Преглед во грид:
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 71152

(0)
Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел SVC-800NB..

Редовна Цена 249 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
209 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 71153

(0)
Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел ST VCC-4320NB..

Редовна Цена 249 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
209 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST HEPA филтер ВЛЕЗЕН Superior
Шифра: 71154

(0)
Нарачки (0)

ST HEPA филтер ВЛЕЗЕН Superior technology, за модел ST VCC-8470NB..

Редовна Цена 249 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
209 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST Paper-BAG
Шифра: 67763

(0)
Нарачки (0)

ST Paper-BAG, Superior technology, Хартиени кеси за правосмукалка (пакување од 5 парчиња), за модел VC-1800WT/VC-2000WT/VC-2000WTTS/VC-2000WTT DR/VC-2000WTTS/VC-2200WTT..

Редовна Цена 249 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
209 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 69818

(0)
Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел VCC-2600BTSB, VCC-2600BTS..

Редовна Цена 299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер ИЗЛЕЗЕН Superio
Шифра: 71155

(0)
Нарачки (0)

ST HEPA филтер ИЗЛЕЗЕН Superior technology, за модел ST VCC-8470NB..

Редовна Цена 249 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VH43
Шифра: 69030

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VH43, Филтер за правосмукалка, модели без кеси: VCC4320, VCC4550, VCDC20AH, VCC4470, VCC4790..

Редовна Цена 360 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
360 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VM43P
Шифра: 69032

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VM43P, Филтер за правосмукалка, Pre Motor Filter, модели VCC4470..

Редовна Цена 360 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
360 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VM45P
Шифра: 69033

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VM45P, Филтер за правосмукалка, Pre Motor Filter, модели VCC4320, VCC4550, VCC4790..

Редовна Цена 360 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
360 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips FC8021/03
Шифра: 69169

(0)
Нарачки (0)

Philips FC8021/03, Кеса за правосмукалка, s-bag, стандардна, филтрира 99% од прашината..

Редовна Цена 469 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
469 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VH41
Шифра: 69029

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VH41, Филтер за правосмукалка, модели VCC4135, VCC5240, VCC5285..

Редовна Цена 499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VH51
Шифра: 69031

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VH51, Филтер за правосмукалка, модели VCC5455, VCC5485..

Редовна Цена 499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST CF Twister 001
Шифра: 70078

(0)
Нарачки (0)

ST CF Twister 001, Superior Technology, Додаток за правосмуклака, Циклон филтер - ТВИСТЕР..

Редовна Цена 599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips FC8022/04
Шифра: 69170

(0)
Нарачки (0)

Philips FC8022/04, Кеса за правосмукалка, s-bag, Антиалергентска, HEPA 10 ниво на филтрација, 4 кеси, за FC8200 - FC8219, FC8380 - FC8399, FC8400 - FC8499, FC8600 -FC8649, FC9000 - FC9099, FC9100 - FC9199, HR8300 - HR8349, HR8368 - HR8378, HR8500 -HR8599, Tornado bag vacuum cleaners, Volta bag vacuum cleaners,..

Редовна Цена 529 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
529 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

SAMSUNG CF-101
Шифра: 72157

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG CF-101, TWISTER додаток за правосмукалка..

Редовна Цена 799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
669 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

TOYOTA Додатоци RS2000
Шифра: 67102

(0)
Нарачки (0)

TOYOTA Додатоци RS2000, FWK-CNS-R, 10x бобини, игли 2x #11/75, 3x #14/90, 2x #16/100, топчеста игла, двојна игла, калем пин за користење на двојна игла, масло за подмачкување..

Редовна Цена 999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
829 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH BBZ10TFG
Шифра: 67030

(0)
Нарачки (0)

BOSCH BBZ10TFG, Трајна кеса за правомукалка, компатибилна со моделите: BSGL 32500, BGL 32500, BSG 62400..

Редовна Цена 899 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips FC8010/01
Шифра: 71187

(0)
Нарачки (0)

Philips FC8010/01, Сет филтри за правосмукалки, Allergy Exhaust Filter: 1x, Washable motor foam filter: 1x, Washable motor inlet filter: 1x, за PowerPro Compact: FC9330 - FC9334, FC9350 - FC9353..

Редовна Цена 999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips FC8058/01
Шифра: 69171

(0)
Нарачки (0)

Philips FC8058/01, Сет филтри за правосмукалки, Foam filter: 2х, Motor filter: 1х, EPA filter: 1х, за PowerPro Active: FC8630 - FC8649, FC9520 -FC9529, FC8670 - FC8679, FC9530-FC9542, PowerPro Compact: FC8470 - FC8479, FC9320 -FC9329..

Редовна Цена 999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

TOYOTA Додатоци Jeans серија R
Шифра: 67103

(0)
Нарачки (0)

TOYOTA Додатоци Jeans серија RS2000, FWK-JEA-R, 3x бобини, водилка за шиење џинс, jeans supporter, игли 2x #100..

Редовна Цена 1,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,329 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 25 пронајдени (2 Страници)