Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
PANASONIC EW1031A845
PANASONIC EW1031A845, Електрична четка за заби, Сина тиркиз боја, Работи на принцип на сонични вибрации, 40 минути безжична работа, база за полнење на четката, 26000 пулсаци..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
PANASONIC EW1031P845
PANASONIC EW1031P845, Електрична четка за заби, Розева боја, Работи на принцип на сонични вибрации, 40 минути безжична работа, база за полнење на четката, 26000 пулсации во м..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
PANASONIC EW1031CM845
PANASONIC EW1031CM845, Електрична четка за заби, Сет од 2 четки и една дополнителна глава за деца, Работи на принцип на сонични вибрации, 40 минути безжична работа, база за ..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
PANASONIC EW-DL82-W803
PANASONIC EW-DL82-W803, Електрична четка за заби, Бела боја, Работи на принцип на сонични вибрации, 90 минути безжична работа, база за полнење на четката, 31000 пулсации во ми..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
PANASONIC EW-DE92-W803
PANASONIC EW-DE92-W803, Електрична четка за заби, Бело сива боја, Работи на принцип на сонични вибрации, 90 минути безжична работа, база за полнење на четката, 31000 пулсации..
8,299 Ден. Цена:8,299 Ден.
PANASONIC EW-DL83-W803
PANASONIC EW-DL83-W803, Електрична четка за заби, Бела боја, Работи на принцип на сонични вибрации, 60 минути безжична работа, база за полнење на четката, 31000 пулсации во ми..
10,899 Ден. Цена:10,899 Ден.
Платежни картички