Мелница за кафе

Преглед во грид:
Има залиха
-15%
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1227-B
Шифра: 70147

Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1227-B, Електрична мелница за зачини со ЛЕД светло, 4хАА батерии (не се вклучени), капаче на дното..

Редовна Цена 399 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
339 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

BOSCH MKM6000
Шифра: 64372

Нарачки (0)

BOSCH MKM6000, Мелница за кафе и шејкер во прав, Бела боја , 180W, за 75gr кафе во зрно, нерѓосувачки челичен сад за мелење и нож..

Редовна Цена 1,199 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
989 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

BOSCH MKM6003
Шифра: 65344

Нарачки (0)

BOSCH MKM6003, Мелница за кафе и шејкер во прав, Црна боја , 180W, за 75gr кафе во зрно, нерѓосувачки челичен сад за мелење и нож..

Редовна Цена 1,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,139 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Gorenje SMK 150 W
Шифра: 65442

Нарачки (0)

Gorenje SMK 150 W, Мелница за кафе , Бела боја, Моќност 150W, Капацитет 40g, Нож Inox, Рачно собирање на кабел, Должина на кабел 1,5 М..

Редовна Цена 1,650 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,459 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Gorenjе SMK 150 B
Шифра: 65443

Нарачки (0)

Gorenjе SMK 150 B, Black up Line Мелница за кафе, Црна боја, Моќност 150W, Капацитет 40g,Нож Inox, Рачно собирање на кабел, Должина на кабел 1,5 М..

Редовна Цена 1,650 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,459 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

Tefal GT110838
Шифра: 71392

Нарачки (0)

Tefal GT110838, Мелница за кафе, Црна боја, 180W, за 50гр кафе во зрно, нерѓосувачки челичен сад за мелење и нож..

Редовна Цена 1,899 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,579 Ден.
Прикажани 1 - 6 од 6 пронајдени (1 Страници)