Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

ST CMP-100 Black
Шифра: 67810

(0)
Нарачки (0)

ST CMP-100 Black, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе, капучино, црна боја, 80мл сад, Тивка работа, 45W, Заштита од прегревање..

Редовна Цена 499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST CMP-100 White
Шифра: 70029

(0)
Нарачки (0)

ST CMP-100 White, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе, капучино, црна боја, 80мл сад, Тивка работа, 45W, Заштита од прегревање..

Редовна Цена 499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HM-N250W
Шифра: 67812

(0)
Нарачки (0)

ST HM-N250W, Superior Technology, Рачен Миксер за матење, 2 пара мешалки ( стандардни + за брашно), 5 брзини, 250W, Бела боја, ултра тивок, заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP-1110-GP
Шифра: 67677

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1110-GP, Рачен миксер + стапчест блендер 2во1, 5 брзини, бела боја, 200W, 2 маталки за шлаг и 2 маталки за тесто,..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-31%
Брз преглед

Moulinex ABM11A3E
Шифра: 64598

(0)
Нарачки (0)

Moulinex ABM11A3E, Миксер, Боја бела, Моќност 200W, 2 брзини, Маталки за миксирање..

Редовна Цена 1,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST NCM-100 Black
Шифра: 70027

(0)
Нарачки (0)

ST NCM-100 Black, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе со подножје, Црна боја, 2 брзини, 450мл сад, 100W, Ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST NCM-100 White
Шифра: 67809

(0)
Нарачки (0)

ST NCM-100 White, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе со подножје, Бела боја, 2 брзини, 450мл сад, 100W, Ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

BOMANN HM 381 CB
Шифра: 68637

(0)
Нарачки (0)

BOMANN HM 381 CB, Рачен миксер + стапчест блендер, бела боја, 2 маталки за шлаг и 2 маталки за брашно, 300W, 5 брзини, турбо функција..

Редовна Цена 1,449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HM-500DWR
Шифра: 70996

(0)
Нарачки (0)

ST HM-500DWR, Superior Technology, Бела/црвена боја, Рачен Миксер за матење, 2 пара мешалки ( стандардни + за брашно), 5 брзини, 500W, Бела боја, ултра тивок, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST NCM-100 Inox
Шифра: 70028

(0)
Нарачки (0)

ST NCM-100 Inox, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе со подножје, Инокс, 2 брзини, 450мл сад, 100W, Ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Philips HR1459/00
Шифра: 69131

(0)
Нарачки (0)

Philips HR1459/00, Рачен миксер, Боја Бела, 300W, 5 брзини и Турбо, 2 типа маталки..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-32%
Брз преглед

Kenwood HM327
Шифра: 66803

(0)
Нарачки (0)

Kenwood HM327, Рачен миксер, сребрена боја, 2 пара маталки, 3 брзини, 250W..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HMRB-500W
Шифра: 68989

(0)
Нарачки (0)

ST HMRB-500W, Superior Technology, Рачен миксер со Ротирачки сад, бело/сива боја, 500W, 5 брзини + турбо функција, хромирани матаалки за шлаг и брашно - 2 пара, заштита од прегревање, ергономски дизајн..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje ME 500 N
Шифра: 65514

(0)
Нарачки (0)

Gorenje ME 500 N, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 425 W, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во машина за садови..

Редовна Цена 1,590 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,590 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MFQ3010S
Шифра: 67192

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MFQ3010S, Рачен миксер, Бела боја, 300W, 2 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,699 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Electrolux ESTM1456
Шифра: 69093

(0)
Нарачки (0)

Electrolux ESTM1456, Стапчест миксер 2 во1 + сецко, Бел, 600W моќност, можност за дробење мраз, сечила од нерѓосувачки челик, систем на заклучување, патент систем против прскање, 2 брзини..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,749 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje ME 510 W
Шифра: 69836

(0)
Нарачки (0)

Gorenje ME 510 W, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 425 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во машина за садови..

Редовна Цена 1,750 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,750 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje ME 501 N
Шифра: 65434

(0)
Нарачки (0)

Gorenje ME 501 N, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 425 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во машина за садови..

Редовна Цена 1,790 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,790 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MFQ3020S
Шифра: 65981

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MFQ3020S, Рачен миксер, Бела боја, 300W, 4 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HMRB-500DWR
Шифра: 70995

(0)
Нарачки (0)

ST HMRB-500DWR, Superior Technology, Бела/црвена боја, Рачен миксер со Ротирачки сад, бело/сива боја, 500W, 5 брзини + турбо функција, хромирани матаалки за шлаг и брашно - 2 пара, заштита од прегревање, ергономски дизајн..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 67 пронајдени (4 Страници)