Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAPIR SP-1223-FC
SAPIR SP-1223-FC, Модла за колач/кекс, кафеава боја, Нелеплива керамичка површина, без PFOA хемикалии, должина 31цм, ширина 11цм, висина 7цм, дебелина на корпус и дно 0.4цм..
199 Ден. Цена:199 Ден.
SAPIR SP-1305-E9
SAPIR SP-1305-E9, Висококвалитетно ѓезве целосно емајлирано и емајлирана рачка, ЦРВЕНА боја, дијаметар 9цм, висина 9цм, капацитет 0.5л, дебелина на корпус и дно 0.6цм..
249 Ден. Цена:249 Ден.
SAPIR SP-1305-E9
SAPIR SP-1305-E9, Висококвалитетно ѓезве целосно емајлирано и емајлирана рачка, ЦРНА боја, дијаметар 9цм, висина 9цм, капацитет 0.5л, дебелина на корпус и дно 0.6цм..
249 Ден. Цена:249 Ден.
SAPIR SP-1305-E9
SAPIR SP-1305-E9, Висококвалитетно ѓезве целосно емајлирано и емајлирана рачка, зелена боја, дијаметар 9цм, висина 9цм, капацитет 0.5л, дебелина на корпус и дно 0.6цм..
249 Ден. Цена:249 Ден.
Gorenje GL 20
Gorenje GL 20, Стаклен капак, Димензии (ШxВxД): 20 x 4 x 20 cm..
299 Ден. Цена:299 Ден.
SAPIR SP-1223-PC
SAPIR SP-1223-PC, Модла за печење колачи со керамичка внатрешност, 6 парчиња одеднаш, не содржи никакви хемиски елементи непогодни за здравјето, димензии 26.5x17.5x3 цм..
299 Ден. Цена:299 Ден.
SAPIR SP-1223-NC
SAPIR SP-1223-NC, Модла за печење пита со керамичка внатрешност, не содржи никакви хемиски елементи непогодни за здравјето, димензии 27.5x6 цм..
299 Ден. Цена:299 Ден.
Metalac Ѓезве 4 декор 2449Ц
Metalac Ѓезве 4 декор 2449Ц..
349 Ден. Цена:349 Ден.
SAPIR SP-1319-A24D
SAPIR SP-1319-A24D, Високовалитетна алуминиумска тава, црна боја, нелеплива површина, дијаметар 24цм, висина 6.5цм, дебелина на корпус и дно 0.2цм..
349 Ден. Цена:349 Ден.
SAPIR SP-1223-DC Модла за печење пита куглоф со керамичка внатрешност
SAPIR SP-1223-DC Модла за печење пита куглоф со керамичка внатрешност, не содржи никакви хемиски елементи непогодни за здравјето, димензии 25.5x8.5 цм..
349 Ден. Цена:349 Ден.
Gorenje GL 24
Gorenje GL 24, Стаклен капак, Димензии (ШxВxД): 24 x 4 x 24 cm..
350 Ден. Цена:350 Ден.
SAPIR ESPERANCA ES-1222-MЕS
SAPIR ESPERANCA ES-1222-MЕS, Алуминиумска Тава за печење со тефлонска внатрешност, 34 цм..
399 Ден. Цена:399 Ден.
SAPIR SP-1322-A26
SAPIR SP-1322-A26, Тава за палачинки, 26цм, нелеплива површина..
399 Ден. Цена:399 Ден.
Gorenje GL 28
Gorenje GL 28, Стаклен капак, Димензии (ШxВxД): 28 x 4 x 28 cm..
399 Ден. Цена:399 Ден.
Metalac Ѓезве 7 декор 2449Ц
Metalac Ѓезве 7 декор 2449Ц..
399 Ден. Цена:399 Ден.
SAPIR SP-1319-A26D
SAPIR SP-1319-A26D, Високовалитетна алуминиумска тава, црна боја, нелеплива површина, дијаметар 26цм, висина 6.8цм, дебелина на корпус и дно 0.2цм..
399 Ден. Цена:399 Ден.
SAPIR ESPERANCA ES-1306-CM24
SAPIR ESPERANCA ES-1306-CM24, Грил Тава со нелеплива површина, без PFOA хемикалии кои се штетни по здравјето, термоизолирана дрвена рачка, должина 26.3цм , ширина 25.8цм, идеална ..
449 Ден. Цена:449 Ден.
SAPIR SP-1319-A28D
SAPIR SP-1319-A28D, Високовалитетна алуминиумска тава, црна боја, нелеплива површина, дијаметар 28цм, висина 7цм, дебелина на корпус и дно 0.2цм..
449 Ден. Цена:449 Ден.
SAPIR ZEPHYRE Z-1223-GM
SAPIR ZEPHYRE Z-1223-GM, Високовалитетни модла за мафини со нелеплива површина, за 12 парчиња, ослободена од штетни PFOA хемикалии, лесна за чистење и погодна за во машина з..
449 Ден. Цена:449 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1319-NM22
SAPIR ZEPHYR Z-1319-NM22, Алуминиумска тава, нелеплива керамичка површина, 22х4,5cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, гасна и халогена ри..
449 Ден. Цена:449 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMA28
SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMA28, Алуминиумска тепсија, керамичка облога, 28х8 цм..
499 Ден. Цена:499 Ден.
SAPIR SP-1320-A26
SAPIR SP-1320-A26, Тава за готвење, 26цм, нелеплива површина..
499 Ден. Цена:499 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMB30
SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMB30, Алуминиумска тепсија, керамичка облога, 30х5,5 цм..
499 Ден. Цена:499 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI16
SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI16, Висококвалитетно тенџере со стаклен капак, INOX, Дијаметар 16цм, Висина 10цм, Капацитет 2.1литри, Дебелина на дно и на корпус 0.5мм, Погодно за употреба..
549 Ден. Цена:549 Ден.
SAPIR SP-4518-E20G
SAPIR SP-4518-E20G, Висококвалитетно тенџере со стаклен капак, емајлирано, зелена боја, Дијаметар 20цм, Висина 12цм, Капацитет 2.7 литри, Дебелина на дно и на корпус 0.8мм, П..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1319-NM28
SAPIR ZEPHYR Z-1319-NM28, Алуминиумска тава, нелеплива керамичка површина, 28х5,5cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, гасна и халогена р..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR SP-1222-EB36
SAPIR SP-1222-EB36, Округла тава за печење, емајлирана, зелена боја, без PFOA хемикалии, дијаметар 36цм, висина 7.8цм, дебелина на корпус и дно 0.5мм, ..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR ZEPHYR ZP-1222-IB30C
SAPIR ZEPHYR ZP-1222-IB30C, Алуминиумска тава за печење со керамичка внатрешност, Димензии 30x24.8x5.5цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMA32
SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMA32, Алуминиумска тепсија, керамичка облога, 32х8 цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Metalac Disney Mickey mouse
Metalac Disney Mickey mouse, Тенџере плитко стандард 14 цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR SP-1222-A34C
SAPIR SP-1222-A34C, Алуминиумска Тава за печење со керамичка внатрешност, 34 цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR SP-4518-E18
SAPIR SP-4518-E18, Висококвалитетно тенџере со метален капак, емајлирано, зелена боја, Дијаметар 18цм, Висина 11цм, Капацитет 1.85 литри, Дебелина на дно и на корпус 0.8мм, П..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR Z-1222-IB30C
SAPIR Z-1222-IB30C, Алуминиумска тава за печење со керамичка внатрешност, Димензии 30x24.8x5.5цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR ESPERANCA ES-1213-M
SAPIR ESPERANCA ES-1213-M, Тенџере со кошница за пржење, 22цм, нелеплива површина, темно црвена боја..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1321-NM18
SAPIR ZEPHYR Z-1321-NM18, Алуминиумско тенџере, нелеплива керамичка површина, стаклен капак, 18x8cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, га..
649 Ден. Цена:649 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI18
SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI18, Висококвалитетно тенџере со стаклен капак, INOX, Дијаметар 18цм, Висина 11цм, Капацитет 2.9литри, Дебелина на дно и на корпус 0.5мм, Погодно за употреба..
649 Ден. Цена:649 Ден.
SAPIR ESPERANCA ES-1223-H
SAPIR ESPERANCA ES-1223-H, Комплет модли за торта - колач, 3 парчиња 24,26 и 28цм, нелеплива површина, механизам за отворање на страните..
649 Ден. Цена:649 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1323-NM26
SAPIR ZEPHYR Z-1323-NM26, Алуминиумска Грил Тава, нелеплива керамичка површина, 26х26х3,5cm површина, идеална за готвење на стаклокерамички површини, индукција, гас и класич..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Metalac Тенџере плитко стандард 16 цм декор 2449Ц
Metalac Тенџере плитко стандард 16 цм декор 2449Ц..
699 Ден. Цена:699 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI20
SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI20, Висококвалитетно тенџере со стаклен капак, INOX, Дијаметар 20цм, Висина 12цм, Капацитет 3.8литри, Дебелина на дно и на корпус 0.5мм, Погодно за употреба..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Tefal Invissia Frypan B3090243
Tefal Invissia Frypan B3090243, Тефлон тава 20цм, Thermo-SpotTM индикатор за топлина, погодно за стакло керамика, гас..
699 Ден. Цена:699 Ден.
SAPIR SP-4518-E20
SAPIR SP-4518-E20, Висококвалитетно тенџере со метален капак, емајлирано, зелена боја, Дијаметар 20цм, Висина 12цм, Капацитет 2.7 литри, Дебелина на дно и на корпус 0.8мм, По..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Tefal Invissia Pancake pan B3091043
Tefal Invissia Pancake pan B3091043, Тефлон тава за палачинки 25цм, Thermo-SpotTM индикатор за топлина, погодно за стакло керамика, гас..
799 Ден. Цена:799 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1318-M22
SAPIR ZEPHYR Z-1318-M22, Алуминиумско тенџере, нелеплива керамичка површина, стаклен капак, 22x9cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, гас..
799 Ден. Цена:799 Ден.
Tefal Invissia Frypan B3090443
Tefal Invissia Frypan B3090443, Тефлон тава 24цм, Thermo-SpotTM индикатор за топлина, погодно за стакло керамика, гас..
799 Ден. Цена:799 Ден.
SAPIR SP-4316-DC24
SAPIR SP-4316-DC24, Алуминиумска грил тава за печење со керамичка внатрешност, Димензии 24x24цм, Погодна за секаков вид на готвење - индукциско, гас, стаклокерамички пов..
899 Ден. Цена:899 Ден.
SAPIR SP-4518-E26G
SAPIR SP-4518-E26G, Висококвалитетно тенџере со стаклен капак, емајлирано, зелена боја, Дијаметар 26цм, Висина 15цм, Капацитет 5.75 литри, Дебелина на дно и на корпус 0.8мм, П..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Metalac Тенџере длабоко стандард 18 цм декор 2449Ц
Metalac Тенџере длабоко стандард 18 цм декор 2449Ц..
899 Ден. Цена:899 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-4316-CSI24C
SAPIR ZEPHYR Z-4316-CSI24C, Грил Тава, нелеплива површина, 24x24цм површина, термоизолирана рачка од силикон, идеална за готвење на стаклокерамички површини, индукција, гас ..
899 Ден. Цена:899 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1318-M24
SAPIR ZEPHYR Z-1318-M24, Алуминиумско тенџере, нелеплива керамичка површина, стаклен капак, 24x10,5cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, г..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Платежни картички