Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

Krups F054001A
Шифра: 71397

(0)
Нарачки (0)

Krups F054001A, Сет против бигор за кафемати, 2 пакувања..

Редовна Цена 279 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
279 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips CA6700/98
Шифра: 69617

(0)
Нарачки (0)

Philips CA6700/98, средство за отстранување на бигор од Saeco Espresso кафемати, штити од корозија, 250 ml..

Редовна Цена 539 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
539 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Krups XS300010
Шифра: 71396

(0)
Нарачки (0)

Krups XS300010, Таблети за чистење на кафемати, 10 таблети..

Редовна Цена 659 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
659 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Krups XS801000
Шифра: 71395

(0)
Нарачки (0)

Krups XS801000, Чаши за Капучино, 2 парчиња, стаклени, висина 11цм, дијаметар 7.5цм..

Редовна Цена 749 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
749 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Krups F08801
Шифра: 71394

(0)
Нарачки (0)

Krups F08801, Филтер за вода за кафемат, спречува бигор, се менува на 2 месеци или 50л вода..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST CM-1200Q
Шифра: 40103

(0)
Нарачки (0)

ST CM-1200Q, Superior Technology, Апарат за филтер кафе, црна боја, 1200W, 1.2л резервоар за вода, за 12 шолји кафе, систем пртив капење, филтер што се мие, инокс плочка за одржување топлина..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST CM-600BR
Шифра: 46427

(0)
Нарачки (0)

ST CM-600BR, Superior Technology, Кафемат, црна боја, 0.6 литри (4-6 шолји), Anti drip функција против капење, Перманентен Филтер, стаклен сад со мерач, резервоар за вода со мерач, подлога за шолја од нерѓосувачки челик, 600W..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Krups XS900031
Шифра: 71393

(0)
Нарачки (0)

Krups XS900031, Течност за чистење на кафемати, 2 шишиња..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips CA6903/10
Шифра: 72134

(0)
Нарачки (0)

Philips CA6903/10, Филтер за вода AQUACLEAN, до 5000 кафиња..

Редовна Цена 1,139 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,139 Ден.
Има залиха
-28%
Брз преглед

BOMANN KA 183 CB WHITE
Шифра: 68651

(0)
Нарачки (0)

BOMANN KA 183 CB WHITE, Апарат за филтер кафе Кафемат, Бела боја, 1.5л капацитет на садот - за 12-14 кафиња, 900W, филтер кој се вади, индикатор за ниво на вода, систем против капење, инокс подножје за одржување топлина..

Редовна Цена 1,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,149 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

Gorenje TCM 300 W
Шифра: 65528

(0)
Нарачки (0)

Gorenje TCM 300 W, Готвач за турско кафе, Бела боја, Запремнина 0,3 л, Моќност на загревање 800W, Метално куќиште, Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,390 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal CM340811
Шифра: 71423

(0)
Нарачки (0)

Tefal CM340811, Апарат за филтер кафе, Боја Црна, 600 W, стаклен сад за 6 кафиња - 0.6 литри, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода со рачка, автоматско исклучување..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

De Longhi ICM 2.1.B
Шифра: 68026

(0)
Нарачки (0)

De Longhi ICM 2.1.B, Апарат за филтер кафе, црна боја, капацитет за 10 чаши или 1.5 литри, стаклен сад, систем против капење, постојан најлонски филтер, покажувач на ниво на вода, метално подножје за одржување топлина на кафето во садот, нелизгачка долна површина, место за складирање на кабелот, 1000W..

Редовна Цена 2,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

De Longhi ICM15210
Шифра: 67498

(0)
Нарачки (0)

De Longhi ICM15210, Апарат за филтер кафе, црна боја, капацитет за 10 чаши или 1.25 литри, стаклен сад, систем против капење, автоматско исклучување, хартиени филтри, покажувач на ниво на вода, филтер за вода, метално подножје за одржување топлина на кафето во садот, нелизгачка долна површина, место за складирање на кабелот, 900W..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH TKA3A031
Шифра: 68082

(0)
Нарачки (0)

BOSCH TKA3A031, Aпарат за филтер кафе, бела боја, 1100W, стаклен сад за 10/15 кафиња - 1.25 литри, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода со рачка, преклопен филтер кој се вади, автоматско исклучување..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH TKA3A034
Шифра: 68083

(0)
Нарачки (0)

BOSCH TKA3A034, Aпарат за филтер кафе, црвена боја, 1100W, стаклен сад за 10/15 кафиња - 1.25 литри, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода со рачка, преклопен филтер кој се вади, автоматско исклучување..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD7435/20
Шифра: 69139

(0)
Нарачки (0)

Philips HD7435/20, Кафемат за филтер кафе, Боја Црна, 1000 W, Philips Daily Collection Coffee maker, With glass jug, Black & metal, Detachable water tank,Illuminated power switch,Water level indication,Detachable filter holder,Dishwasher safe parts, Drip stop, Brewing time: 10 minute(s)..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,899 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

De Longhi ICM 4.1
Шифра: 68579

(0)
Нарачки (0)

De Longhi ICM 4.1, Апарат за филтер кафе, бела боја, капацитет за 10 чаши или 1.8 литри, стаклен сад, Дигитален Програмабилен тајмер со ЛЦД Дисплеј, Копче за арома, систем против капење, автоматско исклучување после 40 минути, постојан најлонски филтер, покажувач на ниво на вода, метално подножје за одржување топлина на кафето во садот, нелизгачка ..

Редовна Цена 3,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

De Longhi Icona Vintage ICMOV2
Шифра: 67495

(0)
Нарачки (0)

De Longhi Icona Vintage ICMOV210.AZ, MADE IN ITALY DESIGN Апарат за филтер кафе, сино/кафеава боја, капацитет за 10 чаши или 1.25 литри, стаклен сад, систем против капење, автоматско исклучување, хартиени филтри 1x4 (5 парчиња), покажувач на ниво на вода, V shape филтер за вода, метално подножје за одржување топлина на кафето во садот, нелизгачка д..

Редовна Цена 3,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

De Longhi EC 7.1
Шифра: 68027

(0)
Нарачки (0)

De Longhi EC 7.1, Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа, црн со инокс панел, Varyo system за одбирање јако или слабо кафе, Капучино систем: комибинира пареа, воздух и млеко за идеално капучино, Патентиран сигурносен капак кој спречува случајно отворање, Варијабилна пареа која се сетира, Капацитет за правење 4 кафиња со еден резервоар, Вклуч..

Редовна Цена 4,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,199 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 47 пронајдени (3 Страници)