Преглед во грид:
Има залиха
-17%
Брз преглед

SAPIR SP-1215-AK
Шифра: 67293

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1215-AK, Мултифункицски рачен СОКОВНИК, за цедење сок од лимони и сите цитрусни овошја, јагоди, малини, капини, боровинки итн., изработен од висококвалитетна АБС пластика..

Редовна Цена 299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST CJ-2000W
Шифра: 68988

(0)
Нарачки (0)

ST CJ-2000W, Superior Technology, Соковник - Цедалка за агруми и цитрусни овошјаи , бела транспарентна боја, 25W, 0.75l сад, оцртана скала за мерење на самиот сад, Отстранлив транспарентен сад, вртење во две насоки..

Редовна Цена 749 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
629 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST CJ2000HC
Шифра: 71207

(0)
Нарачки (0)

ST CJ2000HC, Superior Technology, Соковник - Цедалка за агруми и цитрусни овошјаи , белo/зелена транспарентна боја, 25W, 0.75l сад, оцртана скала за мерење на самиот сад, Отстранлив транспарентен сад, вртење во две насоки..

Редовна Цена 749 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
629 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

CLATRONIC ZP 3253
Шифра: 66816

(0)
Нарачки (0)

CLATRONIC ZP 3253, Апарат за цедење цитрусни овошја, сребрено црна боја, 2 типа конуси, Систем против капење, автоматско стартување и стопирање со самото ставање на овошјето, 25W..

Редовна Цена 799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-31%
Брз преглед

Braun MPZ9
Шифра: 67506

(0)
Нарачки (0)

Braun MPZ9, Соковник - Цедалка за цитрусни овошја GERMAN TECHNOLOGY, бела боја, 20W, 1Л капацитет на сад, оцртана скала за мерење на самиот сад , лесна за чистење, вртење во две насоки за подобро цедење, автоматски старт и стоп функции, Контрола на пулпа..

Редовна Цена 1,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Gorenje CJ 25 W
Шифра: 67599

(0)
Нарачки (0)

Gorenje CJ 25 W, Соковник - Цитрус преса, Бела боја, Мокност 25 W, Реверзибилно работење, Мрежест филтер, Можност за миење на додатоците во машина за садови, Волумен на садот за сок: 0.5 литри, Капак за заштита од прашина, Гумирани ногарки, Лесно чистење..

Редовна Цена 1,099 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
939 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje CJ 40 W
Шифра: 69841

(0)
Нарачки (0)

Gorenje CJ 40 W, Соковник - Цитрус преса, Бела боја, Мокност 40 W, Реверзибилно работење, Мрежест филтер, Можност за миење на додатоците во машина за садови, Волумен на садот за сок: 1 литри, Капак за заштита од прашина, Гумирани ногарки, Лесно чистење..

Редовна Цена 1,190 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,039 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Philips HR2738/00
Шифра: 69122

(0)
Нарачки (0)

Philips HR2738/00, Цитрус преса, Боја бела, Моќност 25W, 1 Брзина, Сад за сок 500мл, Автоматско уклучување/исклучување кога се поставува плoдот или се трнува од конусот, лесно разглобување и чистење, нов дизајн без капење..

Редовна Цена 1,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,139 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

BOSCH MCP3000
Шифра: 65618

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCP3000, Соковник - Цедалка за агруми и цитрусни овошја , бело жолта боја, 25W, 0.8l сад, оцртана скала за мерење на самиот сад..

Редовна Цена 1,449 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,259 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Tefal ZP300138
Шифра: 71255

(0)
Нарачки (0)

Tefal ZP300138, Цитрус преса, Боја бела, Моќност 25W, Сад за сок 0,6л, 2 филтри, Автоматско уклучување/исклучување со притискање на конусот, вртење во 2 правци, лесно разглобување и чистење..

Редовна Цена 1,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST J600-D Superior Technology
Шифра: 65308

(0)
Нарачки (0)

ST J600-D Superior Technology, Соковник, сребрена/црна боја, 600W Moќност, XXL отвор за овошје, филтер од нерѓосувачки челик, 2 брзини и пулс функција, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MCP3500
Шифра: 64366

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MCP3500, Соковник - Цедалка за агруми и цитрусни овошјаи , бело жолта боја, 25W, 0.8l сад, оцртана скала за мерење на самиот сад, вртење во две насоки..

Редовна Цена 1,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,599 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Philips HR2744/40
Шифра: 69123

(0)
Нарачки (0)

Philips HR2744/40, Цитрус преса, Боја бела, Моќност 25W, 1 Брзина, Сад за сок 600мл, Автоматско уклучување/исклучување кога се поставува плoдот или се трнува од конусот, лесно разглобување и чистење..

Редовна Цена 1,899 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,659 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

SAPIR SP-1160-O
Шифра: 67273

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1160-O, Инокс Соковник со голем отвор за овошје, 600W моќен мотор, 550мл сад за сок, 1200мл сад за пулп, 2 брзини, систем против капење, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-34%
Брз преглед

ST J800XJ
Шифра: 71179

(0)
Нарачки (0)

ST J800XJ, Superior Technology, Соковник, Инокс, 800W моќност, голем XXL отвор за овошје 75мм, 2 брзини, професионален AC мотор, 1.5л сад за пулпа, 750мл сад за сок, филтер и делови од нерѓосувачки челик, систем пртив капење, лесно расклоплив за лесно миење, нелизгачка површина..

Редовна Цена 2,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,979 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Zelmer ZJE0800SRU
Шифра: 68695

(0)
Нарачки (0)

Zelmer ZJE0800SRU, Соковник, бела боја, 800W, 0.8л капацитет, филтер од нерѓосувачки челик..

Редовна Цена 2,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,009 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST J700-S
Шифра: 67903

(0)
Нарачки (0)

ST J700-S, Superior Technology, Соковник, Инокс, 700W моќност, голем XXL отвор за овошје, 2 брзини, професионален AC мотор, 2л сад за пулпа, 800мл сад за сок, филтер и делови од нерѓосувачки челик, лесно расклоплив за лесно миење, нелизгачка површина..

Редовна Цена 2,799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,329 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Moulinex JU32013E
Шифра: 65711

(0)
Нарачки (0)

Moulinex JU32013E, Соковник, Боја бело-црвена, Моќност 250W, Подвижен контејнер за отпадоци 0,5л, Сад за сок 0,4л, Сепаратор за пена,една брзина, заклучување на системот, Отвор за плодови , сите подвижни делови се погодни за миење во машина..

Редовна Цена 3,799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,659 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Tefal ZE350B38
Шифра: 71266

(0)
Нарачки (0)

Tefal ZE350B38, Соковник, Боја Бела, Моќност 400W, Подвижен контејнер за отпадоци 0,5л, Сепаратор за пена, 1 брзина, заклучуване на системот, отвор за плодови(49мм), сите подвижни делови се погодни за миење во машина..

Редовна Цена 3,249 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,929 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

Gorenje JC 800 Y
Шифра: 65452

(0)
Нарачки (0)

Gorenje JC 800 Y, Соковник - Цедач за агруми (џусер), Бордо боја, Максимална јачина на моторот: 800 W, Гумирани ногарки, Сигурносен прекинувач, XXL, Регулирање на брзината, Метално куќиште, Волумен на садот за сок: 1 Литри, Волумен на садот за одпадоци: 2 Литри, Микрофилтер..

Редовна Цена 4,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,659 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 47 пронајдени (3 Страници)