Преглед во грид:
Има залиха
-9%
Брз преглед

NITEC F06
Шифра: 66555

(0)
Нарачки (0)

NITEC F06, Универзален Филтер за фритези, 18 x 20цм..

Редовна Цена 109 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
99 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

BOMANN FFR 1290 CB
Шифра: 67989

(0)
Нарачки (0)

BOMANN FFR 1290 CB, Фритеза, бела боја, Капацитет 1л, 2 контролни сијалички, термостат за одбирање степени, секогаш ладно куќиште, заштита од прегревање, 840W..

Редовна Цена 1,399 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST DF-2000WI
Шифра: 65307

(0)
Нарачки (0)

ST DF-2000WI, Superior Technology, Фритеза, Инокс, 2000W, 3л капацитет, контрола на температура, заштита од прегревање, Нелеплива површина, отстранлив сад, отстранлив греач..

Редовна Цена 1,699 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,419 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST DF-2000HCI
Шифра: 70681

(0)
Нарачки (0)

ST DF-2000HCI, Superior Technology, Фритеза, Инокс, 2000W, 3л капацитет, контрола на температура, заштита од прегревање, Нелеплива површина, отстранлив сад, отстранлив греач..

Редовна Цена 1,899 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,579 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST DF-8501HW
Шифра: 69000

(0)
Нарачки (0)

ST DF-8501HW, Superior Technology, Фритеза, Бела боја, 1800W, Капацитет 2.5 литри, Тајмер 30 минути, Термостат, Избор на температура на готвење, Двоен филтер, Нелеплива површина, Безбедносен механизам со кој капакот се отвара автоматски со притискање на копче..

Редовна Цена 2,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,909 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST DF-8550XW
Шифра: 71996

(0)
Нарачки (0)

ST DF-8550XW, Superior Technology, Фритеза, Бела боја, 2000W, Капацитет 2.5 литри, Тајмер 30 минути, Термостат, Избор на температура на готвење, Двоен филтер, Нелеплива површина, Безбедносен механизам со кој капакот се отвара автоматски со притискање на копче..

Редовна Цена 2,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,909 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

Tefal FF123130
Шифра: 71249

(0)
Нарачки (0)

Tefal FF123130, Фритеза, Боја бела, Моќност 1600W, Капацитет за продукти 1кг, Капацитет за масло 1,8 л, Термостат, капак зо прозорец, Тајмер,Термо изолаторска обвивка, Температура 150-190 степени..

Редовна Цена 3,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,989 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Tefal FF133D10
Шифра: 71248

(0)
Нарачки (0)

Tefal FF133D10, Фритеза, Боја инокс-црна, Моќност 1600W, Капацитет за продукти 1кг, Капацитет за масло 1,8 л, Термостат, капак зо прозорец, Тајмер,Термо изолаторска обвивка, Температура 150-190 степени..

Редовна Цена 3,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,479 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

De Longhi F13205
Шифра: 69600

(0)
Нарачки (0)

De Longhi F13205, Фритеза, бела боја, 0,7кг капацитет за компири, 1.3л капацитет за масло, 1200W, постојан филтер против непријатни миризби, прилагодлив термостат од 150 до 190 степени, нелеплива внатрешност, капап со прозорец од кој може да се набљудува готвењето, безбедносен осигурач..

Редовна Цена 4,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,959 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Tefal FR333070
Шифра: 71247

(0)
Нарачки (0)

Tefal FR333070, Фритеза, Боја инокс-црна, Моќност 2200W, Капацитет за продукти 1,2кг, Капацитет за масло 3 л, Термостат, Филтер против миризба, капак со прозорец, Тајмер,Термо изолаторска обвивка, Температура 150-190 степени..

Редовна Цена 5,199 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
4,529 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Tefal FF175D71
Шифра: 71246

(0)
Нарачки (0)

Tefal FF175D71, Фритеза, Боја инокс-црна, Моќност 1900W, Капацитет за продукти 1,2кг, Капацитет за масло 2,1 л, Термостат, Филтрација на маслото, капак со прозорец, Тајмер,Термо изолаторска обвивка, Температура 150-190 степени..

Редовна Цена 5,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
4,789 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

De Longhi F28211
Шифра: 66779

(0)
Нарачки (0)

De Longhi F28211, Ротирачка Фритеза Rotofry, бела боја, 1кг капацитет за компири, 1.2л капацитет за масло, 1800W, филтер против непријатни миризби кој треба да се менува, прилагодлив термостат од 150 до 190 степени, ротирачка кошница, нелеплива внатрешност, капап со прозорец од кој може да се набљудува готвењето, капакот се вади за полесно чистење..

Редовна Цена 6,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
5,849 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

De Longhi F28311
Шифра: 66780

(0)
Нарачки (0)

De Longhi F28311, Ротирачка Фритеза Rotofry, бела боја, 1кг капацитет за компири, 1.2л капацитет за масло, 1800W, филтер против непријатни миризби кој треба да се менува, прилагодлив термостат од 150 до 190 степени, ротирачка кошница, нелеплива внатрешност, капап со прозорец од кој може да се набљудува готвењето, капакот се вади за полесно чистење..

Редовна Цена 7,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,209 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Tefal FZ710038
Шифра: 71245

(0)
Нарачки (0)

Tefal FZ710038, Фритеза, Actifry, Боја бела, Моќност 1400W , Готвење без масло (само една лажичка масло), Запремнина 1 кг, Тајмер, Електронски Дисплеј, Тефлонски сад, Термоизолаторен Прозирен капак..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Tefal FZ750035
Шифра: 71244

(0)
Нарачки (0)

Tefal FZ750035, Фритеза, Actifry Express, Боја бела, Моќност 1400W , Готвење без масло (само една лажичка масло), Запремнина 1,2 кг, Тајмер, Електронски Дисплеј, Тефлонски сад, Термоизолаторен Прозирен капак..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
11,309 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Philips HD9621/90
Шифра: 71838

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9621/90, Фритеза и мулти готвач, Боја Црна, 1425W, готвење со топол воздух, без маснотии, капацитет 800g, Програмирани функции, автоматско исклучување, Тајмер, побрзо готвење за 30%, уникатен дизајн, патентирана технологија..

Редовна Цена 13,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,179 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Philips HD9240/30
Шифра: 69209

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9240/30, Фритеза и мулти готвач, Боја Бела, 2100W, готвење со топол воздух, без маснотии, голем капацитет 3 L (1.2kg), Дисплеј на допир, Програмирани функции, автоматско исклучување, Тајмер, побрзо готвење за 30%, уникатен дизајн, патентирана технологија..

Редовна Цена 17,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,659 Ден.
Прикажани 1 - 17 од 17 пронајдени (1 Страници)