Апарати за домаќинство

Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

NITEC М41
Шифра: 66563

Нарачки (0)

NITEC М41, Мирис за правосмукалка, Perfume..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
79 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC М42
Шифра: 66564

Нарачки (0)

NITEC М42, Мирис за правосмукалка, Anti tabac..

Редовна Цена 79 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
79 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC L03
Шифра: 68952

Нарачки (0)

NITEC L03, Универзален Микро филтер за правосмукалки, Димензии 18x20цм..

Редовна Цена 99 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
99 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC М30 Мини ароматизер DISC
Шифра: 55052

Нарачки (0)

NITEC М30 Мини ароматизер DISCOVER FRESH, иделано за освежување на домот или канцеларијата..

Редовна Цена 99 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
99 Ден.
Има залиха
Брз преглед

WHIRLPOOL WPRO Мирис за правос
Шифра: 55066

Нарачки (0)

WHIRLPOOL WPRO Мирис за правосмукалка, 5 кертриџи, 484000008608..

Редовна Цена 119 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
119 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC Т313 Хартиени кеси за пр
Шифра: 66544

Нарачки (0)

NITEC Т313 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за BOSCH BSG 1400, 1500, 1800; BSN 1500, 1600, 1810, 1900, 2010, 2020 [bag type K]..

Редовна Цена 149 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
149 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC Т407 Хартиени кеси за пр
Шифра: 66550

Нарачки (0)

NITEC Т407 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за ZANUSSI mod. ZAN 2400 - 2490 и ROWENTA COMPACTEO RO - 1717, 1721, 1755, 1767, 1783, 1795; mod. 2145, 3463; MINI SPACE RO-1855; mod.RO-5227, -5295 [ZR 0039 01 / ZR 0041 01]..

Редовна Цена 149 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
149 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC Т263 Хартиени кеси за пр
Шифра: 66549

Нарачки (0)

NITEC Т263 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за GORENJE VCK 1800, 1801 RED vck 1611, 1811, 2011, 2021 op-bk, 2022 op-R, 1501 ocy IV..

Редовна Цена 155 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
155 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC T180 Хартиени кеси за пр
Шифра: 68950

Нарачки (0)

NITEC T180 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за Electrolux mod. ZPFPARKETT, Vampyr CEALLFLDB+ ; serie POWERFORCE mod. ZPFALLFLR, ZPFANIMAL; PERFORMER mod. ZPFCLASSIC..

Редовна Цена 159 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
159 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC Т168 Хартиени кеси за пр
Шифра: 66548

Нарачки (0)

NITEC Т168 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за SAMSUNG serie VC 8800…, 8830, serie 8900…, 8916, 8927, 8930; TC 9000, 9014, 9015; serie SC 4000…, 4020..4040, 4130..4135..4147, 4170, 4180 (bag VP-77), serie SC 5635, 5670, 5675; SC 6200… , SC 6300… , SC 7800…, 7840, 7935; SC-61E0; serie Digimax ; VCC-6170, 7485, 74A5 (bag VP-78M) vcc6171, ..

Редовна Цена 159 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
159 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

AQUAPHOR B300
Шифра: 66142

Нарачки (0)

AQUAPHOR B300, Монтажа директно на чешма, Филтер за 1000л вода, 0.3л во минута - брзина на филтрација, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, рѓа, пестициди, тешки метали, фенол, нафтени деривати, смалува бигор..

Редовна Цена 229 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST VC Cloth bag
Шифра: 71811

Нарачки (0)

ST VC Cloth bag, Superior Technology, Трајна текстилна кеса за модел ST VC-2600SRT..

Редовна Цена 199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR Резервен филтер EFG 5
Шифра: 66574

Нарачки (0)

AQUAPHOR Резервен филтер EFG 55/2565-5 mkm, Предфилтер за употреба со модел OSMO 100 K5A и Morion..

Редовна Цена 229 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
229 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Врекички за Правосмукалки унив
Шифра: 65545

Нарачки (0)

Врекички за Правосмукалки универзални 5+1PBU95X110..

Редовна Цена 229 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
229 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR Резервен филтер EFG 6
Шифра: 66575

Нарачки (0)

AQUAPHOR Резервен филтер EFG 63/250-5 mkm, Предфилтер за употреба со SOLO, Morion, Диспанзери за вода Aquaphor..

Редовна Цена 239 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
239 Ден.
Има залиха
-27%
Брз преглед

BOMANN MC 701 CB
Шифра: 67995

Нарачки (0)

BOMANN MC 701 CB, Чистач за пилинг од текстилни продукти, Компактен, Лесно чистење на пилинг од алишта, бела боја, користи 2x AA батерии..

Редовна Цена 339 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC М80 Универзално црево за
Шифра: 68955

Нарачки (0)

NITEC М80 Универзално црево за правосмукалки, должина 1.6 метри, D=40/32 mm..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 71153

Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел ST VCC-4320NB..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 71152

Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел SVC-800NB..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер ВЛЕЗЕН Superior
Шифра: 71154

Нарачки (0)

ST HEPA филтер ВЛЕЗЕН Superior technology, за модел ST VCC-8470NB..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер ИЗЛЕЗЕН Superio
Шифра: 71155

Нарачки (0)

ST HEPA филтер ИЗЛЕЗЕН Superior technology, за модел ST VCC-8470NB..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST Paper-BAG
Шифра: 67763

Нарачки (0)

ST Paper-BAG, Superior technology, Хартиени кеси за правосмукалка (пакување од 5 парчиња), за модел VC-1800WT/VC-2000WT/VC-2000WTTS/VC-2000WTT DR/VC-2000WTTS/VC-2200WTT..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
-6%
Брз преглед

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VC2000W
Шифра: 66076

Нарачки (0)

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VC2000WF..

Редовна Цена 310 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
290 Ден.
-17%
Брз преглед

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 190
Шифра: 66077

Нарачки (0)

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 1901 WF, hepa filter+sponge+outlet filter..

Редовна Цена 350 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
290 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR Резервен филтер B100-
Шифра: 66145

Нарачки (0)

AQUAPHOR Резервен филтер B100-5, капацитет 300 литри, за употреба со GARRY, GRATIS, ULTRA, ART, PREMIUM, PRESTIGE, TRIUMPH..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR Резервен филтер B100-
Шифра: 66143

Нарачки (0)

AQUAPHOR Резервен филтер B100-15, капацитет 170 литри, за употреба со STANDARD, LINE, IDEAL..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR Резервен филтер B100-
Шифра: 66146

Нарачки (0)

AQUAPHOR Резервен филтер B100-25, капацитет 200 литри, за употреба со AGATE, AMETHYST, ORION, TIME + BRITA брендирани бокали..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR Резервен филтер TOPAZ
Шифра: 66147

Нарачки (0)

AQUAPHOR Резервен филтер TOPAZ, капацитет 700 литри, засилен со антибактериска дополна..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC M11 Резервен спреј за Ми
Шифра: 55053

Нарачки (0)

NITEC M11 Резервен спреј за Мини ароматизер DISCOVER mix aromas, 320мл..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер
Шифра: 31931

Нарачки (0)

ST HEPA филтер, Superior Technology, ХЕПА филтер за модел ST VCC-4700SRT..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 69818

Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел VCC-2600BTSB, VCC-2600BTS..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 31927

Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел ST VCC-2400BTS..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Брз преглед

Врекички за Правосмукалки унив
Шифра: 65546

Нарачки (0)

Врекички за Правосмукалки универзални 5+1PBU110X110..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Брз преглед

ХЕПА ФИЛТЕР HF1801 за Gorenje
Шифра: 69387

Нарачки (0)

ХЕПА ФИЛТЕР HF1801 за Gorenje VCK 1801 BCY IV, VCK 1601 GCY IV, VCK 1501 OCY IV..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Xavax 110054 VCB PA 02
Шифра: 55045

Нарачки (0)

Xavax 110054 VCB PA 02, Кеси за правосмукалка од бендот Panasonic, 5 парчиња, 1 универзален филтер..

Редовна Цена 329 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
329 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR Резервен филтер B100-
Шифра: 69903

Нарачки (0)

AQUAPHOR Резервен филтер B100-25MG+, збогатен со Магнезиум, капацитет 200 литри, за употреба со AGATE, AMETHYST, ORION, TIME + BRITA брендирани бокали..

Редовна Цена 349 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
349 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер и вреќичка Supe
Шифра: 31935

Нарачки (0)

ST HEPA филтер и вреќичка Superior technology, за модел ST VCWD-2000RNE..

Редовна Цена 349 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
349 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 230
Шифра: 71053

Нарачки (0)

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK 2303 GCY IV, VCK 2102 BCY IV, VCK 1901 OCY IV..

Редовна Цена 349 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
349 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK1601
Шифра: 70032

Нарачки (0)

ХЕПА ФИЛТЕР за Gorenje VCK1601RCYIII&VCKBCY..

Редовна Цена 349 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
349 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VH43
Шифра: 69030

Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VH43, Филтер за правосмукалка, модели без кеси: VCC4320, VCC4550, VCDC20AH, VCC4470, VCC4790..

Редовна Цена 360 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
360 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VM43P
Шифра: 69032

Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VM43P, Филтер за правосмукалка, Pre Motor Filter, модели VCC4470..

Редовна Цена 360 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
360 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG VCA-VM45P
Шифра: 69033

Нарачки (0)

SAMSUNG VCA-VM45P, Филтер за правосмукалка, Pre Motor Filter, модели VCC4320, VCC4550, VCC4790..

Редовна Цена 360 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
360 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за фил
Шифра: 71481

Нарачки (0)

AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода, Сина боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена, филтер за 300л вода, тип на филтер B100-5 вклучен во пакетот, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, хлороформ и други органски хлор соединенија, талози (рѓа, пес..

Редовна Цена 449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
399 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за фил
Шифра: 68019

Нарачки (0)

AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода, Црвена боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена, филтер за 300л вода, тип на филтер B100-5 вклучен во пакетот, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, хлороформ и други органски хлор соединенија, талози (рѓа, п..

Редовна Цена 449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
399 Ден.
Има залиха
-33%
Брз преглед

AQUAPHOR STANDARD Бокал за фил
Шифра: 66131

Нарачки (0)

AQUAPHOR STANDARD Бокал за филтрирање вода, Достапен во сина и портокалова боја, 2.5л капацитет на бокалот, 1.2л капцитет на инката, филтер за 170л вода, тип на филтер B100-15 вклучен во пакетот, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, хлороформ и други органски хлор соединенија, талози (рѓа, песок, кал, полен), метали и тешки метали (желез..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Electrolux GR 28S
Шифра: 69091

Нарачки (0)

Electrolux GR 28S, Синтетички вреќички за правосмукалки - 4 парчиња, за модели AEG,ELECTROLUX - Vampyr CE..

Редовна Цена 399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Zanussi ZA 120
Шифра: 69092

Нарачки (0)

Zanussi ZA 120, Синтетички вреќички за правосмукалки - 4 парчиња, за модели ZANUSSI - ZAN 24 serises, 33 series, 37 series, 39 series..

Редовна Цена 399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR IZVOR
Шифра: 71482

Нарачки (0)

AQUAPHOR IZVOR, Бокал за филтрирање вода, бела боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 200л вода, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена, тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, хлороформ и други органски хлор соединенија, талози (рѓа, песо..

Редовна Цена 449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
449 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR IZVOR
Шифра: 71484

Нарачки (0)

AQUAPHOR IZVOR, Бокал за филтрирање вода, сина боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 200л вода, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена, тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, хлороформ и други органски хлор соединенија, талози (рѓа, песо..

Редовна Цена 449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
449 Ден.
Има залиха
Брз преглед

AQUAPHOR IZVOR
Шифра: 71483

Нарачки (0)

AQUAPHOR IZVOR, Бокал за филтрирање вода, црвена боја, 2.8л капацитет на бокалот, 1.4л капцитет на инката, филтер за 200л вода, со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена, тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот, антибактериско функционирање, отстранува: xлор, хлороформ и други органски хлор соединенија, талози (рѓа, пе..

Редовна Цена 449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
449 Ден.
Прикажани 1 - 50 од 441 пронајдени (9 Страници)