Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Тип
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Granit Capello сушара за алишта
Granit Capello сушара за алишта, 18м долга, 133x58x180 цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Sinbo SSI-2855 Steam Iron
Sinbo SSI-2855 Steam Iron, Ceramic soleplate, dry/spray/steam/variable steam/vertical steam, Anti drip, self cleaning, 2000W..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Granit Ekoline
Granit Ekoline, Даска за пеглање, со класични ногарки, рамна подлога за пеглање која овозможува лесно и презицно пеглање (единствена на пазарот), 113x35 цм..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST SI-2400S ProSteam
ST SI-2400S ProSteam, Superior Technology, Пегла на пареа, Светло сина боја, Керамичка површина, 2400W моќност, 20гр постојана пареа, 120гр ударна пареа, Систем против капење, Систем пр..
899 Ден. Цена:899 Ден.
CLATRONIC DB 3485
CLATRONIC DB 3485, Пегла на пареа со керамичко подножје кое е отпорно на гребаници, 2200W, сина боја, анти калц систем, самочистечки систем, вертикална пареа, спреј функци..
899 Ден. Цена:899 Ден.
CLATRONIC DB 3512
CLATRONIC DB 3512, Пегла на пареа, Специјална подлога од нерѓосувачки челик, Сиво портокалова боја, 2500W, спреј функција, вертикална пареа, анти калц функција, самочисте..
899 Ден. Цена:899 Ден.
CLATRONIC EST-DB 704
CLATRONIC EST-DB 704, Пегла на пареа со керамичко подножје кое е отпорно на гребаници, 2200W, виолетова боја, анти калц систем, самочистечки систем, вертикална пареа, спреј..
899 Ден. Цена:899 Ден.
ST SI-2400B
ST SI-2400B, Superior Technology, Пегла на пареа, Сино бела боја, Керамичка површина, 2400W моќност, 35гр постојана пареа, 120гр ударна пареа, Систем против капење, Систем против би..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Granit Alfa
Granit Alfa, Даска за пеглање, со моноблок ногарки, рамна подлога за пеглање која овозможува лесно и презицно пеглање (единствена на пазарот), 113x35 цм..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Granit Ekoline Даска за пеглање
Granit Ekoline Даска за пеглање, со класични ногарки, 113x35 цм..
949 Ден. Цена:949 Ден.
Granit Ares Даска за пеглање
Granit Ares Даска за пеглање, со моноблок ногарки, рамна подлога за пеглање која овозможува лесно и презицно пеглање (единствена на пазарот), 110x33 цм..
999 Ден. Цена:999 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1050 BPC
SAPIR ZEPHYR Z-1050 BPC, Пегла на пареа, Црно/црвена боја, 2000W, Керамичко подножје, Спреј функција, Ударна пареа, Вертикална пареа, Регулација на пареа, Самочистечка, 300мл р..
999 Ден. Цена:999 Ден.
ST SI-2600S Superior Technology
ST SI-2600S ProSteam, Superior Technology, Пегла на пареа, Виолетова боја, Керамичка површина, 2600W моќност, 35гр постојана пареа, 130гр ударна пареа, Систем против капење, Систем про..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Granit Kamelya IB Даска за пеглање
Granit Kamelya IB Даска за пеглање, со моноблок ногарки, рамна подлога за пеглање која овозможува лесно и презицно пеглање (единствена на пазарот), 115x35 цм..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
Granit Adrina Даска за пеглање
Granit Adrina Даска за пеглање, со моноблок ногарки, рамна подлога за пеглање која овозможува лесно и презицно пеглање (единствена на пазарот), 120x38 цм..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Granit Almira Даска за пеглање
Granit Almira Даска за пеглање, со моноблок ногарки, 120x38 цм..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Zanussi ZDB1600
Zanussi ZDB1600, Пегла на пареа, виолетова боја, Нелепливо подножје од нерѓосувачки челик, 2000W, постојана пареа 0-35г/мин, ударна пареа 70г, вертикална пареа, резервоар со..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Gorenje SIT 1650 V
Gorenje SIT 1650 V, Пегла на Пареа, Виолетово-Бела боја, јачина:1650 W, Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс), Функција самочистење, Систем против собирање на воден каменец, Ин..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Granit Capitol Mono Даска за пеглање
Granit Capitol Mono Даска за пеглање, со класични ногарки, 120x38 цм..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Gorenje SIH 1800 BT
Gorenje SIH 1800 BT, Пегла на Пареа , Сино-Бела боја, јачина:1800 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Интензивно испуштање на пареа: 17 g/min, Испуштање на пареа одедна..
1,590 Ден. Цена:1,590 Ден.
Gorenje SIT 1800 VA
Gorenje SIT 1800 VA, Пегла на Пареа , Сино-Бела боја, јачина:1800 W, Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс), Функција самочистење, Систем против собирање на воден каменец, Индика..
1,690 Ден. Цена:1,690 Ден.
Gorenje SIH 2200 GC
Gorenje SIH 2200 GC, Пегла на Пареа, Сребрена боја, јачина:2200 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс), Интензивно испуштање на пареа..
1,690 Ден. Цена:1,690 Ден.
CLATRONIC DBC 3388
CLATRONIC DBC 3388, Безжична Пегла на пареа со керамичко подножје кое е отпорно на гребаници, 2000W, сребрено црна боја, анти калц систем, систем против капење, самочистеч..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Gorenje SIH 2200 BS
Gorenje SIH 2200 BS, Пегла на Пареа, Сино-Бела боја, јачина:2200 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс), Интензивно испуштање на паре..
1,790 Ден. Цена:1,790 Ден.
Gorenje SIH 2200 PS
Gorenje SIH 2200 PS, Пегла на Пареа, Виолетово-Бела боја, јачина:2200 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс), Интензивно испуштање на..
1,790 Ден. Цена:1,790 Ден.
Tefal FV1710E0Virtuo
Tefal FV1710E0Virtuo, Пегла на пареа, Боја Тиркизна, 1800W, 24г/мин- пареа, ударна пареа 80г/мин,воден канистер 200 мл, комфорно ракување, нелеплива плоча, самочистење, должина ..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Philips GC1436/20
Philips GC1436/20, Пегла на пареа, Боја Сино Бела, 2000W, регулирачка пареа 25г/мин, ударна пареа 100г/мин, Anti-Calc, Drip stop system, Spray, Нелеплива подлога, вертикално пеглање, функциј..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Philips GC1022/10
Philips GC1022/10, Пегла на пареа, Боја Црвена, 2000W, регулирачка пареа 20г/мин, ударна пареа 90г/мин, Anti-Calc, Spray, Нелеплива подлога, функција за самочистење, удобна рачка, 200..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
Gorenje SIH 2200 BC
Gorenje SIH 2200 BC, Пегла на Пареа, Сино-Бела боја, јачина:2200 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min, Испуштање на пареа одедна..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
Gorenje SIH 2200 TC
Gorenje SIH 2200 TC, Пегла на Пареа, Светло Сино-Бела боја, јачина:2200 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min, Испуштање на пареа ..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
Gorenje SIH 2200 PC
Gorenje SIH 2200 PC, Пегла на Пареа, Розева боја, јачина:2200 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min, Испуштање на пареа одеднаш: 80..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
Gorenje SIT 2000 VA
Gorenje SIT 2000 VA, Пегла на Пареа , Виолетово-Бела боја, јачина:2000 W, Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс), Функција самочистење, Систем против собирање на воден каменец, И..
1,950 Ден. Цена:1,950 Ден.
BOSCH TDA2320
BOSCH TDA2320, Пегла на пареа, Виолетова боја, 2000W, Quick filling, Керамичка palladium-glissee плоча за пеглање со парни канали и 3 зoни на пеглање, 3Anti calc систем (тројна чистечка функ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Braun TS330C
Braun TS330C, Пегла на пареа GERMAN TECHNOLOGY, TexStyle 3 серија, Зелена боја, Серија TexStyle 3, 1700W, Иноксна подлога, Ударна пареа 95гр, Варијабилна пареа 0-20 гр/мин., Самочистење, Anticalc ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
ST SI-2800S ProSteam
ST SI-2800S ProSteam, Superior Technology, Пегла на пареа, Темно сина боја, АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ, Керамичка површина, 2800W моќност, 40гр постојана пареа, 140гр ударна пареа, Систем ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH TDA2610
BOSCH TDA2610, Пегла на пареа, Сино Бела боја, 2000W, Sensixx B1, Palladium-glissee плоча за пеглање, 3 зони за пеглање, 2Anti calc систем (двојна чистечка функција со самочистење и calc n clean sy..
2,049 Ден. Цена:2,049 Ден.
Rowenta DX1251D1
Rowenta DX1251D1, Пегла на пареа, Боја Бело Сина, 2100W, регулирачка пареа 25г/мин, ударна пареа 75г/мин, Anti-Calc, Anti-Drip, Плоча Stainless steel, удобна рачка, 250мл резервоар за вода, кабе..
2,259 Ден. Цена:2,259 Ден.
Braun TS345
Braun TS345, Пегла на пареа GERMAN TECHNOLOGY, TexStyle 3 серија, Сино бела боја, Серија TexStyle 3, 2000W, Висококвалитетно Керамичка подлога, Ударна пареа 100гр, Варијабилна пареа 25 гр/м..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips GC1028/20
Philips GC1028/20, Пегла на пареа, Боја Сино Бела, 2000W, регулирачка пареа 25г/мин, ударна пареа 100г/мин, Anti-Calc, Spray, Нелеплива керамичка подлога, вертикално пеглање, функциј..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOSCH TDA2329
BOSCH TDA2329, Пегла на пареа, Виолетова боја, 2200W, Quick filling, Керамичка palladium-glissee плоча за пеглање со парни канали и 3 зoни на пеглање, 3Anti calc систем (тројна чистечка функ..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Braun TS355A
Braun TS355A, Пегла на пареа GERMAN TECHNOLOGY, TexStyle 3 серија, АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ, Сино бела боја, , 2000W, Висококвалитетно Керамичка подлога, Ударна пареа 100гр, Варијабилна..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
Rowenta DA1510F2
Rowenta DA1510F2, Пегла на пареа, Боја Бело-сива, 1000W, Патна пегла, 0-10г/мин- пареа, 40г/Макс-пареа,Ударна пареа 45г/мин, воден канистер 280 мл, Спреј, степен за пресушени алишт..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
BOSCH TDA1022000
BOSCH TDA1022000, Пегла на пареа , Sensixx DA10 серија, Виолетово Бела боја, 2200W, Керамичка palladium-glissee плоча за пеглање со парни канали и 3 зoни на пеглање, 2Anti calc систем (двојна ..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
De Longhi FXK22T
De Longhi FXK22T, Пегла на пареа со керамичко подножје, сина боја, 2200W, термостат, 110г/мин ударна пареа, 35г/мин постојана пареа, турбо функција, ергономски дизајн..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
CANDY HOOVER TIM2500EU 011
CANDY HOOVER TIM2500EU 011, Пегла на пареа, Црвено бела боја, 2500W, Керамичко подножје, 300мл резервоар за вода, самочистечка, автоматско исклучување, ударна пареа 140г/мин, пос..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Tefal FV3910E0
Tefal FV3910E0, Пегла на пареа, Боја сино-бела, 2200W, регулирачка пареа 35г/мин, ударна пареа 110г/мин, Anti-Calc, Anti-Drip, Плоча Durilium, функција за самочистење, вертикална пареа, Ек..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Tefal FV3830E0
Tefal FV3830E0, Пегла на пареа, Боја светло плава, 2200W, 0-30г/мин- пареа, 100г/мин-пареа ,воден канистер 270 мл, степен за пресушени алишта, двоен антикалц систем, комфорно ра..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Gorenje SIH 2600 BS
Gorenje SIH 2600 BSS, Пегла на Пареа, Сино-Црна боја, јачина:2600 W, Индикатор на работа: Индикатор за работа, Подлога на пеглата: Ultra Steel (Инокс), Интензивно испуштање на паре..
2,549 Ден. Цена:2,549 Ден.
Пегла Elma 010
Пегла Elma 010, Инокс Црна боја, Моќност 1800W,Пегла со тег, Инокс плоча, должина на кабел 2м..
2,590 Ден. Цена:2,590 Ден.
BOSCH TDA1023010
BOSCH TDA1023010, Пегла на пареа , Sensixx DA10 серија, Сино Бела боја, 2300W, Автоматско исклучување, Керамичка palladium-glissee плоча за пеглање со парни канали и 3 зoни на пеглање, 3Ant..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
Платежни картички