Машини за рендање и нарежување

SAPIR SP-1560-F

SAPIR SP-1560-F

SAPIR SP-1560-F, Висококвалитетно ренде со 6 страни, изработено од нерѓосувачки челик, гумеа долна п..

Шифра: 68227

Редовна Цена 229 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

229 Ден.

BOSCH MAS4201N

BOSCH MAS4201N

BOSCH MAS4201N, Aпарат за нарежување, Бела боја, 110W, моментално и трајно вклучување со сигурносно ..

Шифра: 64364

2,399 Ден.

Gorenje R 401 W

Gorenje R 401 W

Gorenje R 401 W, Резач, Куќиште: Пластично, Сечиво Inox, Моќност 110 W, Дебелина на рез од 0mm до 17..

Шифра: 72237

Редовна Цена 3,290 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,990 Ден.

Tefal MB756G31

Tefal MB756G31

Tefal MB756G31, Машина за Рендање и нарежување, Боја Црвена металик-бела, Моќност 150W, 5 Нивоа на р..

Шифра: 71283

Редовна Цена 3,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

3,499 Ден.

Gorenje R 506 E

Gorenje R 506 E

Gorenje R 506 E, Резач, Inox, Сечиво Inox, Моќност 150 W, Дебелина на рез од 0mm до 15mm, Пречник на..

Шифра: 65429

Редовна Цена 3,990 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

3,590 Ден.

Tefal MB813538

Tefal MB813538

Tefal MB813538, Машина за Рендање и нарежување, Боја Црвена металик-бела, Моќност 260W, 2 брзини, бр..

Шифра: 71282

Редовна Цена 5,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

5,699 Ден.

Прикажани 1 - 6 од 6 пронајдени (1 Страници)