Преглед во грид:
Има залиха
-9%
Брз преглед

BOSCH MSM6B100
Шифра: 64350

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MSM6B100, Стапчест миксер, сиво Бела боја, 300W,,Нога за матење од пластика издржлива на високи температури..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

BOSCH MSM6B150
Шифра: 65617

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MSM6B150, Стапчест миксер со сад за мерење, сиво Бела боја, 300W,Нога за матење од пластика издржлива на високи температури..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Moulinex DD101143
Шифра: 64605

(0)
Нарачки (0)

Moulinex DD101143, Стапчест Миксер, Боја Инокс-бела, моќност 350W, 1 брзина, Турбо копче, 800 мл, Додаток за пасирање , закачалка..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,189 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-B400
Шифра: 67811

(0)
Нарачки (0)

ST HBCE-B400, Superior Technology, 3 во 1 стапчест блендер, сецко и маталка, 2 брзини, Вклучен дополнителен сад за мерење и миксање 0.7л, Бела боја, капацитет на садот за сецкање 0.5л, стапчестиот блендер има нога од нерѓосувачки челик, 400W, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM6b150
Шифра: 64347

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MSM6b150, Стапчест миксер со сад за мерење, сиво Бела боја, 300W,Нога за матење од пластика издржлива на високи температури..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TB-N450W
Шифра: 67813

(0)
Нарачки (0)

ST TB-N450W, Superior Technology, Блендер, 4 брзини, 450W, 1.5л капацитет на садот..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje HB 400 W
Шифра: 69837

(0)
Нарачки (0)

Gorenje HB 400 W, Стапчест миксер, Моќност 450 W, Бело-Црна боја, Inox Нож, Број на брзини: 8, Капацитет на садот за сецкање: 0,8 Литри, Турбо копче,..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,350 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM14100
Шифра: 69757

(0)
Нарачки (0)

BOSCH MSM14100, Стапчест миксер со сад за мерење , Белa боја, 400W, супер тивок и со ниски вибрации, Турбо копче, нога за матење од специјална пластика отпорна на високи температури, Нов нож со 4 оштрици, со отрсранлив нож и капак..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Moulinex DD102142
Шифра: 65719

(0)
Нарачки (0)

Moulinex DD102142, Стапчест Миксер, Боја Инокс-бела, моќност 350W, 1 брзина..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-450J Superior Technolo
Шифра: 34347

(0)
Нарачки (0)

ST HBCE-450J Superior Technology, Стапчест блендер + сецко 3 во 1, бела/зелена боја, Моќност 450W, 2 брзини, сад за мерење + сецко, метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури, изработка од висококвалитетна ABS пластика, сечила од нерѓосувачки челик, ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-450JG Superior Technol
Шифра: 34368

(0)
Нарачки (0)

ST HBCE-450JG Superior Technology, Бел со сиви делови, Стапчест блендер + сецко 3 во 1, бела/зелена боја, Моќност 450W, 2 брзини, сад за мерење + сецко, метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури, изработка од висококвалитетна ABS пластика, сечила од нерѓосувачки челик, ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-450JR Superior Technol
Шифра: 34369

(0)
Нарачки (0)

ST HBCE-450JR Superior Technology, Бел со црвени делови, Стапчест блендер + сецко 3 во 1, бела/зелена боја, Моќност 450W, 2 брзини, сад за мерење + сецко, метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури, изработка од висококвалитетна ABS пластика, сечила од нерѓосувачки челик, ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal HB100138
Шифра: 71297

(0)
Нарачки (0)

Tefal HB100138, Стапчест Миксер, Боја Бела, моќност 350W, 1 брзина, отвор на рачката за закачување..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-32%
Брз преглед

Kenwood HB680
Шифра: 66802

(0)
Нарачки (0)

Kenwood HB680, Стапчест блендер + Сад, тројно сечило, бела боја, 1 брзина + турбо, 450W..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Moulinex DD104142
Шифра: 65718

(0)
Нарачки (0)

Moulinex DD104142, Стапчест Миксер, Боја бела, моќност 350W, 1 брзина, Турбо копче, Сад 800 мл, Сад за пасирање, Додаток сецко..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,679 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje HBX 481 QW
Шифра: 71054

(0)
Нарачки (0)

Gorenje HBX 481 QW, Стапчест миксер, Моќност 480 W, Бело-Црна боја, Inox Нож, DC мотор за економична употреба и долготрајност, Тивка работа (SilentPower), Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста, Пулсно работење за пократки циклуси на мешање, Пригоден за подготовка на каши, Ефикасно четиристрано сечило, Должина на приклучен кабел: 1 m..

Редовна Цена 1,690 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,690 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP 1162 DST
Шифра: 67664

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP 1162 DST, Блендер + Мелница за кафе 2 во 1, 1.6л капацитет, бела боја, 2 брзини и пулс функција, Високо ефикасен и ултра тивок мотор, заштита од прегревање, 300W..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TB-K510WG
Шифра: 70675

(0)
Нарачки (0)

ST TB-K510WG, Superior Technology, Блендер, бела боја, 500W, Стаклен сад со капацитет од 1.5л, 4 брзини + пулс функција, заштита од прегревање, сечила од нерѓосувачки челик, 1.5м должина на кабел..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal HB101138
Шифра: 71296

(0)
Нарачки (0)

Tefal HB101138, Стапчест Миксер, Боја Бела, моќност 350W, 1 брзина, сад 800 мл, отвор на рачката за закачување..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

Gorenje HBX 601 QB
Шифра: 69918

(0)
Нарачки (0)

Gorenje HBX 601 QB, Стапчест миксер, Моќност 600 W, Inox-Црна боја, Inox Нож, сад за матење, Капацитет на садот за матење 0,8 Литри, Турбо копче, Постоље за складирање на стапниот миксер и садовите..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,850 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 86 пронајдени (5 Страници)