Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
CANDY HOOVER Steamjet handy SSNHB1300 011
CANDY HOOVER Steamjet handy SSNHB1300 011, Чистач на пареа, црвено црна боја, 1300W, капацитет на резервоар за вода 0.3л, 20 секунди време на загревање, неограничена автономија на рабо..
3,599 Ден. Цена:3,599 Ден.
Gorenje SC 1800 R
Gorenje SC 1800 R, Чистач на пареа, Боја Црвена, Приклучна моќ: 1800 W, Притисок на пареата: 5 bar, Материјал на резервоарот: Нерѓосувачки челик, Регулирање на пареата, Сигур..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
Philips FC7020/01
Philips FC7020/01, Чистач на пареа за подови, Боја Сино Бела, Моќност 1500 W, Спремно за употреба за помалку од 30 сек, Пареа 20 g/min, Active calc филтер, Сад за вода 450 ml, Прилагодли..
9,099 Ден. Цена:9,099 Ден.
Платежни картички