Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
NITEC М30 Мини ароматизер DISCOVER FRESH
NITEC М30 Мини ароматизер DISCOVER FRESH, иделано за освежување на домот или канцеларијата..
99 Ден. Цена:99 Ден.
NITEC M11 Резервен спреј за Мини ароматизер DISCOVER mix aromas
NITEC M11 Резервен спреј за Мини ароматизер DISCOVER mix aromas, 320мл..
299 Ден. Цена:299 Ден.
Beurer GERMANY AROMATIC OIL HARMONY
Beurer GERMANY AROMATIC OIL HARMONY, Made in Germany, Ароматско масло растворило во вода за користење со Beurer GERMANY LA 30, комплет од 3 шишенца (Vitality - портокал, грејпфрут и бергамот, Relax - ва..
499 Ден. Цена:499 Ден.
ST AP-8410CE
ST AP-8410CE, Superior Technology, Филтер СЕТ..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
De Longhi AC100 резервен филтер
De Longhi AC100 резервен филтер..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
De Longhi AC230 резервен филтер
De Longhi AC230 резервен филтер..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Gorenje H 17 P
Gorenje H 17 P, Освежувач на воздух, Розева боја, Моќност 30W, Автоматско исклучување при празен сад за вода, Сад за вода 1,7 л, ..
2,949 Ден. Цена:2,949 Ден.
Gorenje H 17 B
Gorenje H 17 B, Освежувач на воздух, Плава боја, Моќност 30W, Автоматско исклучување при празен сад за вода, Сад за вода 1,7 л..
2,949 Ден. Цена:2,949 Ден.
Gorenje H 17 BY
Gorenje H 17 BY, Baby Collection Овлажнувач на воздух, Бело сина боја, Капацитет на резервоарот: 1,7 Литри, Приклучна моќ: 30 W, Ултрасонично делување, Ладна пареа, Модерен дизај..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
De Longhi UH700M
De Longhi UH700M, Овлажнувач за воздух, сина боја, 6.1л капацитет на резервоар, 20часа континуирана работа со полн резервоар, транспарентен резервоар, Механички хигрост..
3,449 Ден. Цена:3,449 Ден.
Beurer GERMANY LB 44
Beurer GERMANY LB 44, Овлажнувач за воздух, бела боја, вклучени анти бигор перничиња, иделаен за соби до 25м2, отстранлив 2.8л резервоар, испарување на водата без мириси и б..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Beurer GERMANY LB 50
Beurer GERMANY LB 50, Овлажнувач за воздух, бела боја, вклучени анти бигор перничиња, иделаен за соби до 40м2, отстранлив 5л резервоар, испарување на водата без мириси и ба..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
Beurer GERMANY LB 88 White Dual
Beurer GERMANY LB 88 White Dual, Овлажнувач за воздух, бела боја, вклучени 15 анти бигор перничиња, иделаен за соби до 48м2, Двојна технологија - ултрасонично овлажнување + испа..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Beurer GERMANY LB 88 Black Dual
Beurer GERMANY LB 88 Black Dual, Овлажнувач за воздух, црна боја, вклучени 15 анти бигор перничиња, иделаен за соби до 48м2, Двојна технологија - ултрасонично овлажнување + испа..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
De Longhi AC75
De Longhi AC75, Прочистувач на воздух Air purifier, Систем за филтрација на воздух со тројно филтрирање (филтер против прашина, HEPA филтер и активен јаглен филтер), Јонизато..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
ST AP-8410CE
ST AP-8410CE, Superior Technology, Прочистувач на воздух, Четирслоен филтер Корејска технологија - предфилтер + True HEPA филтер + активен јаглен филтер + UVC, HEPA филтерот ги елимини..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Beurer GERMANY LR 300
Beurer GERMANY LR 300, Прочистувач на воздух, бела боја, трослоен систем на прочистување на воздухот - предфилтер + ХЕПА филтер + филтер активен јаглен, го чисти воздухот ..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Beurer GERMANY LR 330
Beurer GERMANY LR 330, Прочистувач на воздух 2 во 1 (плус овлажнувач на воздух), бела боја, трослоен систем на прочистување на воздухот - предфилтер + ХЕПА филтер + филтер а..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
Gorenje D 16 M
Gorenje D 16 M, Одвлажнувач на воздух, Бела боја, Вкупна приклучна моќ: 350 W, Одвлажнува 16 литри на ден, Минимална температура на работење: 5 °C, Максимална употребна пов..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
De Longhi DES 16
De Longhi DES 16, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 16 литри за 24 часа, Сетирање ниво на влажност, Bio Silver Tech System специјален сребрен јонски филтер за одржување на ч..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
De Longhi AC230
De Longhi AC230, Прочистувач на воздух Air purifier..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
Платежни картички