Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
NITEC М41
NITEC М41, Мирис за правосмукалка, Perfume..
79 Ден. Цена:79 Ден.
NITEC М42
NITEC М42, Мирис за правосмукалка, Anti tabac..
79 Ден. Цена:79 Ден.
NITEC L03
NITEC L03, Универзален Микро филтер за правосмукалки, Димензии 18x20цм ..
99 Ден. Цена:99 Ден.
WHIRLPOOL WPRO Мирис за правосмукалка
WHIRLPOOL WPRO Мирис за правосмукалка, 5 кертриџи, 484000008608..
119 Ден. Цена:119 Ден.
NITEC Т167 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т167 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за SAMSUNG VCC (SC) 5251, 5240, 5285; serie 5800.. , serie 5900.., serie 6300 ... 6399, serie 6700.. , serie 6800 … 6899, serie 6900.. , SC 7000...7299, serie 8600 … 8699; SC 5320, 5330, 5345, 5..
129 Ден. Цена:129 Ден.
NITEC Т407 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т407 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за ZANUSSI mod. ZAN 2400 - 2490 и ROWENTA COMPACTEO RO - 1717, 1721, 1755, 1767, 1783, 1795; mod. 2145, 3463; MINI SPACE RO-1855; mod.RO-5227, -5295 [ZR 0039 01 / ZR 0041 01]..
149 Ден. Цена:149 Ден.
NITEC Т313 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т313 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за BOSCH BSG 1400, 1500, 1800; BSN 1500, 1600, 1810, 1900, 2010, 2020 [bag type K]..
149 Ден. Цена:149 Ден.
NITEC Т255 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т255 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за DAEWOO RC-220, 300, 320, 350, 360, 370, 371, 805..
155 Ден. Цена:155 Ден.
NITEC Т263 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т263 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за GORENJE VCK 1800, 1801 RED vck 1611, 1811, 2011, 2021 op-bk, 2022 op-R, 1501 ocy IV..
155 Ден. Цена:155 Ден.
NITEC Т168 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т168 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за SAMSUNG serie VC 8800…, 8830, serie 8900…, 8916, 8927, 8930; TC 9000, 9014, 9015; serie SC 4000…, 4020..4040, 4130..4135..4147, 4170, 4180 (bag VP-77), serie SC 5635, 5670, 5675; SC 6200…..
159 Ден. Цена:159 Ден.
NITEC Т473 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т473 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за ROWENTA serie SILENCE FORCE mod. RO-4427, 4523, 4541, 4627, 4645, 4723, 4762, 5441, 5635, 5737, 5822, 5825, 5921, 524321, 522121, serie SPACEO RO-1620, 1621, 1635; serie COMPACT POWER RO-3827, 38..
159 Ден. Цена:159 Ден.
NITEC T180 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC T180 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за Electrolux mod. ZPFPARKETT, Vampyr CEALLFLDB+ ; serie POWERFORCE mod. ZPFALLFLR, ZPFANIMAL; PERFORMER mod. ZPFCLASSIC..
159 Ден. Цена:159 Ден.
NITEC Т138 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC Т138 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за BOSCH BSG 70000..79999; BSGL-2MOVExx; BGL35MOVEx, BSF..., BSC..., BSA..., BSD...; BSG 52230, 61700, 61800, 61833, 61840, 62000, 62022, 62030; BSGL50000..59999 [bag type G, H],BBS6..., BBS7.....
159 Ден. Цена:159 Ден.
NITEC T165 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња
NITEC T165 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за Electrolux mod. EQUIPT EEQ20, ZP4001EL Clario 2; Z 1900, 1910, 2010..2050; Ultra Silencer Z-3331, -3325, -3341, -3370; ZUS-3365, 3370, 3385, 5000, 5100, 5200, 5500, 5600, 7510, 7520; ZE 310, -330, -..
159 Ден. Цена:159 Ден.
ST VC Cloth bag
ST VC Cloth bag, Superior Technology, Трајна текстилна кеса за модел ST VC-2600SRT..
199 Ден. Цена:199 Ден.
Врекички за Правосмукалки универзални 5+1PBU95X110
Врекички за Правосмукалки универзални 5+1PBU95X110..
229 Ден. Цена:229 Ден.
NITEC М80 Универзално црево за правосмукалки
NITEC М80 Универзално црево за правосмукалки, должина 1.6 метри, D=40/32 mm..
249 Ден. Цена:249 Ден.
NITEC М89 Универзална четка за правосмуклаки
NITEC М89 Универзална четка за правосмуклаки, пластична, D=28-35mm..
249 Ден. Цена:249 Ден.
ST HEPA филтер Superior technology
ST HEPA филтер Superior technology, за модел ST VCC-2400BTS..
299 Ден. Цена:299 Ден.
ХЕПА ФИЛТЕР HF1801 за Gorenje VCK 1801 BCY IV
ХЕПА ФИЛТЕР HF1801 за Gorenje VCK 1801 BCY IV, VCK 1601 GCY IV, VCK 1501 OCY IV..
299 Ден. Цена:299 Ден.
ST HEPA филтер
ST HEPA филтер, Superior Technology, ХЕПА филтер за модел ST VCC-4700SRT..
299 Ден. Цена:299 Ден.
Врекички за Правосмукалки универзални 5+1PBU110X110
Врекички за Правосмукалки универзални 5+1PBU110X110..
299 Ден. Цена:299 Ден.
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VC2000WF
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VC2000WF..
310 Ден. Цена:310 Ден.
Xavax 110054 VCB PA 02
Xavax 110054 VCB PA 02, Кеси за правосмукалка од бендот Panasonic, 5 парчиња, 1 универзален филтер..
329 Ден. Цена:329 Ден.
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK1601RCYIII&VCKBCY
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK1601RCYIII&VCKBCY..
349 Ден. Цена:349 Ден.
ST HEPA филтер и вреќичка Superior technology
ST HEPA филтер и вреќичка Superior technology, за модел ST VCWD-2000RNE..
349 Ден. Цена:349 Ден.
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 2303 GCY IV
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 2303 GCY IV, VCK 2102 BCY IV, VCK 1901 OCY IV..
349 Ден. Цена:349 Ден.
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 1901 WF
ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 1901 WF, hepa filter+sponge+outlet filter..
350 Ден. Цена:350 Ден.
Zanussi ZA 120
Zanussi ZA 120, Синтетички вреќички за правосмукалки - 4 парчиња, за модели ZANUSSI - ZAN 24 serises, 33 series, 37 series, 39 series..
399 Ден. Цена:399 Ден.
Electrolux GR 28S
Electrolux GR 28S, Синтетички вреќички за правосмукалки - 4 парчиња, за модели AEG,ELECTROLUX - Vampyr CE..
399 Ден. Цена:399 Ден.
Rowenta ZR200540
Rowenta ZR200540, Универзална кесичка за правосмукалки Hygiene +, 4 парчиња, за X-Trem Power, Compact Power, Silence Force 4A, Compact Silence Force..
459 Ден. Цена:459 Ден.
Rowenta WB406140
Rowenta WB406140, Универзална кесичка за правосмукалки ..
499 Ден. Цена:499 Ден.
Rowenta ZR003901
Rowenta ZR003901, Универзална кесичка за правосмукалки ..
499 Ден. Цена:499 Ден.
NITEC M109
NITEC M109, Универзален ЦИКЛОН филтер ТC-001 за сите типови правосмукалки..
599 Ден. Цена:599 Ден.
BOSCH BBZ41FGXXL
BOSCH BBZ41FGXXL, 4x текстилни кеси за правосмукaлки Bosch компатибилни со: BSG7... / BSGL5... / BGL45... / VSZ5... / VSM5... / VSZ6... / VS07... / VSQ4... / VSQ5... Пакувањето содржи и 1 микро филтер..
599 Ден. Цена:599 Ден.
BOSCH BBZ41FG
BOSCH BBZ41FG, 4x текстилни кеси за правосмукaлки Bosch компатибилни со: BSGL2... / BSGL3... / BSGL4... / BGL3... / BGL35... / BSG4... / BSG6... / BSA... / BSB... / BSC... / BSD... / BBS... / BSF... / VS04... / VS06... / VS5... / VSZ3... / VSZ4... ..
599 Ден. Цена:599 Ден.
BOSCH BBZ8SF1
BOSCH BBZ8SF1, HEPA филтер за Bosch правосмулки, препорачливо за лица со алергии..
699 Ден. Цена:699 Ден.
BOSCH BBZ41FGALL
BOSCH BBZ41FGALL, пакување кое содржи 4 Power protect кеси за прав и 1 микро филтри, type: G All, максимален капацитет на кесите е 4 литри, Новите Power protec кеи се наменетио за сите 2015 м..
699 Ден. Цена:699 Ден.
BOSCH BBZ41FK
BOSCH BBZ41FK, 4x текстилни кеси за правосмукaлки Bosch компатибилни со: BSN... / BSG1... / VS01... / VS01E... Пакувањето содржи и 1 микро филтер..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Rowenta ZR005901
Rowenta ZR005901, Филтер за правосмукалка, 1 х HEPA, 1 Х сунѓер, за Compact Power / Cyclonic..
889 Ден. Цена:889 Ден.
Rowenta ZR005801
Rowenta ZR005801, Сет од 2 микрофибер крпи, филтер и филтер против бигор за чистач на пареа..
959 Ден. Цена:959 Ден.
Sinbo SVC-3460 Car Vacuum cleaner
Sinbo SVC-3460 Car Vacuum cleaner, Wet & Dry use, HEPA filter, washable filter, 60W..
999 Ден. Цена:999 Ден.
BOMANN AKS 960 CB
BOMANN AKS 960 CB, Мини безжична рачна правосмукалка wet/dry, Многу Моќна со 3 батерии на полнење, Перманентен филтер кој може да се мие, сино бела боја, 3.6V, 1400mAh, се полни со..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
ST SVC-800AR
ST SVC-800AR, Superior Technology, 2во1 Стапчеста + порабл мини правосмукалка, моќност 800W,телескопска цевка, црвена боја, 4.5m должина на кабел, Голема четка за подови, Бучност 75db..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
BOSCH VZ123GALL
BOSCH VZ123GALL, XXXL пакување кое содржи 12 Power protect кеси за прав и 3 микро филтри, type: G All, максимален капацитет на кесите е 4 литри, Новите Power protec кеи се наменетио за сите 20..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
BOSCH BBZ123GALL
BOSCH BBZ123GALL, XXXL пакување кое содржи 12 Power protect кеси за прав и 3 микро филтри, type: G All, максимален капацитет на кесите е 4 литри, Новите Power protec кеи се наменетио за сите 2..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
ST MVC-6V1500UA
ST MVC-6V1500UA, Superior Technology, Мини портабл безжична правосмукалка, црно портокалова боја, 6V батерија на полнење 1500mAh, 65W моќност, 12ч време на полнење, 12-15мин безжична раб..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
ST SVC-800NB
ST SVC-800NB, Superior Technology, 2во1 Стапчеста + портабл мини правосмукалка, моќност 800W, телескопска цевка, сино бела боја, 4.5m должина на кабел, Голема четка за подови, 0.8л ка..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Electrolux ZB5003W
Electrolux ZB5003W, Мини рачна правосмукалка, Rapido серија, Циклон филтер технологија, бела боја, 0.5л капацитет за отпадоци, 3.6V NiMh батерија на полнење, дупла филтрација, и..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
Gorenje MVC 48 WB
Gorenje MVC 48 WB, Рачна Правосмукалка, Бело-сина боја, моќ на моторот 40w, Моќ на всисување: 9 W, Волумен на садот за прашина: 0,5 Литри, Безжична употреба, влажно и суво чис..
1,650 Ден. Цена:1,650 Ден.
Платежни картички