Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

Sinbo SHB-3058 Multi praktik r
Шифра: 64125

(0)
Нарачки (0)

Sinbo SHB-3058 Multi praktik robot - Food processor, Blender (1.5l), Grinder (0,245l), Low noise, 5 speeds and pulse control, 800W..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,199 Ден.
Има залиха
-32%
Брз преглед

Kenwood FPP220
Шифра: 66801

(0)
Нарачки (0)

Kenwood FPP220, Мултифункционален процесор за храна, бела боја, 2.1л капацитет на садот, 1.2л блендер, 2 брзини и пулс функција, 750W..

Редовна Цена 4,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Electrolux EFP5300
Шифра: 68258

(0)
Нарачки (0)

Electrolux EFP5300, Мултифункционален процесор за храна од ИНОКС, 700W, 3 различни диксови за употреба + мултифункциски нож за мелење и сецкање, додаток за тесто, 2 брзини и пулс функција, 1.2л капацитет на садот, опција за дробење мраз,..

Редовна Цена 5,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM3100W
Шифра: 68521

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM3100W, MultiTalent 3 Кујнски робот со 20 функции, Модел 2016, бело сива боја, 800W мотор, 2 брзини + пулс функција, диск за нарежување со две лица, два различни ножа од нерѓосувачки челик, Пластичен сад без BPA без BPA со 2.3л капацитет за течност и 500гр брашно + состојци (0.8кг тесто), Маталка за крем и белки..

Редовна Цена 4,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM4000
Шифра: 66341

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM4000, Kујнски робот, Бела боја, 700W, 2 брзини, систем за заклучување, пластичен сад за мешање за најмногу 500g брашно, за најмногу 1kg тесто, повеќе наменски нож и плоча за матење, пластичен продолжеток за мешање, плоча за сецкање, плоча за сечење, плоча за стругање, плоча за помфрит, цедалка за агруми, вградена фиока за прибор..

Редовна Цена 5,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HR7628/00
Шифра: 69296

(0)
Нарачки (0)

Philips HR7628/00, Кујнски робот, 650W, Боја бела, Сад 2,1L, Блендер 1,75L, Сецко, додатоци за повеќе од 25 функции: Kneading tool, Emulsifying disk, Disc insert: granulating, Disc insert: shredding(coarse), Disc insert: slicing(coarse), Stainless steel S-blade, 2 брзини + pulse..

Редовна Цена 5,359 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,359 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM3200W
Шифра: 68540

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM3200W, MultiTalent 3 Кујнски робот со 30 функции и додаток Блендер, Модел 2016, бело сива боја, 800W мотор, 2 брзини + пулс функција, можност за правење smoothie, Два диска за нарежување, нож од нерѓосувачки челик, Пластичен сад без BPA со 2.3л капацитет за течност и 500гр брашно + состојци (0.8кг тесто), 1л капацитет на блендер, можност з..

Редовна Цена 5,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM4100
Шифра: 64357

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM4100, Kујнски робот, Бела боја, 800W, нагодување на брзините без степени, LED осветлување, систем за заклучување, пластичен сад за мешање за најмногу 500g брашно, за најмногу 1kg тесто, повеќе наменски нож и плоча за матење, пластичен продолжеток за мешање, плоча за матење, плоча за сечење, плоча за стругање, плоча за помфрит, Блендер 1.25..

Редовна Цена 6,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM3401M
Шифра: 68520

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM3401M, MultiTalent 3 Кујнски робот со 30 функции и со додаток Мини сецко со MultiLevel 6 нож, Модел 2016, Инокс црна боја, 800W мотор, 2 брзини + пулс функција, Два диска за нарежување, два различни ножа од нерѓосувачки челик, Пластичен сад без BPA со 2.3л капацитет за течност и 500гр брашно + состојци (0.8кг тесто), Маталка за крем и бел..

Редовна Цена 6,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal DO546838
Шифра: 71286

(0)
Нарачки (0)

Tefal DO546838, Кујнски Робот, Боја Црна, Моќност 800W, Голем сад од 3л, блендер од 1,25л со 6 брзини, Инокс нож, 9 додатоци, 25 функции,Магацин за сместување на дисковите..

Редовна Цена 6,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MUM44R1
Шифра: 69184

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MUM44R1, Kујнски робот, Црвена боја, 500W, MultiMotion drive мотор со 3Д систем на мешање за идеални резултати, 4 брзини, повеќе наменска погонска рачка, Сад од нерѓосувачки челик за мешање за со 3.9л капацитет најмногу 2.9kg тесто, метлички за матење, месење и мешање, продолжеток за гмечење, носач за прибор, место за складирање на кабелот, Е..

Редовна Цена 6,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HR7762/90
Шифра: 72132

(0)
Нарачки (0)

Philips HR7762/90, Кујнски робот, 750W, Боја бела, Сад 2,1L, Блендер 1,75L, Мелница, Сецко, додатоци за повеќе од 28 функции: 4 дискови за дробење, фино сецкање, кутија за чување на додатоците, 2 брзини + pulse..

Редовна Цена 7,659 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,659 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM4200
Шифра: 64356

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM4200, Kујнски робот, Бела боја, 800W, нагодувањена брзините без степени, LED осветливање, систем за заклучување, пластичен сад за месањеза најмногу 500g брашно + додатоци за најмногу 1kg тесто, повеќенаменски нож и плоча за матење, пластичен продолжеток за мешање, плоча за сечење, плоча за стругање, плоча за помфрит, Блендер 1.25l, цедал..

Редовна Цена 8,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MUM4825
Шифра: 64535

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MUM4825, Kујнски робот, Бела боја, 600W, 4 брзини, повеќенаменска погонска рачка, пластичен сад за мешање за најмногу 1kg брашно + додатоци за најмногу 3.9kg тесто, бокал за матење пластичен 1l, метлички за матење, месење и мешање, носач за прибор, посебно сецко со 3 различни диска, интерактивен DVD диск со рецепти..

Редовна Цена 9,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM64051
Шифра: 69192

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM64051, Kујнски робот, Бела/сива боја, 1200W, повеќе од 40 функциии стружење, сечење, месење тесто и правење кремови, нагодување на брзините без степени, LED осветлување, систем за заклучување, пластичен сад со капацитет од 3.9л за месeње за најмногу 750g брашно + додатоци за најмногу 1.5kg тесто, повеќенаменски нож и плоча за матење, пла..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

De Longhi FH1163 Classic
Шифра: 68574

(0)
Нарачки (0)

De Longhi FH1163 Classic, Multufry The Multicooker, сива/црна боја, фритеза и повеќенаменски готвач за готвење со многу малку масло, само 14мл масло за 1кг компир, 1.5кг капацитет на храна (месо, риба итн), прилагодлив термостат, автоматски процес на мешање, комплетно транспарентен поклопец, отстранлив тајмер, Surround Heating System (SHS), керамич..

Редовна Цена 13,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MUM52120
Шифра: 67326

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MUM52120, Kујнски робот, Сиво Бела боја, Моќен мотор Multi motion drive 700W, 4 брзини + пулс функција, 3.9л Инокс сад, повеќенаменска погонска рачка со 3 позиции, Блендер со 1.25л сад, метлички за матење, месење и мешање, носач за прибор и торбичка, посебно сецко со 3 различни диска, интерактивен DVD диск со рецепти, Целосно електорнски конт..

Редовна Цена 13,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal QB300138
Шифра: 71285

(0)
Нарачки (0)

Tefal QB300138, Кујнски Робот, Боја Бела, WIZZO, Моќност 700W, Голем метален сад од 4л, 4 брзини и пулс, 3 додатоци (маталки), Инокс нож, компатибилен со 4 опционални додатоци..

Редовна Цена 13,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCM68885
Шифра: 67113

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCM68885, Kујнски робот, Бело/сива боја, 1250W, нагодување на брзините без степени, LED осветлување, систем за заклучување, пластичен сад за месeње со капацитет од 3.9л за најмногу 750g брашно + додатоци за најмногу 1.5kg тесто, повеќенаменски нож и плоча за матење, пластичен продолжеток за мешање, плоча за сечење, плоча за стругање, плоча ..

Редовна Цена 15,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,499 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

BOSCH MUM58420
Шифра: 70866

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MUM58420, Kујнски робот, Сиво Виолетова боја, Моќен мотор 1000W, 7 брзини функција, 3.9л Инокс сад, Блендер со 1.25л сад, метлички за матење, месење и мешање, носач за прибор и торбичка, посебно сецко со 3 различни диска, Целосно електорнски контроли, Автоматско исклучување, заштита од прегревање..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
16,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 24 пронајдени (2 Страници)