Преглед во грид:
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST BM-H01
Шифра: 67825

(0)
Нарачки (0)

ST BM-H01, Superior Technology, Апарат за печење леб, Бела боја, Голем ЛЦД Дисплеј, 12 дигитални програми, 13ч тајмер, програм за одржување топлина 60 мин, 3 нивоа на печење леб: крцкав, среден и малку печен, Сад за приготвување со нелеплива површина, Прозорче за набљудување на печењето, 580W, Вклучени лажица и сад за мерење..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,549 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST BM-H03
Шифра: 68999

(0)
Нарачки (0)

ST BM-H03, Superior Technology, Апарат за печење леб со ексклузивен дизајн, Сива/Бела боја, Голем ЛЦД Дисплеј, 12 дигитални програми, 13ч тајмер, програм за одржување топлина 60 мин, 3 нивоа на печење леб: крцкав, среден и малку печен, Сад за приготвување со нелеплива површина со 900гр капацитет, Прозорче за набљудување на печењето, 610W, автоматск..

Редовна Цена 3,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,499 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Gorenje BM 900 BKC
Шифра: 68203

(0)
Нарачки (0)

Gorenje BM 900 BKC, Апарат за печење леб, Црна боја, Моќност: 550 W, LCD екран,Големина на лебот: 750 - 900 g, Управување: со копче, Автоматско исклучување, Одложен старт, Програм за растење на тестото, Програм за припрема на тестото, Функција одржување на топлината, Посуда за мерење, Тефлонска посуда која се отстранува,Контролно стакло,..

Редовна Цена 4,690 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,990 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Gorenje BM 900 W
Шифра: 65455

(0)
Нарачки (0)

Gorenje BM 900 W, Апарат за печење леб, Бела боја, Моќност: 600 W, LCD екран,Големина на лебот: 750 - 900 g, Управување: со копче, Автоматско исклучување, Одложен старт, Програм за растење на тестото, Програм за припрема на тестото, Функција одржување на топлината, Посуда за мерење, Тефлонска посуда која се отстранува,Контролно стакло,..

Редовна Цена 4,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,990 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

Gorenje BM 900 W II
Шифра: 68202

(0)
Нарачки (0)

Gorenje BM 900 W II, Апарат за печење леб, Бела боја, Моќност: 550 W, LCD екран,Големина на лебот: 750 - 900 g, Управување: со копче, Автоматско исклучување, Одложен старт, Програм за растење на тестото, Програм за припрема на тестото, Функција одржување на топлината, Посуда за мерење, Тефлонска посуда која се отстранува,Контролно стакло,..

Редовна Цена 4,690 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,290 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

Gorenje BM 910 W II
Шифра: 72082

(0)
Нарачки (0)

Gorenje BM 910 W II, Апарат за печење леб, Бела боја, Моќност: 550 W, LCD екран,Големина на лебот: 750 - 900 g, Управување: со копче, Автоматско исклучување, Одложен старт, Број на oднапред дефинирани програми: 15, Програма за леб без глутен, Програм за растење на тестото, Програм за припрема на тестото, Функција одржување на топлината, Сад за мере..

Редовна Цена 4,690 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,290 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Zelmer ZBM0990X
Шифра: 68699

(0)
Нарачки (0)

Zelmer ZBM0990X, Апарат за правење леб, Инокс, 12 програми, нелеплива површина за печење, 450W, 0.9кг капацитет, тајмер..

Редовна Цена 5,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Gorenje BM 900 AL
Шифра: 65820

(0)
Нарачки (0)

Gorenje BM 900 AL, Апарат за печење леб, Инокс, Моќност: 615 W, LCD екран, Управување: Управување на допир, Одложен старт, Големина на лебот: 750 - 900 g, Осветлена внатрешност, Број на запаметени програми: 12, Број на посуди за печење леб: 2, Управување на допир, Функција одржување на топлината, Број на запаметени програми: 12,Продолжено печење во..

Редовна Цена 8,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,890 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal PF210138
Шифра: 71302

(0)
Нарачки (0)

Tefal PF210138, Апарат за правење леб, Боја бела, Моќност 650W, 12 Програми, безглутенска програма, Опции за грамажа за леб-500g / 750g / 1000g , 3 степени на печење, дигитален дисплеј, прозорец на капакот, одложен старт до 15ч..

Редовна Цена 6,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9015/30
Шифра: 69140

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9015/30, Апарат за правење леб, Боја бела, 12 Програми, Опции за грамажа за леб-750гр/1000гр, 3 степени на печење, одложен старт, дигитален дисплеј, прозорец на капакот, чашка и лажичка за дозирање..

Редовна Цена 7,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,599 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

Gorenje BM 1400 E
Шифра: 68805

(0)
Нарачки (0)

Gorenje BM 1400 E, Апарат за печење леб, Нерѓосувачки челик, Избор на големината на лебот: 1.000 - 1.400 g, Дводелен сад за печење, Тефлонска посуда која се отстранува, Функција одржување на топлината, Број на садови за печење леб: 2, Дисплеј: Плав во два реда, Број на запаметени програми: 12, Продолжено печење во случај да снема ел. енергија, Функ..

Редовна Цена 9,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,690 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9016/30
Шифра: 71557

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9016/30, Апарат за правење леб, Боја бела, 12 Програми, Опции за грамажа за леб-750гр/1000гр, 3 степени на печење, одложен старт, дигитален дисплеј, прозорец на капакот, чашка и лажичка за дозирање..

Редовна Цена 8,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal PF220838
Шифра: 71301

(0)
Нарачки (0)

Tefal PF220838, Апарат за правење леб, Боја црна, Моќност 650W, 17 Програми, 3 безглутенски програми, Опции за грамажа за леб-500g / 750g / 1000g , 3 степени на печење, дигитален дисплеј, прозорец на капакот, одложен старт до 15ч..

Редовна Цена 8,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal PF240E38
Шифра: 71300

(0)
Нарачки (0)

Tefal PF240E38, Апарат за правење леб, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, 20 Програми, Опции за грамажа за леб-500g / 750g / 1000g , 3 степени на печење, дигитален дисплеј, прозорец на капакот, одложен старт до 15ч..

Редовна Цена 8,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Philips HD9046/90
Шифра: 69212

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9046/90, Апарат за правење леб, Боја Црна, 14 Програми, Опции за грамажа за леб-750гр/1000гр, 3 степени на печење, одложен старт до 13h, дигитален дисплеј, прозорец на капакот, чашка и лажичка за дозирање , сад за јогурт, тивок..

Редовна Цена 10,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,094 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal PF610138
Шифра: 71299

(0)
Нарачки (0)

Tefal PF610138, Апарат за правење леб и багети, Боја бела, Моќност 1600W, 16 Програми, безглутенска програма, Опции за грамажа за леб-750g / 1000g / 1500g , 3 степени на печење, 2 садови за печење, дигитален дисплеј, прозорец на капакот, одложен старт до 15ч..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Прикажани 1 - 16 од 16 пронајдени (1 Страници)