Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
E&R KP883
E&R KP883, Машина за шиење Класик серија, 22 програми за шиење, автоматско намотување на бобините, 2 позиции на иглата, оверлок конец, декоративни конци, шиење на пат..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
NECCHI 215A-B
NECCHI 215A-B, Машина за шиење Класик серија бело/сина боја, 22 програми за шиење - убоди, автоматско намотување на бобините, електронска контрола на убодот, 2 позиции ..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
NECCHI 215A-L
NECCHI 215A-L, Машина за шиење Класик серија бело/виолетова боја, 22 програми за шиење - убоди, автоматско намотување на бобините, електронска контрола на убодот, 2 поз..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
NECCHI 215A-R
NECCHI 215A-R, Машина за шиење Класик серија бело/црвена боја, 22 програми за шиење - убоди, автоматско намотување на бобините, електронска контрола на убодот, 2 позици..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
NECCHI KP900
NECCHI KP900, Машина за шиење Класик серија, Бела боја, 22 програми за шиење - убоди, автоматско намотување на бобините, електронска контрола на убодот, 2 позиции на иг..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
E&R CLASSIC NT22
E&R CLASSIC NT22, Машина за шиење Класик серија, бела со црвени нијанси, 22 програми за шиење, автоматско намотување на бобините, 2 позиции на иглата, оверлок конец, деко..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
E&R SUB22
E&R SUB22, Машина за шиење Класик серија, 22 програми за шиење, автоматско намотување на бобините, 2 позиции на иглата, оверлок конец, декоративни конци, шиење на пат..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
NECCHI SUB22
NECCHI SUB22, Машина за шиење Класик серија, 22 програми за шиење - убоди, автоматско намотување на бобините, електронска контрола на убодот, 2 позиции на иглата, оверл..
5,599 Ден. Цена:5,599 Ден.
TOYOTA FSL18
TOYOTA FSL18, Машина за шиење Класик серија, 18 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растегливи ткаенини, повра..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
TOYOTA SPB15
TOYOTA SPB15, Машина за шиење Бела , Напредна јапонска технологија, 15 автоматски програми за шиење, 4 мануелни програми за шиење, 70W мотор, 3 позиции на иглата, четирис..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
TOYOTA ECO15A
TOYOTA ECO15A, Машина за шиење ЕКО серија виолетово бела боја, 15 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец ..
6,199 Ден. Цена:6,199 Ден.
TOYOTA ECO15CB
TOYOTA ECO15CB, Машина за шиење ЕКО серија сино бела боја, 15 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растегливи тка..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
TOYOTA ECO15CG
TOYOTA ECO15CG, Машина за шиење ЕКО серија зелено бела боја, 15 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растегливи т..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
TOYOTA JFS18
TOYOTA JFS18, Машина за шиење Џинс серија, 18 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, конец за растегливи ткаенини, повратен конец, декорат..
6,399 Ден. Цена:6,399 Ден.
TOYOTA RSR21
TOYOTA RSR21, Машина за шиење Класик серија, бела боја со црвена боја во горниот дел, 21 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на ко..
6,399 Ден. Цена:6,399 Ден.
TOYOTA ECO15CJ Jeans
TOYOTA ECO15CJ Jeans, Машина за шиење ЕКО серија виолетово бела боја, 15 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за расте..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
TOYOTA ESM21
TOYOTA ESM21, Машина за шиење RS2000 серија, бела боја со црвена боја во горниот дел, 21 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци,..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
TOYOTA JCB15
TOYOTA JCB15, Машина за шиење Џинс серија, 15 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растегливи ткаенини, поврате..
6,799 Ден. Цена:6,799 Ден.
TOYOTA ECO17C
TOYOTA ECO17C, Машина за шиење ЕКО серија зелено бела боја, 17 програми за шиење, Вграден needle threader, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, коне..
6,899 Ден. Цена:6,899 Ден.
TOYOTA ECO17CJ Jeans
TOYOTA ECO17CJ Jeans, Машина за шиење ЕКО серија виолетово бела боја, 17 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за расте..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
TOYOTA JFS21
TOYOTA JFS21, Машина за шиење Џинс серија, 21 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, honeycomb конец, конец за растегливи ткаенини, повратен ко..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
TOYOTA ESLG21
TOYOTA ESLG21, Машина за шиење Easy sewing серија, 21 програми за шиење, светло за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растегливи..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
TOYOTA JSBA21
TOYOTA JSBA21, Машина за шиење Џинс серија, 21 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растегливи ткаенини, поврате..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
TOYOTA JSA21
TOYOTA JSA21, Машина за шиење Џинс серија, 21 програми за шиење, голема продолжена работна површина, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, к..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
TOYOTA SUPERJ15W
TOYOTA SUPERJ15W, Машина за шиење Супер Џинс серија Бела, Напредна јапонска технологија, 15 програми за шиење, Лесно шиење преку 12 слоеви на џинсот за професионален фин..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
TOYOTA JNS17CT
TOYOTA JNS17CT, Машина за шиење Џинс серија бела боја - со продолжена табла за шиење, 17 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на кон..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
TOYOTA SUPERJ15
TOYOTA SUPERJ15, Машина за шиење Супер Џинс серија Црна , Напредна јапонска технологија, 15 програми за шиење, Лесно шиење преку 12 слоеви на џинсот за професионален фин..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
TOYOTA ERGO17
TOYOTA ERGO17, Машина за шиење Ergo серија бела боја, 17 програми за шиење, Вграден needle threader, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за рас..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
TOYOTA ECO26A
TOYOTA ECO26A, Машина за шиење ЕКО серија виолетово бела боја, 26 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растеглив..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
TOYOTA SUPERJ17XL
TOYOTA SUPERJ17XL, Машина за шиење Супер Џинс серија Црна , Со екстра голема површина за шиење, Напредна јапонска технологија, 17 програми за шиење, Лесно шиење преку 12 с..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
TOYOTA SUPERJ15PE special edition
TOYOTA SUPERJ15PE special edition, Mашина за шиење Супер Џинс серија Црна - со продолжена табла за шиење, Напредна јапонска технологија, 15 програми за шиење, Лесно шиење преку 1..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
TOYOTA ESS224
TOYOTA ESS224, Машина за шиење бела боја, Comfortable sewing серија, 24 програми за шиење, рамен штеп, 3 опции за цик цак, декоративни конци, конец за скриено порабување, правење ..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
TOYOTA ECO34A
TOYOTA ECO34A, Машина за шиење ЕКО серија виолетово бела боја, 34 програми за шиење, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за растеглив..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
TOYOTA QUILTMASTER QUILT 226
TOYOTA QUILTMASTER QUILT 226, Машина за шиење бела боја СО ЦРВЕНИ ЦВЕТОВИ, 26 програми за шиење - убоди, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец ..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
TOYOTA ERGO26
TOYOTA ERGO26, Машина за шиење Ergo серија бела боја, 26 програми за шиење, Вграден needle threader, рамен штеп, цик цак, конец за скриено порабување, бирач на конци, конец за рас..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
TOYOTA OEKAKI
TOYOTA OEKAKI, Машина за шиење бела боја, 24 програми за шиење, Можност за цртање со OEKAKI најразлични работи, двојна игла, ДВД со примери за учење на шиење, рамен штеп, 3 о..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
TOYOTA CEV Creatif
TOYOTA CEV Creatif, Elegance Vogue серија, Машина за шиење со можносѕ за шиење фустани и со продолжена табла за шиење, бела боја, 34 програми за шиење, вклучени хартиени патерни..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
TOYOTA SUPERJ26
TOYOTA SUPERJ26, Машина за шиење Супер Џинс серија Црна , Напредна јапонска технологија, 26 програми за шиење, Лесно шиење преку 12 слоеви на џинсот за професионален фин..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
TOYOTA SLR4D
TOYOTA SLR4D, Оверлок машина за шиење, можност за шиење со 3 и 4 конци, интегрирано РОЛ порабување, можност за работа со 2 игли, диференцијален транспортер, штелување н..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
TOYOTA SUPERJ34
TOYOTA SUPERJ34, Mашина за шиење Супер Џинс серија Црна , Напредна јапонска технологија, 34 програми за шиење, Лесно шиење преку 12 слоеви на џинсот за професионален фин..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
TOYOTA SL3335
TOYOTA SL3335, Оверлок машина за шиење, можност за шиење со 2, 3 и 4 конци, можност за работа со 2 игли, диференцијален транспортер, штелување на густина на конците, 1500 уб..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
TOYOTA SL3487
TOYOTA SL3487, Оверлок машина за шиење, можност за шиење со 2, 3 и 4 конци, можност за работа со 2 игли, диференцијален транспортер, штелување на густина на конците, 1500 уб..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
NECCHI N420
NECCHI N420, Машина за шиење со процесор, ЛЕД Дисплеј, 100 програми за шиење - убоди, 4 типа на отвори за копче, можност за автматска програма во еден чекор за отвор за к..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
NECCHI N422
NECCHI N422, Компјутерска Машина за шиење со процесор, ЛЦД Дисплеј, 210 програми за шиење - убоди, можност за автматска програма во еден чекор за отвор за копче, 9 типа ..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
NECCHI N424
NECCHI N424, Машина за шиење со процесор, ЛЦД Дисплеј, 324 програми за шиење - убоди, 13 типа на отвори за копче, 60 програми за шиење - убоди во меморија, автоматско сечењ..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
TOYOTA OEKAKI50 BLACK RENAISSANCE
TOYOTA OEKAKI50 BLACK RENAISSANCE, Компјутерска Машина за шиење со процесор, ЛЦД Дисплеј, Црна боја, 50 програми, Супер Џинс функција, Oekaki мод - везење со слободни движења, компе..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
TOYOTA OEKAKI50 RED RENAISSANCE
TOYOTA OEKAKI50 RED RENAISSANCE, Компјутерска Машина за шиење со процесор, ЛЦД Дисплеј, Црвена боја, 50 програми, Супер Џинс функција, Oekaki мод - везење со слободни движења, комп..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
Платежни картички