Преглед во грид:
Има залиха
-17%
Брз преглед

SAPIR SP-1215-AE
Шифра: 67292

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1215-AE, Уред за подобрување на месо, Прави мали канали во месото или рибата кои овозможуваат полесно навлегување на топлината во месото и подобро печење, Исто така тие канали овозможуваат послено навлегување на маринадата и зачините во месото, Го смалува времето на приготвување за 40%, содржи 24 прецизни ножиња од нерѓосувачки челик, изра..

Редовна Цена 349 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
289 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST MG-2000J Superior Technolog
Шифра: 34345

(0)
Нарачки (0)

ST MG-2000J Superior Technology, Електричнa машина за мелење месо, бела боја, 2000W Моќност, реверзибилна функција, Додатоци: 3 дискови (3мм + 5мм + 7мм), додаток за правење колбаси, додаток за правење Kibbe, ножеви од нерѓосувачки челик, нелизгачка површина..

Редовна Цена 2,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,079 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST MG-2000WR
Шифра: 71721

(0)
Нарачки (0)

ST MG-2000WR, Superior Technology, Електрична машина за мелење месо, 2000W, реверзибилна функција, бела боја, капацитет на мелење 1600гр/мин, 3 дискови за мелење - крупно, средно и фино мелење, додаток за колбаси, метален дел за храна, ниска бучава, целосно расклоплива за лесно миење, нелизгачка површина, сечива од нерѓосувачки челик..

Редовна Цена 2,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,179 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

Tefal NE205138
Шифра: 71281

(0)
Нарачки (0)

Tefal NE205138, Машина за мелење месо, Боја Бела, Моќност 1400W, Капацитет 1,7кг/мин, 2 решетки за за големина на мелење (дијаметар 54мм),Нож Инокс..

Редовна Цена 3,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,879 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Tefal NE105838
Шифра: 72151

(0)
Нарачки (0)

Tefal NE105838, Машина за мелење месо, Боја Црна, Моќност 1400W, Капацитет 1,7кг/мин, 2 решетки за за големина на мелење (дијаметар 54мм),Нож Инокс, додаток за правење колбаси..

Редовна Цена 4,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
4,009 Ден.
Има залиха
-5%
Брз преглед

Tefal NE445138
Шифра: 71280

(0)
Нарачки (0)

Tefal NE445138, Машина за мелење месо, Боја Бела, Моќност 2000W, Капацитет 2,3кг/мин, 3 решетки за за големина на мелење, додаток за правење колбаси, додаток за правење сок и сосови, Нож Инокс, Магацин за сместување на деловите..

Редовна Цена 6,159 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
5,859 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MFW45020 Pro Power
Шифра: 67085

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MFW45020 Pro Power, Електрична машина за мелење месо , ИНОКС Бела боја, 500W, големина 5, 140mm висина на подножјето, голем отвор..

Редовна Цена 6,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

Gorenje MG 2500 SJW
Шифра: 72071

(0)
Нарачки (0)

Gorenje MG 2500 SJW, Апарат за мелење на месо, Боја: Инокс, 2500 W, Реверзибилна функција, Капацитет на мелење: 2,4 kg/min, Нож од нерѓосувашки челик, Гумирани ногарки, Додатоци за мелење месо: 3, Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 3, Заштита од прегревање за дополнителна безбедност..

Редовна Цена 9,990 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,549 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MFW67440 Pro Power
Шифра: 67084

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MFW67440 Pro Power, Електрична машина за мелење месо , ИНОКС црна боја, 700W, големина 8, голем отвор, 10 функции меѓу кои мелеење месо, риба, сецкање зеленчук, 3.5кг/мин преработка на месо..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
9,999 Ден.
Прикажани 1 - 9 од 9 пронајдени (1 Страници)