Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST BS-E150T Superior Technology
ST BS-E150T, Superior Technology, Дигитална телесна вага, Сива боја, темперно стакло 6мм, голем ЛЦД Дисплеј, 180кг капацитет, градуација од 100гр, автоматско вклучување и исклучу..
599 Ден. Цена:599 Ден.
ST BS-CWG150
ST BS-CWG150, Superior Technology, Дигитална вага за мерење телесна тежина, темперно стакло, ЛЦД Дисплеј, капацитет 150кг, градуација 100гр, Високо прецизни сензори за мерење, ав..
599 Ден. Цена:599 Ден.
CLATRONIC GW 3549
CLATRONIC GW 3549, Дигитална Вага за мерење товар, до 40кг, градуација 100гр, ЛЦД Дисплеј, автоматско исклучување..
599 Ден. Цена:599 Ден.
BOMANN PW 1417 CB
BOMANN PW 1417 CB, Дигитална вага за мерење телесна тежина, Стаклена, до 150кг, степенување 100г..
599 Ден. Цена:599 Ден.
ST BS-E180 SNOW
ST BS-E180 SNOW, Superior Technology, Дигитална телесна вага, Апликација од снежни мотиви - Зима, XXL платформа од темперно стакло 6мм, голем ЛЦД Дисплеј, 180кг капацитет, градуаци..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST BS-E180 BEACH
ST BS-E180 BEACH, Superior Technology, Дигитална телесна вага, Апликација од летни мотиви - Школки и песок, XXL платформа од темперно стакло 6мм, голем ЛЦД Дисплеј, 180кг капацитет, ..
699 Ден. Цена:699 Ден.
CLATRONIC PW 3368
CLATRONIC PW 3368, Дигитална вага за мерење телесна тежина со голем ЛЦД Дисплеј, Стаклена, 150кг, степенување 100г, автоматско исклучување..
749 Ден. Цена:749 Ден.
Xavax 95301 Liliana
Xavax 95301 Liliana, Дигитална вага за мерење телесна тежина, бела со апликација цвет, темперно стакло, ЛЦД Дисплеј, капацитет 150кг, градуација 100гр, Ултра тенка, Високо ..
749 Ден. Цена:749 Ден.
Xavax 95300 Florina
Xavax 95300 Florina, Дигитална вага за мерење телесна тежина, црна со апликација глуварче, темперно стакло, ЛЦД Дисплеј, капацитет 150кг, градуација 100гр, Ултра тенка, Вис..
749 Ден. Цена:749 Ден.
KING EB825 Дигитална Вага за мерење телесна тежина
KING EB825 Дигитална Вага за мерење телесна тежина, Покажува процент на маснотии и вода во телото, Голем ЛЦД дисплеј, 10 мемории, 150кг капацитет на мерење, градуација..
799 Ден. Цена:799 Ден.
Tefal PP1070VO
Tefal PP1070VO, Вага за мерење на телесна тежина, Боја Бела со цветови, Стаклена, Капацитет од 100г - 150кг, Автоматски Старт/Стоп, Дигитален дисплеј, Батерија lithium 3V CR 2032 ..
949 Ден. Цена:949 Ден.
Tefal PP1060V0
Tefal PP1060V0, Вага за мерење на телесна тежина, Боја Црна, Стаклена, Капацитет од 100г - 150кг, Автоматски Старт/Стоп, Дигитален дисплеј, Батерија lithium 3V CR 2032 ..
949 Ден. Цена:949 Ден.
Tefal PP1061V0
Tefal PP1061V0, Вага за мерење на телесна тежина, Боја Бела, Стаклена, Капацитет од 100г - 150кг, Автоматски Старт/Стоп, Дигитален дисплеј, Батерија lithium 3V CR 2032 ..
949 Ден. Цена:949 Ден.
Beurer GERMANY GS 170 RUBY
Beurer GERMANY GS 170 RUBY, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, транспарентна со црвени страни, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за сто..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Tefal PP1073V0
Tefal PP1073V0, Вага за мерење на телесна тежина, Боја Виолетова, Стаклена, Капацитет од 100г - 150кг, Автоматски Старт/Стоп, Дигитален дисплеј, Батерија lithium 3V CR 2032 ..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Beurer GERMANY GS 170 SAPPHIRE
Beurer GERMANY GS 170 SAPPHIRE, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, транспарентна со сини страни, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за сто..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Beurer GERMANY GS 200 ALLIUM
Beurer GERMANY GS 200 ALLIUM, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, сина со апликација цветови, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење ..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Beurer GERMANY GS 201 SODA
Beurer GERMANY GS 201 SODA, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, бела со апликација линии, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење 30x29..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Beurer GERMANY GS 202
Beurer GERMANY GS 202, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, сива боја, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење 30x29цм, капацитет 150кг,..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Beurer GERMANY GS 10
Beurer GERMANY GS 10, Дигитална Вага за мерење телесна тежина, сива боја со апликација цвет, сјаен ефект, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење 30x30цм, кап..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Beurer GERMANY GS 203 SURF
Beurer GERMANY GS 203 SURF, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, апликација сурфинг, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 205 SEQUENCE
Beurer GERMANY GS 205 SEQUENCE, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, сива со апликација мали квадрати, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, по..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 206 SQUARES
Beurer GERMANY GS 206 SQUARES, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, сива со апликација мали коцки, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површи..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 207 SPRING
Beurer GERMANY GS 207 SPRING, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, виолетова со апликација цветови, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, повр..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 209 BEAUTY
Beurer GERMANY GS 209 BEAUTY, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, апликација девојка со шешир, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 203 NEW YORK
Beurer GERMANY GS 203 NEW YORK, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, апликација Њујорк, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоењ..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 210
Beurer GERMANY GS 210, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, црна со апликација точки, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење 30x29цм,..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 203 LONDON
Beurer GERMANY GS 203 LONDON, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, апликација Лондон, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 11
Beurer GERMANY GS 11, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, транспарентна, голем ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење 30x30цм, капацитет ..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY GS 203 BEACH
Beurer GERMANY GS 203 BEACH, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло, апликација плажа голем осветлен ЛЦД Дисплеј, градуација 100гр, површина за стоење 30..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY BF 190
Beurer GERMANY BF 190, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло со посебни функции, црна боја, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, мери масти, вода, мускулна ма..
1,349 Ден. Цена:1,349 Ден.
Beurer GERMANY BF 18
Beurer GERMANY BF 18, Дигитална Вага за мерење телесна тежина со посебни функции, бела боја, голем ЛЦД Дисплеј, добитник на Plus X престижна награда за дизајн, мери масти, в..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Beurer GERMANY GS 380 Solar
Beurer GERMANY GS 380 Solar, Дигитална Вага за мерење телесна тежина, сива боја со апликација линии, Целосно се напојува од соларна енергија, голем ЛЦД Дисплеј, градуација ..
1,449 Ден. Цена:1,449 Ден.
Beurer GERMANY BF 300 Solar
Beurer GERMANY BF 300 Solar, Дигитална Вага за мерење телесна тежина со посебни функции, црна боја, Целосно се напојува од соларна енергија, голем ЛЦД Дисплеј, мери масти, в..
1,549 Ден. Цена:1,549 Ден.
Beurer GERMANY BF 480 USB
Beurer GERMANY BF 480 USB, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од стакло со посебни функции, транспарентна, голем ЛЦД Дисплеј, USB порт за поврзување на компјутер, HealthMan..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
BOSCH PPW3301
BOSCH PPW3301, Вага за мерење на телесна тежина, бела боја со шара, точност на вагата 100gr, до 180kg, стаклена површина за мерење, 4 сензори за мерење, автоматско исклучува..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Beurer GERMANY BF 530 CC
Beurer GERMANY BF 530 CC, Дигитална Вага за мерење телесна тежина од темперно стакло со посебни функции, црна боја, голем осветлен ЛЦД Дисплеј, мери масти, вода, мускулна ..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
BOSCH PPW3303
BOSCH PPW3303, Вага за мерење на телесна тежина, бела боја со шара, точност на вагата 100gr, до 180kg, стаклена површина за мерење, 4 сензори за мерење, автоматско исклучува..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
Gorenje OT 180 GB
Gorenje OT 180 GB, Black up Line Вага за мерење телесна тежина, Црна боја, Максимална тежина: 180 кг, Ultra Slim дизајн, Калено стакло, Лесно чистење..
1,890 Ден. Цена:1,890 Ден.
Gorenje OT 180 GW
Gorenje OT 180 GW, Вага за мерење телесна тежина, Црно-Бела боја, Максимална тежина: 180 кг, Мерење на телесните маснотии, Мерење на телесните течности, Број на корисници..
1,890 Ден. Цена:1,890 Ден.
BOSCH PPW3105
BOSCH PPW3105, Вага за мерење на телесна тежина со голем осветлен ЛЦД Дисплеј, сина боја, стаклена површина, точност на вагата 100gr, до 180kg, стаклена површина за мерење, ..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BOSCH PPW3300
BOSCH PPW3300, Вага за мерење на телесна тежина, бела боја, точност на вагата 100gr, до 180kg, стаклена површина за мерење, 4 сензори за мерење, автоматско исклучување, ултр..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Tefal PP3019V0
Tefal PP3019V0, Вага за мерење на телесна тежина, Боја Бело-сива, Стаклена, Капацитет од 100г - 160кг,Автоматски Старт/Стоп, Меморија на 4ри профили, Автоматска меморија н..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Tefal PP3020V1
Tefal PP3020V1, Вага за мерење на телесна тежина, Боја Сива, Стаклена, Капацитет од 100г - 160кг,Автоматски Старт/Стоп, Меморија на 4 профили, Автоматска меморија на профи..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
BOSCH PPW4201
BOSCH PPW4201, Вага за мерење телесна тежина, Целосно изработена од стакло, Ултра тенок дизајн од само 21мм, Капацитет до 180кг, Градуација 100гр, EasyStepOn автоматско активи..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
BOSCH PPW3320
BOSCH PPW3320, Вага за мерење на телесна тежина, сина боја, точност на вагата 100gr, до 180kg, стаклена површина за мерење,контрола на телесни масти, контрола на вкупната в..
3,399 Ден. Цена:3,399 Ден.
Платежни картички