Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Beurer GERMANY EM 10
Beurer GERMANY EM 10, Мини електростимулатор, сина боја, особено погоден за електростимулација на болки во грбот, TENS (транскутана електрична нервна стимулација) медици..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Topcom MM-1000
Topcom MM-1000, Мини рачен масажер, Осветлен дел за масирање, Користи 3X AAA батерии..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Beurer GERMANY MG 17
Beurer GERMANY MG 17, Мини СПА масажер, водоотпорен уред за ексфолијација и масирање, додаток за ексфолијација со луфа од една страна и мек памук од друга страна, идеале..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Beurer GERMANY MG 16 Red
Beurer GERMANY MG 16 Red, Мини рачен масажер, црвена боја, принцип на вибрации со 3 вибрирачки глави, осветлен со ЛЕД светло, идеален за грб, врат, раце и нозе, ..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Beurer GERMANY MG 16 Green
Beurer GERMANY MG 16 Green, Мини рачен масажер, зелена боја, принцип на вибрации со 3 вибрирачки глави, осветлен со ЛЕД светло, идеален за грб, врат, раце и нозе, ..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Beurer GERMANY MG 21
Beurer GERMANY MG 21, Инфраред масажер за тело, бела боја, 3 додатоци за масирање, масажа со вибрации + инфраред масажа со топлина, 2 функции, 6W..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY EM 20 sixpack
Beurer GERMANY EM 20 sixpack, Мускулен електростимулатор посбено наменет за стомачни мускули, 15 нивоа на интензитет, нежен и флексибилен за употреба, автоматско исклучува..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY EM 20 Neck
Beurer GERMANY EM 20 Neck, Масажер за врат, EMS (Електронска мускулна стимулација) за тренинг на мускули и регенерација, масажа за опуштање на вратот и пределот на рамето, м..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY MG 40
Beurer GERMANY MG 40, Инфраред масажер за тело, бела боја, ротирачка глава за 180 степени, 4 додатоци за масирање, масажа со вибрации + инфраред масажа со топлина, 3 функции,..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Beurer GERMANY CM 50
Beurer GERMANY CM 50, Специјален масажер против целулит, за видливо поцврста кожа, ефективно масирање на сврзувачкото ткиво, ја подобрува циркулацијата во слоевите на ..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Beurer GERMANY EM 25 Bottom trainer
Beurer GERMANY EM 25 Bottom trainer, Мускулен електростимулатор посбено наменет за мускули на задникот (глутеални мускули), 15 нивоа на интензитет, 4 електроди, нежен и флексиб..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Beurer GERMANY FB 12
Beurer GERMANY FB 12, Масажер за нозе, Бела/Виолетова боја, 3 функции: масажа со вибрации, масажа со меури и топла вода функција, Нелизгачка површина, Отвор за одвод на во..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Sinbo SMR 4229 Handheld Massager
Sinbo SMR 4229 Handheld Massager, Infrared ON/OFF, Heated massage option, Addition with two set of removable massage heads in dimpled and brush shape, Variable speed..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
Beurer GERMANY MG 55
Beurer GERMANY MG 55, Инфраред масажер за тело, сива боја, принцип на тапкање + инфраред топлотна масажа, рачка од нелизгачки материјал, постојано сетирање на интензите..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
Beurer GERMANY EM 30
Beurer GERMANY EM 30, Мускулен електростимулатор посбено наменет за стомачни мускули, Флексибилен појас со Velcro прицврстување (70 до130цм во обем), ЛЦД Дисплеј, Видни разл..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
Beurer GERMANY HK 25
Beurer GERMANY HK 25, Електрично перниче, 100 w, прилагодување на температура: 3, Дисплеј за функции, автоматско исклучување после 90 мин, BSS (Beurer Safety System), памучна навлака ко..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Beurer GERMANY MG 155
Beurer GERMANY MG 155, Навлака за масирање за автомобилско седиште или за дома, масажа со вибрации, со опција за топлина, 2 нивоа на интензитет, 3 региони на масирање кои с..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss Hydro spa 8046E
BaByliss Hydro spa 8046E, Масажер за нозе, 3 програми и контрола на температурата, вибрации, вибрации и меурчиња, вибрации, меурчиња и греење, 2 додатоци: четка и спирала за ..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Sinbo SMR-4220 Heated stone foot massager
Sinbo SMR-4220 Heated stone foot massager, Electronic regulating temp. of the stones up to 45C, Volcanic stones, Variations: Off/Massage/Massage+Water heat up, 250W..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Beurer GERMANY FB 30
Beurer GERMANY FB 30, Масажер за нозе, Бела/Виолетова боја,3 функции: масажа со вибрации, масажа со меури и топла вода функција, додаток за педикир - pumic stone, Инфраред светл..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Beurer GERMANY FB 35
Beurer GERMANY FB 35, Масажер за нозе, Бела/Црвена боја, Со релаксирачка арома терапија -отстранлив арома филтер, 3 функции: масажа со вибрации, масажа со меури и топла в..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Beurer GERMANY FM 38
Beurer GERMANY FM 38, Уред за масирање стопала, сребрена боја, Shiatsu масажа со 8 ротирачки топки, инфраред светлина, ја стимулира циркулацијата и ги опушта стопалата, лесн..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Beurer GERMANY EM 35
Beurer GERMANY EM 35, Мускулен електростимулатор посбено наменет за стомачни мускули, Флексибилен појас со Velcro прицврстување (75 до140цм во обем), ЛЦД Дисплеј, Видни разл..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Beurer GERMANY MG 70
Beurer GERMANY MG 70, Инфраред масажер за тело, сива боја, принцип на тапкање + инфраред топлотна масажа, отстранлива рачка од нелизгачки материјал, можност за поинтенз..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
Beurer GERMANY EM 41
Beurer GERMANY EM 41, Дигитален уред за електронска стимулација на мускулите, 3 во 1 TENS (нерви, болки), EMS (мускули), massage (релаксација), ЛЦД Дисплеј, 4 самолепливи елетроди (2 ..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
Beurer GERMANY MG 80
Beurer GERMANY MG 80, Инфраред масажер за тело, сива боја, принцип на тапкање + инфраред топлотна масажа, рачка од нелизгачки материјал, постојано сетирање на интензите..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 151
Beurer GERMANY MG 151, 3D Shiatsu Масажер, Идеален за врат, грб, нозе, 8 глави за 3Д масажа, 3 нивоа на интензитет, функција за загревање, автоматско исклучување..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
BaByliss Hydro spa plus 8033E
BaByliss Hydro spa plus 8033E, Масажер за нозе, 3 програми со контрола на температурата на водата: 1. вибрации, 2. меурчиња и топлина, 3. вибрации, меурчиња и греење, 3 вртливи до..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Beurer GERMANY FM 60
Beurer GERMANY FM 60, Уред за масирање стопала, Shiatsu масажа со 18 ротирачки топки, Дисплеј со ЛЕД светилки, инфраред светлина, 2 брзини, ја стимулира циркулацијата и ги опу..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
BOSCH PMF2232
BOSCH PMF2232, Масажер за нозе, Бело/Сина боја, масажа со вибрации, опција за меури, одржување топлина функција, Моторизиран педикир центар со3 додатоци: топка за маси..
4,299 Ден. Цена:4,299 Ден.
Beurer GERMANY HD 90
Beurer GERMANY HD 90, Електрично ќебе, 100 w, прилагодување на температура: 6, Дисплеј за функции, автоматско исклучување после 3 часа, BSS (Beurer Safety System), перење во машина на 30С..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 100
Beurer GERMANY MG 100, Инфраред масажер за тело, сива боја, метлална изработка за највисок квалитет, принцип на тапкање + инфраред топлотна масажа, рачка од нелизгачки м..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Beurer GERMANY FB 50
Beurer GERMANY FB 50, Масажер за нозе, Бела/Црвена боја, ЛЦД Дисплеј, тајмер, 3 функции: масажа со вибрации, масажа со меури и топла вода функција, Затоплување на водата в..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Beurer GERMANY FC 90 Kor Pureo Ionic Skin care ANTI AGING
Beurer GERMANY FC 90 Kor Pureo Ionic Skin care ANTI AGING, Апарат за нега на кожа со јонизација, против стареење, ЛЦД Дисплеј, Прилгодливи 4 нивоа на топлење и ладење за помазна кожа, ја з..
5,599 Ден. Цена:5,599 Ден.
Beurer GERMANY MG 260 Black
Beurer GERMANY MG 260 Black, Shiatsu масажер навлака за седиште, прилагодлива висина, со светло, опција за греење, можност за перење на прекривката, 2 брзини на масирање, можнос..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 295 Black
Beurer GERMANY MG 295 Black, Shiatsu масажер навлака за седиште, пенетрациска 3D масажа за грбот, прилагодлива висина, со светло, опција за греење, можност за перење на прекривк..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Платежни картички