Преглед во грид:
Има залиха
-17%
Брз преглед

Xavax 106993 Milla Дигитална к
Шифра: 68357

(0)
Нарачки (0)

Xavax 106993 Milla Дигитална кујнска вага, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капацитет 5кг, Градуација 1гр, високо прецизни сензори за мерење, користи CR2032 батерија..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST KS-E5
Шифра: 40117

(0)
Нарачки (0)

ST KS-E5, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Црна боја, темперно стакло 4мм, голем ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација од 1гр, TARE функција, автоматско вклучување и исклучување, индикатор за преоптоварување и за слаба батерија, опремена со 4 прецизни сензори, користи 1x CR2032 батерија која е вклучена..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST KS-E5W
Шифра: 46291

(0)
Нарачки (0)

ST KS-E5W, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Бела боја, темперно стакло 4мм, голем ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација од 1гр, TARE функција, автоматско вклучување и исклучување, индикатор за преоптоварување и за слаба батерија, опремена со 4 прецизни сензори, користи 1x CR2032 батерија која е вклучена..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Xavax 95310 Melania
Шифра: 68355

(0)
Нарачки (0)

Xavax 95310 Melania, Дигитална вага за мерење телесна тежина,Транспарентна со опционална странична боја: сина, зелена, црвена, црна, темперно стакло, ЛЦД Дисплеј, капацитет 180кг, градуација 100гр, Високо прецизни сензори за мерење, автоматско вклучување, предупредување за слаба батерија и преголема тежина, користи 1x CR2032 батерија..

Редовна Цена 649 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
649 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Sinbo SKS-4515 Wall mounted El
Шифра: 64216

(0)
Нарачки (0)

Sinbo SKS-4515 Wall mounted Electronic Kitchen scale, Capacity: 3.000g Graduation: 1g, Sensor system, Safety tempered glass platform, Auto power off, Clock function..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST KS-CGB5
Шифра: 67902

(0)
Нарачки (0)

ST KS-CGB5, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капацитет 5кг, Градуација 2гр, високо прецизни сензори за мерење, користи 2x AAA 1.5V батерии..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST KS-ES5S
Шифра: 45028

(0)
Нарачки (0)

ST KS-ES5S, Superior Technology, Дигитална кујнска вага со сад за мерење, сребрена боја, голем ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација од 2гр, TARE функција, автоматско вклучување и исклучување, индикатор за преоптоварување и за слаба батерија, опремена со 4 прецизни сензори, користи 1x CR2032 батерија која е вклучена..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 19 BREAKFAST
Шифра: 68879

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 19 BREAKFAST, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација појадок, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 19 FRESH
Шифра: 68877

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 19 FRESH, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација грејпфрут, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 19 ICECREAM
Шифра: 68880

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 19 ICECREAM, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација сладолед, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 19 LEMON
Шифра: 68878

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 19 LEMON, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација лимони, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 19 SEQUENCE
Шифра: 68875

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 19 SEQUENCE, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, сива со апликација мали квадрати, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 19 TOFFEE
Шифра: 68881

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 19 TOFFEE, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, кафеава боја, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 22
Шифра: 68882

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 22, Дигитална кујнска вага, сива боја, Посебен дел за мерење онд нерѓосувачки челик, ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 3кг, ултра тенка - 15мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 28
Шифра: 68884

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 28, Дигитална кујнска вага, кружен дизајн, целосно стаклена, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 19мм, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Xavax 95309 Wanda Дигитална ку
Шифра: 68356

(0)
Нарачки (0)

Xavax 95309 Wanda Дигитална кујнска вага, се закачува на ѕид, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капацитет 3кг, Градуација 1гр, високо прецизни сензори за мерење, користи AAA 1.5V батерии..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 25
Шифра: 68883

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 25, Дигитална кујнска вага, сива боја, Вклучен сад за мерење со капацитет од 1.2л, Осветлен ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 3кг, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Zelmer ZKS14500
Шифра: 68698

(0)
Нарачки (0)

Zelmer ZKS14500, 2 во 1 Дигитална вага + чаша за мерење, ЛЦД Дисплеј, лесна за чистење, капацитет 3кг храна и 1.2л течност, TARE функција..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Zelmer ZKS15500
Шифра: 68697

(0)
Нарачки (0)

Zelmer ZKS15500, Дигитална кујнска вага, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација 1гр, TARE функција..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

Beurer GERMANY KS 52
Шифра: 68886

(0)
Нарачки (0)

Beurer GERMANY KS 52, Ѕидна Дигитална кујнска вага, бела, стаклен дел за мерење, Голем ЛЦД дисплеј на допир, специјлани функции- аларм и тајмер, капацитет 5кг, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучување, индикатор за преоптеретеност..

Редовна Цена 1,449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 29 пронајдени (2 Страници)