Преглед во грид:
Има залиха
-19%
Брз преглед

ST MTG-800WGA
Шифра: 60399

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800WGA, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во црвена боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
649 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST MTG-800BA
Шифра: 69388

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800BA, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во црвена боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST MTG-800W
Шифра: 67821

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800W, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST MTG-800BGA
Шифра: 60427

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800BGA, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во црвена боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST MTG-800WA2
Шифра: 70391

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800WA2, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST MTG-800WYR
Шифра: 60456

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800WYR, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TTL-T100W
Шифра: 43894

(0)
Нарачки (0)

ST TTL-T100W, Superior Technology, Тостер за топли лепчиња, Бел, 750W, Фиока за трошки, Електронска контрола на печењето, Заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TTL-T150K
Шифра: 45658

(0)
Нарачки (0)

ST TTL-T150K, Superior Technology, Тостер за топли лепчиња, Бел, 800W, Фиока за трошки, Електронска контрола на печењето, Заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TTL-T100BI
Шифра: 43895

(0)
Нарачки (0)

ST TTL-T100BI, Superior Technology, Тостер за топли лепчиња, Инокс/црн, 750W, Фиока за трошки, Електронска контрола на печењето, Заштита од прегревање..

Редовна Цена 949 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
949 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST MTG-800I INOX
Шифра: 70392

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800I INOX, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Инокс - црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST MTG-800XBYR
Шифра: 60457

(0)
Нарачки (0)

ST MTG-800XBYR, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Инокс - црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WM-850XA
Шифра: 71208

(0)
Нарачки (0)

ST WM-850XA, Superior Technology, Апарат за правење вафли, за 4 вафли, 850W, Инокс, нелепливи грил плочи, прилагодлив термостат..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST DM-1300BT
Шифра: 72129

(0)
Нарачки (0)

ST DM-1300BT, Superior Technology, Апарат за правење крофни, црна боја, Место за 7 крофни, Нелепливи плочи, Термостат, Индикатор за напон, Моќност 1300W..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST DM-1300WA
Шифра: 70393

(0)
Нарачки (0)

ST DM-1300WA, Superior Technology, Апарат за правење крофни, бела боја, Место за 7 крофни, Нелепливи плочи, Термостат, Индикатор за напон, Моќност 1300W..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

Gorenje SM701I
Шифра: 68674

(0)
Нарачки (0)

Gorenje SM701I, Тостер, Боја: Шампањ, Приклучна моќ: 700 W, Материјал на плочата: Алуминиум, Сигурносно затварање, Едноставно печење, Сигурносно затварање, Индикатор за температура, Ладни рачки, Работна позиција: Затворена положба, Рачка за носење, Ширина на зоната за печење: 20 cm, Височина на зоната за печење: 10 cm,..

Редовна Цена 1,290 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,190 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje T 850 WE
Шифра: 72075

(0)
Нарачки (0)

Gorenje T 850 WE, Tостер за лепчиња, Бела боја, Моќност 720W, Функција на одмрзнување, функција на загревање, Број на степени на загревање 7, Термостат, Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување, Ладни страни, Простор за сместување на кабелот..

Редовна Цена 1,690 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,690 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD2581/00
Шифра: 70315

(0)
Нарачки (0)

Philips HD2581/00, Тостер за лепчиња, Боја Бела, 830W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина, Стоп Функција, 8 прилагодувања на тостот..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST BTG-T1800I
Шифра: 39657

(0)
Нарачки (0)

ST BTG-T1800I, Superior Technology, Голем Грил Тостер, Инокс, нелепливи плочи, 1800W, термоизолирана рачка, автоматско исклучување, резервоар за собирање отпадно масло..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal SM157236
Шифра: 71239

(0)
Нарачки (0)

Tefal SM157236, Тостер сендвич, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, Нелепливи плочи, Светлосни индикатори, ногарки што не лизгаат, вертикално складирање..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
-31%
Брз преглед

Kenwood TTP230
Шифра: 68180

(0)
Нарачки (0)

Kenwood TTP230, Тостер за топли лепчиња со осветлени контроли, Бела боја, за 4 лепчиња одеднаш, Одбирање нивоа на печење, фиока за трошки, термостат за одбирање степени, автоматско исклучување, 850W..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 66 пронајдени (4 Страници)