Кујнски прибор

Tefal CLIP&CLOSE K3028812

Tefal CLIP&CLOSE K3028812

Tefal CLIP&CLOSE K3028812, Сад за чување храна, Пластичен, Облик правоаголен, 2 сада по 0.6L..

Шифра: 71684

Редовна Цена 659 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

659 Ден.

Tefal Ingenio K2070714

Tefal Ingenio K2070714

Tefal Ingenio K2070714, Ренде, Боја Црно Црвена..

Шифра: 71642

Редовна Цена 669 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

669 Ден.

Tefal Ingenio K2060414

Tefal Ingenio K2060414

Tefal Ingenio K2060414, Лажица за цедење длабока, Боја Црно Црвена..

Шифра: 71637

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

Tefal TRAVEL CUP K3080314

Tefal TRAVEL CUP K3080314

Tefal TRAVEL CUP K3080314, Термо чаша за носење, Боја Зелена, Материјал Инокс, 200ml, погодна за во ..

Шифра: 71662

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

Tefal TRAVEL CUP K3081314

Tefal TRAVEL CUP K3081314

Tefal TRAVEL CUP K3081314, Термо чаша за носење, Боја Црна, Материјал Инокс, 200ml, погодна за во ав..

Шифра: 71665

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

Tefal TRAVEL CUP K3082314

Tefal TRAVEL CUP K3082314

Tefal TRAVEL CUP K3082314, Термо чаша за носење, Боја Розева, Материјал Инокс, 200ml, погодна за во ..

Шифра: 71663

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

Tefal TRAVEL CUP K3083314

Tefal TRAVEL CUP K3083314

Tefal TRAVEL CUP K3083314, Термо чаша за носење, Боја Сина, Материјал Инокс, 200ml, погодна за во ав..

Шифра: 71664

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

Xavax 111329 Пластичен кружен

Xavax 111329 Пластичен кружен

Xavax 111329 Пластичен кружен сад за чување вреќички за чај, транспарентен, Поделен е во внатрешност..

Шифра: 55034

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

Xavax 110829 4 парчиња пластич

Xavax 110829 4 парчиња пластич

Xavax 110829 4 парчиња пластични садови за употреба во микробранова печка, 1x 0.5л кутија, 1x 2л кут..

Шифра: 55029

Редовна Цена 709 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

709 Ден.

Tefal Ingenio K2071214

Tefal Ingenio K2071214

Tefal Ingenio K2071214, Пасатор за компири, Боја Црно Црвена..

Шифра: 71643

Редовна Цена 749 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

749 Ден.

Tefal CLIP&CLOSE GLASS K301041

Tefal CLIP&CLOSE GLASS K301041

Tefal CLIP&CLOSE GLASS K3010412, Сад за чување храна, Стаклен, Облик правоаголен, 1.3L, 4 во 1: за п..

Шифра: 71675

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

799 Ден.

Tefal Ingenio K2071314

Tefal Ingenio K2071314

Tefal Ingenio K2071314, Кујнски ножици, Боја Црно Црвена..

Шифра: 71644

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

799 Ден.

Tefal K2213674

Tefal K2213674

Tefal K2213674, Santoku нож 12.5cm, Боја црна..

Шифра: 71628

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

799 Ден.

Tefal TRAVEL MUG FUN K3070114

Tefal TRAVEL MUG FUN K3070114

Tefal TRAVEL MUG FUN K3070114, Термо Бокал за носење, Боја Бела, Материјал Инокс, 360ml, за топли и ..

Шифра: 71666

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

799 Ден.

Tefal TRAVEL MUG FUN K3071114

Tefal TRAVEL MUG FUN K3071114

Tefal TRAVEL MUG FUN K3071114, Термо Бокал за носење, Боја Црна, Материјал Инокс, 360ml, за топли и ..

Шифра: 71667

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

799 Ден.

WHIRLPOOL WPRO Комплет за стак

WHIRLPOOL WPRO Комплет за стак

WHIRLPOOL WPRO Комплет за стаклокерамичка плотна ( 1 стругалка + 250мл течност за чистење + 10 резер..

Шифра: 55062

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

799 Ден.

-11%
WHIRLPOOL WPRO СЕТ за машини з

WHIRLPOOL WPRO СЕТ за машини з

WHIRLPOOL WPRO СЕТ за машини за миење садови ( Сол за миење, 24x таблети, Средство за миење ), 48401..

Шифра: 55068

Редовна Цена 899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

799 Ден.

Tefal K2213474

Tefal K2213474

Tefal K2213474, Нож за леб 20cm, Боја црна..

Шифра: 71624

Редовна Цена 849 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

849 Ден.

Tefal Comfort K2213774

Tefal Comfort K2213774

Tefal Comfort K2213774, Кујнски нож 20cm, Боја црна..

Шифра: 71622

Редовна Цена 859 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

859 Ден.

Tefal K2213174

Tefal K2213174

Tefal K2213174, Кујнски нож 15cm, Боја црна..

Шифра: 71625

Редовна Цена 859 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

859 Ден.

SAPIR SP-3007-HA20

SAPIR SP-3007-HA20

SAPIR SP-3007-HA20, Корпа за отпадоци со посебен дел за цигари, погодна за фирми и кафе барови, Инок..

Шифра: 66637

Редовна Цена 899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

899 Ден.

Tefal FreshKitchen K2090214

Tefal FreshKitchen K2090214

Tefal FreshKitchen K2090214, Нож за леб, 19cm, Боја Жолта..

Шифра: 71618

Редовна Цена 899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

899 Ден.

Tefal Ingenio K2072214

Tefal Ingenio K2072214

Tefal Ingenio K2072214, Лажица за сладолед, Алуминиум, Боја црна..

Шифра: 71631

Редовна Цена 899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

899 Ден.

Tefal CLIP&CLOSE K3028912

Tefal CLIP&CLOSE K3028912

Tefal CLIP&CLOSE K3028912, Сад за чување храна, Пластичен, Облик правоаголен, 3 сада од 0.55L/1L/2...

Шифра: 71685

Редовна Цена 949 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

949 Ден.

Tefal CLIP&CLOSE GLASS K301051

Tefal CLIP&CLOSE GLASS K301051

Tefal CLIP&CLOSE GLASS K3010512, Сад за чување храна, Стаклен, Облик правоаголен, 2L, 4 во 1: за под..

Шифра: 71676

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

Прикажани 76 - 100 од 109 пронајдени (5 Страници)