Електрични скари

ST ES-2000WY

ST ES-2000WY

ST ES-2000WY, Superior Technology, Електрична скара, 2000W, Изработена од нерѓосувачки челик, Отстра..

Шифра: 46424

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

ST EG-W2200B

ST EG-W2200B

ST EG-W2200B, Superior Technology, Електрична скара, 2200W, Хромирани решетки, Корпус од термостабил..

Шифра: 69261

Редовна Цена 1,199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,199 Ден.

ST EG-T500

ST EG-T500

ST EG-T500, Superior Technology, Електрична скара, Половина грил и половина рамна површина, 2000W, т..

Шифра: 39656

Редовна Цена 1,849 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,849 Ден.

ST EG-T500X

ST EG-T500X

ST EG-T500X, Superior Technology, Електрична скара, Половина грил и половина рамна површина, 2000W, ..

Шифра: 46721

Редовна Цена 1,849 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,849 Ден.

ST ESN-2000WY

ST ESN-2000WY

ST ESN-2000WY, Superior Technology, Електрична скара со ногарки, 2000W, IPX4 стандард за водоотпорно..

Шифра: 46425

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,999 Ден.

-30%
Electrolux ETG340

Electrolux ETG340

Electrolux ETG340, Електрична скара комбинирана - пола грил, пола рамна, моќност 2200W, нелеплива по..

Шифра: 68795

Редовна Цена 4,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,999 Ден.

Tefal CB503813

Tefal CB503813

Tefal CB503813, Електрична скара, 2000W, Thermo-Spot, Нелеплива плоча, Термостат, сад за маснотии, Н..

Шифра: 71254

Редовна Цена 4,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

4,299 Ден.

Philips HD6321/20

Philips HD6321/20

Philips HD6321/20, Електрична скара, 2000W, Нелеплива плоча со две страни, Термостат, Ногарки што не..

Шифра: 69113

Редовна Цена 4,599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

4,599 Ден.

Tefal CB671816

Tefal CB671816

Tefal CB671816, Електрична скара, 1600W, Thermo-Spot, Нелеплива плоча, Термостат, сад за маснотии, Н..

Шифра: 72136

Редовна Цена 4,799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

4,799 Ден.

-10%
De Longhi BG500

De Longhi BG500

De Longhi BG500, Електрична скара комбинирана - 2/3 грил ребреста скара и 1/2 скара со рамна плотна,..

Шифра: 68576

Редовна Цена 6,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

5,999 Ден.

Philips HD4419/20

Philips HD4419/20

Philips HD4419/20, Електрична скара, 2300W, Нелеплива плоча половина рамна, половина ребраста, Термо..

Шифра: 71906

Редовна Цена 5,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

5,999 Ден.

-7%
Gorenje Скара на јаглен BARBYQ

Gorenje Скара на јаглен BARBYQ

Gorenje Скара на јаглен BARBYQ BY, Боја Црна, Површина за готвење: FI310 mm, Димензии (ШxВxД): 34,5 ..

Шифра: 72228

Редовна Цена 6,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

6,490 Ден.

Прикажани 1 - 12 од 12 пронајдени (1 Страници)