Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Topcom TH-4651
Topcom TH-4651, Дигитален термометар, прикажување за 10 секунди, може да се употребува во уста, ректално и под пазуви, меморија за последно мерење..
429 Ден. Цена:429 Ден.
Topcom Baby Bath 100
Topcom Baby Bath 100, Термометар за мерење температура на водата за бањање на бебе, сина боја во форма на слонче, ЛЦД дисплеј, водоотпорен..
699 Ден. Цена:699 Ден.
CARRERA Temp senso Термометар сенозорски за мерење телесна температурa
CARRERA Temp senso Термометар сенозорски за мерење телесна температурa, аларм за треска, голем ЛЦД дисплеј, од 5 до 10 секунди време на мерење, литиусмка батерија..
799 Ден. Цена:799 Ден.
TopcomEar thermometer
TopcomEar thermometer, Термометар за мерење на телесната температура, Се става во увото и за 2 секунди ја покажува температурата, Инфраред технологија, Високо прецизен, ..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Платежни картички