовна Цена 2,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,079 Ден.
Прикажани 1 - 10 од 10 пронајдени (1 Страници)