Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
AQUAPHOR Резервен филтер EFG 55/2565-5 mkm
AQUAPHOR Резервен филтер EFG 55/2565-5 mkm, Предфилтер за употреба со модел OSMO 100 K5A и Morion..
229 Ден. Цена:229 Ден.
AQUAPHOR B300
AQUAPHOR B300, Монтажа директно на чешма, Филтер за 1000л вода, 0.3л во минута - брзина на филтрација, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, рѓа, пестициди, тешк..
229 Ден. Цена:229 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер EFG 63/250-5 mkm
AQUAPHOR Резервен филтер EFG 63/250-5 mkm, Предфилтер за употреба со SOLO, Morion, Диспанзери за вода Aquaphor..
239 Ден. Цена:239 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B100-15
AQUAPHOR Резервен филтер B100-15, капацитет 170 литри, за употреба со STANDARD, LINE, IDEAL..
299 Ден. Цена:299 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B100-5
AQUAPHOR Резервен филтер B100-5, капацитет 300 литри, за употреба со GARRY, GRATIS, ULTRA, ART, PREMIUM, PRESTIGE, TRIUMPH..
299 Ден. Цена:299 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B100-25
AQUAPHOR Резервен филтер B100-25, капацитет 200 литри, за употреба со AGATE, AMETHYST, ORION, TIME + BRITA брендирани бокали..
299 Ден. Цена:299 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер TOPAZ
AQUAPHOR Резервен филтер TOPAZ, капацитет 700 литри, засилен со антибактериска дополна..
299 Ден. Цена:299 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B100-25MG+
AQUAPHOR Резервен филтер B100-25MG+, збогатен со Магнезиум, капацитет 200 литри, за употреба со AGATE, AMETHYST, ORION, TIME + BRITA брендирани бокали..
349 Ден. Цена:349 Ден.
AQUAPHOR IZVOR
AQUAPHOR IZVOR, Бокал за филтрирање вода, бела боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 200л вода, со автоматски индикатор кој го покажува статус..
449 Ден. Цена:449 Ден.
AQUAPHOR IZVOR
AQUAPHOR IZVOR, Бокал за филтрирање вода, црвена боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 200л вода, со автоматски индикатор кој го покажува стат..
449 Ден. Цена:449 Ден.
AQUAPHOR IZVOR
AQUAPHOR IZVOR, Бокал за филтрирање вода, сина боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 200л вода, со автоматски индикатор кој го покажува статус..
449 Ден. Цена:449 Ден.
AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода, Црвена боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот ..
449 Ден. Цена:449 Ден.
AQUAPHOR TIME Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR TIME Бокал за филтрирање вода, Достапен во сина боја, 2.5л капацитет на бокалот, 1.2л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на фи..
449 Ден. Цена:449 Ден.
AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода, Сина боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за ..
449 Ден. Цена:449 Ден.
AQUAPHOR AMETHYST Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR AMETHYST Бокал за филтрирање вода, Достапен во сина, црвена и црна боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажу..
499 Ден. Цена:499 Ден.
AQUAPHOR STANDARD Бокал за филтрирање вода + ДОПОЛНИТЕЛЕН ВТОР ФИЛТЕР ГРАТИС
AQUAPHOR STANDARD Бокал за филтрирање вода + ДОПОЛНИТЕЛЕН ВТОР ФИЛТЕР ГРАТИС, Бела боја, 2.5л капацитет на бокалот, 1.2л капцитет на инката, филтер за 170л вода, тип на филте..
499 Ден. Цена:499 Ден.
AQUAPHOR LINE Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR LINE Бокал за филтрирање вода, Достапен во портокалова, зелена и сина боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.2л капцитет на инката, филтер за 170л вода, тип на филтер B..
499 Ден. Цена:499 Ден.
AQUAPHOR AMETHYST Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR AMETHYST Бокал за филтрирање вода, црвена боја, 2.8л капацитет, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена, филтер за 200л вода, тип н..
499 Ден. Цена:499 Ден.
AQUAPHOR ULTRA Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR ULTRA Бокал за филтрирање вода, Достапен во зелена, сина и портокалова боја, 2.5л капацитет на бокалот, 1.2л капцитет на инката, филтер за 300л вода, тип на филтер ..
499 Ден. Цена:499 Ден.
AQUAPHOR ART Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR ART Бокал за филтрирање вода, Достапен во црвена боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 300л вода, тип на филтер B100-5 вклучен во пакет..
599 Ден. Цена:599 Ден.
AQUAPHOR PREMIUM
AQUAPHOR PREMIUM, Бокал за филтрирање вода + ГРАТИС 2 филтри, виолетова боја, 3.8л капацитет на бокалот, 1.7л капцитет на инката, филтер за 300л вода, тип на филтер B100-5 вклуч..
599 Ден. Цена:599 Ден.
AQUAPHOR STANDARD Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR STANDARD Бокал за филтрирање вода, Достапен во сина и портокалова боја, 2.5л капацитет на бокалот, 1.2л капцитет на инката, филтер за 170л вода, тип на филтер B100-15 в..
599 Ден. Цена:599 Ден.
AQUAPHOR STIRON
AQUAPHOR STIRON, Филтер кој го елиминира бигорот во машините за перење алишта и машините за миење садови, ја смалува тврдоста на водата и ја зголемува ефикасноста на ..
599 Ден. Цена:599 Ден.
AQUAPHOR ORION Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR ORION Бокал за филтрирање вода, Достапен во сина, портокалова и зелена боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го п..
599 Ден. Цена:599 Ден.
AQUAPHOR AGATЕ Бокал за филтрирање вода  + ГРАТИС филтер
AQUAPHOR AGATЕ Бокал за филтрирање вода + ГРАТИС филтер, Достапен во бела и сина боја, 3.8л капацитет на бокалот, 1.7л капцитет на инката, филтер за 200л вода, тип на филте..
699 Ден. Цена:699 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B100-15 (КОМПЛЕТ ОД 3 ПАТРОНИ)
AQUAPHOR Резервен филтер B100-15 (КОМПЛЕТ ОД 3 ПАТРОНИ), капацитет 170 литри, за употреба соSTANDARD, LINE, IDEAL..
699 Ден. Цена:699 Ден.
AQUAPHOR IDEAL Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR IDEAL Бокал за филтрирање вода, Достапен во сина и бела боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.2л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажува статус..
699 Ден. Цена:699 Ден.
AQUAPHOR TRIUMPH Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR TRIUMPH Бокал за филтрирање вода, Достапен во сина, црвена и црна боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажув..
699 Ден. Цена:699 Ден.
AQUAPHOR GARRY Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR GARRY Бокал за филтрирање вода, Достапен во зелена, сина и црвена боја, 3.9л капацитет на бокалот, 1.9л капцитет на инката, филтер за 300л вода, тип на филтер B100-5 в..
699 Ден. Цена:699 Ден.
AQUAPHOR V300 TOPAZ
AQUAPHOR V300 TOPAZ, Монтажа директно на чешма, Филтер за 700л вода, Мод за вклучување и исклучување на филтрација, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, рѓа, пе..
699 Ден. Цена:699 Ден.
AQUAPHOR PROVENCE Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR PROVENCE Бокал за филтрирање вода, бела боја, 4.2л капацитет, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена, филтер за 300л вода, тип на ф..
799 Ден. Цена:799 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер К1-02
AQUAPHOR Резервен филтер К1-02, за користење со KRISTAL SOLO..
799 Ден. Цена:799 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B100-5 (КОМПЛЕТ ОД 3 ПАТРОНИ)
AQUAPHOR Резервен филтер B100-5 (КОМПЛЕТ ОД 3 ПАТРОНИ), капацитет 300 литри, за употреба со GARRY, GRATIS, ULTRA, ART, PREMIUM, PRESTIGE, TRIUMPH..
799 Ден. Цена:799 Ден.
AQUAPHOR PREMIUM LCD FLIP TOP
AQUAPHOR PREMIUM LCD FLIP TOP, Црвена боја, 3.8л капацитет на бокалот, 1.7л капцитет на инката, филтер за 300л вода, со автоматски ЛЦД индикатор кој го покажува статусот на филте..
799 Ден. Цена:799 Ден.
AQUAPHOR PREMIUM LCD FLIP TOP
AQUAPHOR PREMIUM LCD FLIP TOP, Сина боја, 3.8л капацитет на бокалот, 1.7л капцитет на инката, филтер за 300л вода, со автоматски ЛЦД индикатор кој го покажува статусот на филтеро..
799 Ден. Цена:799 Ден.
AQUAPHOR GRATIS Бокал за филтрирање вода
AQUAPHOR GRATIS Бокал за филтрирање вода, Достапен во бела, сина и црвена боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 300л вода, тип на филтер B100-5 вкл..
799 Ден. Цена:799 Ден.
AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода + подарок резервен филтер
AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода + подарок резервен филтер, Достапен во сина, црвена и црна боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматск..
799 Ден. Цена:799 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B200
AQUAPHOR Резервен филтер B200, капацитет 4000л вода, за употреба со MODERN..
899 Ден. Цена:899 Ден.
AQUAPHOR Резервен филтер B100-5 (КОМПЛЕТ ОД 4 ПАТРОНИ)
AQUAPHOR Резервен филтер B100-5 (КОМПЛЕТ ОД 4 ПАТРОНИ), капацитет 300 литри, за употреба со GARRY, GRATIS, ULTRA, ART, PREMIUM, PRESTIGE, TRIUMPHдополна..
999 Ден. Цена:999 Ден.
AQUAPHOR MODERN
AQUAPHOR MODERN, Монтажа директно на чешма, Филтер за 4000л вода, 1/1.2л во минута - брзина на филтрација, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, рѓа, пестициди, те..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
AQUAPHOR Резервни филтри - комплет од 3 филтри: K1-03
AQUAPHOR Резервни филтри - комплет од 3 филтри: K1-03, К1-02 и К1-07, за користење со OSMO 100 K5A..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
AQUAPHOR KRISTAL SOLO
AQUAPHOR KRISTAL SOLO, Филтер за прочистување вода, за 4000л вода, 1,5л/мин брзина на прочистување, Успешно ја чисти водата од хлор, органски соединенија и други примеси, Кор..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
ST WDE-5C
ST WDE-5C, Superior technology, Диспанзер за ладна и топла вода, Бела боја, Моќност на ладење 80W, Моќност на греење 420W, Брзина за загревање вода 5л/ч до 85 степени, 0.5л/ч под 15 сте..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST WDC-5C COMPRESSOR
ST WDC-5C COMPRESSOR, Superior technology, Диспанзер за ладна и топла вода со компресор, Бела боја, Моќност на ладење 90W, Моќност на греење 420W, Брзина за загревање вода 5л/ч до 85 сте..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
AQUAPHOR KRISTAL OSMO 100 K5A
AQUAPHOR KRISTAL OSMO 100 K5A, Модел за високо загадена вода, Работи на принципот на реверзибилна осмоза UltraTeck (USA) и повеќестепени филтер системи Аквафор направени со карбо..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
AQUAPHOR KRISTAL OSMO 100 M50-4B(Morion)
AQUAPHOR KRISTAL OSMO 100 M50-4B(Morion), Модел за високо загадена вода, Работи на принципот на реверзибилна осмоза UltraTeck (USA) и повеќестепени филтер системи Аквафор направени со..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
AQUAPHOR 60LB-F-D Апарат за автоматско загревање и ладење вода со филтрација
AQUAPHOR 60LB-F-D Апарат за автоматско загревање и ладење вода со филтрација, ЛЦД Дисплеј, Компресорски систем на работа, се обезбедува ПРЕМИУМ вода за пиење, Елимини..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
AQUAPHOR 25ALB-F-D Апарат за автоматско загревање и ладење вода со филтрација
AQUAPHOR 25ALB-F-D Апарат за автоматско загревање и ладење вода со филтрација, Компресорски систем на работа, се обезбедува ПРЕМИУМ вода за пиење, Елиминира секакви з..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
Платежни картички